Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
42 minutes ago, Kosta Grudov said:

Здравейте! 

Промениха ни полетите София-Абу Даби и обратно с 1 час и 55м. Искам да се свържа със съпорта, за да попитам какви са ни вариантите за refund/credits, но не мога да премина през бота и да се свържа с агент, какви са възможностите и има ли български номер, на който мога да се обадя? Изобщо има ли някакъв вариант за рефънд или поне за кредити? 

Благодаря! 

Трябва да получиш мейл от Wizz c опциите

1. Съгласяваш се с новите часове

2. Променяш дати (free)

3. Искаш да ти възстановят парите.

Ако третата опция липсва в мейла,  значи нямаш право на безплатно канселиране.

Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Трябва да получиш мейл от Wizz c опциите

1. Съгласяваш се с новите часове

2.  Променяш дати (free)

3. Искаш да ти възстановят парите.

Ако третата опция липсва в мейла,  значи нямаш право на канселиране.

Нямаше нито една от трите опции, мейла беше просто с промяна в часовете и до там, в приложението/сайта после също нямаше опции за нищо, освен ако не ида специално в Cancel flight секцията и се виждаше това от скрийншота горе, просто не съм сигурен, ако го използвам дали реално ще рефънднат тези пари или е просто рекуест след канселация на полетите и ще се чака одобрение от някой по-нагоре по веригата.. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Сподели резултата от разговора с агента , но явно промяната е твърде малка за да имаш някакви опции.

Билетите ви са скъпи и таксата за канселиране е по-малка от стойността на билетите , така че ще ви върнат посочената сума.

• Харесвам 1
Публикувано:

Чаках близо час без да се появи агент и реших да се възползвам от възможността за рефънд към уиз кредити - когато потвърдих ми даде грешка на страницата 😄 Поне след това излиза в историята на Cancelled flights конкретната резервация.. Според perplexity-то всичко е точно, било честа грешка.. да видим 😄 

Но, на фона на всичко, да ми върнат 240eu от общо 300 за ситуацията, дори и в уиз кредити, пак съм предоволен. Ще споделя утре вече какво се случва.. 

Публикувано:

Аз току що канселирах полет с променен час - реална промяна 1час и 40 минути  и дори ми показа, че трябва да ми вземе още 195 евро общо за три билета.

Дали ще се опитат да ми таксуват картата с тази сума?

Публикувано:
7 hours ago, Седем Два said:

@Kosta Grudov

Според скрийншота платената цена не е 300 евро, а 590, от които ти удържат 352 такса за анулиране и ти връщат 238.

Или аз греша нещо?

И на мен това ми изглежда като съвсем нормално канселиране , което може да се направи по желание без изобщо да има промяна в часове.Таксата  е 50-85€ на полет и повече (според дестинацията) и ако билета е по-скъп остава нещо за връщане.

• Харесвам 4
Публикувано:

Просто си плаща такса анулация според тарифата на Уиз, а не анулация за променен полет и така губи, но ако няма да го лети този полет и ако е платил повече от колкото е таксата си струва, а ако не по-добре да седи защото може да има втора промяна.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има размествания в разписанието до Кишинев. Добавя се още една честота от лятното за април и май. Дни 1 и 5 отпадат. После от юни пак са 4..... 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 минути , jorrro каза:

И махат Кишинев от средата на февруари до края на март

Предлагат ли опция за промяна.

Публикувано:

Ние имаме билети за 30 април 2026 - 3 май 2026. Часовете са променени - и двата полета са преместени с три часа по- рано, без право на някакви промени от наша страна.

Кофти, тъй като , когато полетът е в 18 и 20 ми трябва макс два часа по- ранно тръгване от работа, а сега половин ден. Пак ще трябва да се мислят схеми.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Doctor Who каза:

Предлагат ли опция за промяна.

Нямам билети за там, просто ми направи впечатление, че липсват полетите в този интервал от време.

• Харесвам 3
Публикувано:

Нашият полет беше дръпнат напред с малко повече от 12 часа и имахме и трите опции. Избрахме да пребукнем полета за следващия ден, така пътуването пак може да се осъществи без да се налага да се взема ден отпуска.
Не разбирам защо правят такива значителни промени 2-3 месеца преди полета… Или май сме им отвикнали на номерата.  

Катя мравката
Публикувано:

Преди няколко часа взех билети София Торино 16.5-19.5. Сега се опитах да взема за още един човек и въобще не показва да има полети за там за април и май. Нищо не разбирам.

• Харесвам 2
Катя мравката
Публикувано:
преди 30 минути , jorrro каза:

Изглежда и те са паднали след края на март до средата на септември.

Май нощните полети и тези през зимата са им най- стабилните. Дано поне те да останат.

• Смея се 1
Публикувано:

От ковид насам планирането с Wizz за повече от 2-3 месеца напред е хазарт.Лично аз докато не останат 14 дни до полета изобщо не съм сигурен.Затова никога , ама никога резервация за настаняване без право на отмяна !!!

• Харесвам 11
Публикувано:

Даже и отпреди ковид винаги резервирам така, независимо от компанията. Без право на отмяна само 1-2 дена по-рано резервирам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Всичко при нас е с право на отмяна, колата под наем също, ама какво правим с полета на обратно? 🫣

Все си мисля, че 2-3 месеца преди полет отдавна трябва да е сетнато разписанието и да не се правят фрапантни промени. В нашия случай - 13 часа и половина. 🤪

• Харесвам 2
  • Замислям се 2
Публикувано:

Спират окончателно Торино след март.Иронично точно вчера следобед гледах Торино и след няколко часа ... Бам - няма вече Торино 😂

• Харесвам 2
  • Шок 4
Публикувано:
преди 24 минути , stanimir каза:

Спират окончателно Торино след март.Иронично точно вчера следобед гледах Торино и след няколко часа ... Бам - няма вече Торино 😂

Абсолютно очаквано. Заради това с Уиз като има нова дестинация се купува веднага и лети веднага, че оставащите за постоянно са изключително малко. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 38 минути , stanimir каза:

Ти внимавай къде гледаш... 😃

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Ти внимавай къде гледаш... 😃

Да, бях си купил билети преди месец за май и сега се чудя какво да правя. А връщат ли парите всъщност, че досега не съм имал такива случаи?

Публикувано:
11 minutes ago, polyglota80 said:

Да, бях си купил билети преди месец за май и сега се чудя какво да правя. А връщат ли парите всъщност, че досега не съм имал такива случаи?

Разбира се.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.