Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да, имаш предвид.. от София. Че от Варна ще са на Модлин. От Бургас са си на Шопен отдавна.

Новината е добра!  Може и цените да се качат, ако летищните такси са по-високи там.

• Харесвам 3
Публикувано:

И при мен промениха, имам за юни. Бяха удобни часове - петък вечер и неделя вечер. Сега са петък следобяд и неделя сутрин в 6, което хич не ме кефи… но пък са на хубавото летище, което е добре. Ще видя връщането дали мога да го измисля в нормален час. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 часа, Kristiyan Desev каза:

От 30 март Уиз сменят кацането в полската столица от летище Модлин на летище Шопен във Варшава.

Това летище не беше ли минало отдавна капацитета си? Имам спомени, че обслужването вървеше доста бавно миналата година.

• Харесвам 1
Публикувано:

Понеже този билет не ми е за Варшава, а го размятам от 2023 г. (18€ с приорити и флекс тотал), просто го преместих напред с месец. 
Ако някой се вълнува, София можеше да се смени с Варна и Бургас, а Варшава с Краков.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Тея глупаци ми промениха полета до Модлин, а Шопен не ме устройва хич, искам да си върна парите. Обаче междувременно си смених картата, с която съм платил. Къде да дам, да напиша новите данни? Не виждам мейл, само импулсните им касички.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, kakadu каза:

Тея глупаци ми промениха полета до Модлин, а Шопен не ме устройва хич, искам да си върна парите. Обаче междувременно си смених картата, с която съм платил. Къде да дам, да напиша новите данни? Не виждам мейл, само импулсните им касички.

Ами при искане на рефънд на последната страница имаш линк от който да си преобразуваш кредита по сметка и там си избираш в коя сметка да ти го направят без значение с коя карта си платил

• Харесвам 5
Публикувано:

Имам следното питане - при опит за използване на ваучър през приложението дава грешка, можело да се използва само един ваучър за транзакция. Тя е една. Пробвах няколко пъти, с ръчно въвеждане и с copy/paste. Нищо не стана. Опитах през компютъра и стана веднага. 
Понеже бяха 2 ваучъра - с вторият пробвах пак - през приложението не се получи, през компютър стана веднага. Има ли някакъв трик? И на друг случвало ли му се е? 

Публикувано:

Искам да питам нещо, че не съм го правила и не знам дали е възможно.

Имам билет с Флекс за мен и съпруга ми, който няма да ползвам. Резервацията е за двама на един билет. Искам да канселирам единия(на мъжа ми) билет и след това на моя билет да сменя дестинацията, като купя билет и за дъщеря ми с кредите, които ще ми дадат в профила. Според мен трябва първо да канселирам ненужния билет и след това да купувам, но не знам дали с кредитите мога да купя билет за друг човек с кредити в моя профил. Моля за съвет, как и какво следва да направя? 

Публикувано:

Не може да купиш билет за друг човек  с кредити , ако ти не присъстваш в резервацията.Може да канселираш твоята заедно с на мъжа ти , а с получените кредити да направиш изцяло нова за теб + дъщеря ти.Сметни си колко ще ти излезе да загубиш парите от флекс срещу цената на новата резервация и как ти е по-изгодно.

Ако ти е спешно имай предвид, че кредитите ще дойдат в акаунта ти точно след 72 часа .

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Не може да купиш билет за друг човек  с кредити , ако ти не присъстваш в резервацията.Може да канселираш твоята заедно с на мъжа ти , а с получените кредити да направиш изцяло нова за теб + дъщеря ти.Сметни си колко ще ти излезе да загубиш парите от флекс срещу цената на новата резервация и как ти е по-изгодно.

Ако ти е спешно имай предвид, че кредитите ще дойдат в акаунта ти точно след 72 часа .

Благодаря!

А мога ли да променя само моя билет на желаната дестинация, а на мъжа ми да го оставя и след време да го въртя във времето? Билетите са с изгоден флекс и приорити и никак не искам да ги губя. 🤔 Лошото, че съм ги купила на един билет и не знам дали ще се получи, не са с дискаунт

Дани Магелани
Публикувано:
преди 39 минути , a6olq каза:

Благодаря!

А мога ли да променя само моя билет на желаната дестинация, а на мъжа ми да го оставя и след време да го въртя във времето? Билетите са с изгоден флекс и приорити и никак не искам да ги губя. 🤔 Лошото, че съм ги купила на един билет и не знам дали ще се получи, не са с дискаунт

Ако са купени с членство не може той да пътува отделно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Дани Магелани каза:

Ако са купени с членство не може той да пътува отделно.

Не са купени с членство.

Да разбирам, че мога да променя само моя билет, а неговия да оставя и след време да го променя, или не мога и това да направя?

Публикувано:

Трябва да можеш, защо да не можеш. 

Не можеш да вземеш само за друг човек билет с кредити. Не съм сигурен дали може онлайн или трябва да се обаждаш

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може изцяло онлайн.Ще те пита за кой искаш промяна и има чавка поотделно за всеки.Още сега може да го проиграеш и да видиш без да стигаш до финалната стъпка ( ако не си сигурна още какво искаш)

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! 

Промениха ни полетите София-Абу Даби и обратно с 1 час и 55м. Искам да се свържа със съпорта, за да попитам какви са ни вариантите за refund/credits, но не мога да премина през бота и да се свържа с агент, какви са възможностите и има ли български номер, на който мога да се обадя? Изобщо има ли някакъв вариант за рефънд или поне за кредити? 

Благодаря! 

Публикувано:
преди 12 минути , Kosta Grudov каза:

Здравейте! 

Промениха ни полетите София-Абу Даби и обратно с 1 час и 55м. Искам да се свържа със съпорта, за да попитам какви са ни вариантите за refund/credits, но не мога да премина през бота и да се свържа с агент, какви са възможностите и има ли български номер, на който мога да се обадя? Изобщо има ли някакъв вариант за рефънд или поне за кредити? 

Благодаря! 

При промяна под 3 часа до колкото знам нямаш право на refund.

• Харесвам 1
Публикувано:

Най-вероятно няма да успееш с рефънда, но опитай да си поискаш агент, live agent или нещо такова...

Българския номер е в закаченото мнение горе.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвах да звънна, но ми казва, че не работят в момента, утре също ще пробвам в working hours евентуално.. 
Иначе справка в нета показва, че над 2 часа може и да имам шанс за рефънд/кредити, особено ако посоча, че ми променя плановете с рент-а-кар и хотели и най-вече, че има бебе с нас на резервацията, но няма агент, с който да говоря.. 

При канселация от сайта/аппа ми дава това като опция, което е напълно ок за мен, но не съм сигурен дали това е просто канселиране и ще чакам те да одобрят дали е валидно или реално? В цената са изключени таксата за бебето (2х25евро) и чекирания багаж, но като цяло общата цена беше 300еу, така че ще съм предоволен и на това, въпроса е дали реално веднага ще постъпят по акаунта? 

Screenshot 2026-01-22 at 23.10.52.png

Публикувано:

И аз имам промяна в полетите до Abu Dhabi за другата седмица, но мен промяната даже ме устройва повече и съм Happy 😋 

Ще отидем там по-рано и ще се приберем наобратно после в по-приличен час.

• Браво 1
Публикувано:

Чакам в момента за лайв агент, ако някой се чуди, качих скрийншота от по-горе и това са опциите, които ме докараха до момент на изчакване -> 

Цитат

Ok! Can you tell us how you booked your flights, so we can help you properly?
Booked directly with WIZZ
Thanks! Why do you requested a refund on the first place?
My flight was disrupted

Ok!

Please remember that if you have received the WIZZ Credit already, you may request the cash conversion easily. It’s faster this way!
If you prefer to talk to an agent, please, click on the button below. Thanks!
Talk to an agent
Thank you! To help the Live Chat agent assist you more effectively, could you briefly describe your issue?

И от тук сега съм на изчакване, да видим 😄 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.