Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

все още нищо не се вижда, ако не бях прочела тук нямаше и да разбера, кой си обикаля резервациите всеки ден

в момента виси това, без изобщо да съм заявявала каквото и да било

Screenshot_20260207_133452_WizzAir.jpg.fe3a6175fb018137145accd184fcde76.jpg

• Шок 1
Публикувано:
преди 48 минути , antea каза:

добре, че те прочетох, преди седмица си взехме билети за май и днес щях да търся вече хотели и да мисля как да се организираме в района, естествено имейли няма, но пък полетите вече са канселирани в приложението; как беше при прекратени полети, даваха ли възможност за смяна на летището без доплащане?

Радвам се, че постът е бил полезен! Аз съм много неприятно изненадан от спирането на линията - в Лион има страшно много студенти, голяма общност от живеещи българи и градът е невероятен за туризъм, миналата година самолетите бяха пълни и в двете посоки. За алтернативи би трябвало да предложат Ница, Базел, Париж Буве, може би и Бергамо. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , tara каза:

Доста приемливи цени има за новия маршрут до Будапеща цялото лято, включително и за почивните дни през септември.

Току що цъкнах едни за  концертче , направо супер:) . 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , valpet каза:

За кое концертче, ако не е тайна 😉

Шакира чакам . За сега е прогнозна датата (31.07), но дори и да я сменят за по 19 евро ще бъде чудесен уикенд.  С две думи г@з път да види или родила майка синове, да не са празни друмове 😅.

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте! Имал ли е някой следния казус. 

Преди месеци резервирах полети за Сардиния. В същия ден и хотел, за да се възползвам от 10 % Wizz credit. 

Сега ми промениха часовете на полетите и мога да ги запазя или сменя с други дати. Ако сменя датите и откажа хотела, има ли шанс да запазя тази възможност от 10 %, или със сигурност я губя. 

Публикувано:
преди 15 минути , Пътувко каза:

Здравейте! Имал ли е някой следния казус. 

Преди месеци резервирах полети за Сардиния. В същия ден и хотел, за да се възползвам от 10 % Wizz credit. 

Сега ми промениха часовете на полетите и мога да ги запазя или сменя с други дати. Ако сменя датите и откажа хотела, има ли шанс да запазя тази възможност от 10 %, или със сигурност я губя. 

Опитай смяна на дати с хотела. Ако приемат, отстъпката ще се запази. Ако по някаква причина поискат доплащане не е сигурно, но тогава може с нова резервация отново през реферала на Уиз. 

Публикувано:

Променили са ми часа на полета от Варшава до София и имам възможност да променя датите, но на новите дати полетът е по-евтин. Дали ще ми върнат точки от разликата?

Публикувано:

Не, както и ако са поскъпнали няма да ти искат пари. Може да поискаш връщане на парите и да купиш нови за новите дати.

• Харесвам 4
Публикувано:

Тоест няма алтернатива.

Торино сега и Лион , залагам че следващите са Ламеция и Римини.Един сезон и са чао.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:

Ами те са леко нишови, явно тестват и се отказват... Кишинев също, според мен.

Общо взето ако се появи интересен маршрут трябва да се вземе още първия сезон, че после никой не знае какво ще стане. Примерно сега Египет...

• Харесвам 5
Публикувано:

Ех, Египет откога го чакам да се появи като директен полет… Дано да го дочакам, че още малко и месецът ще се преполови (нали уж февруари трябваше да пуснат билетите)…

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 часа, antea каза:

за Лион се оказа, че единствената алтернатива, която дава за летище е Париж, за София - Скопие

Случайно да си звъняла да питаш за Ница примерно, за премаршрутирането? И на нас ни отмениха за началото на април, чудя се какво да правя... 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 52 минути , antea каза:

@searus не съм, ако ти разбереш нещо, пиши, още се чудим и ние какво да правим, че сме и четирима...

Ще звъня довечера, ние сме 5-ма...

Публикувано:

Говорих току-що с Уиз, те пък веднага ми вдигнаха, казаха ми, че няма проблем да сменя с Ница, поне за моите дати. Но само през телефона, не мога сама да го направя през сайта или приложението.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 минути , logist13 каза:

Просто ти показват връзките - но не ти гарантират връзката, нито багажът се прехвърля, можеш и сам да го направиш... 

• Харесвам 4
Публикувано:

Ами пише, че тоя партньор DOHOP гарантира връзката, нещо като застраховка ми изглежда.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има все пак някаква полза.Целта е да те задържат в мрежата на Wizz , защото Kiwi примерно продава всякакви връзки.Иначе няма ли поне гаранция за свързващ полет, нищо революционно няма.

• Харесвам 2
Публикувано:
6 minutes ago, neuromancer said:

Ами пише, че тоя партньор DOHOP гарантира връзката, нещо като застраховка ми изглежда.

Дано.Щото и Kiwi "гарантира"

Във форума отдавана е писано за Dohop , сега явно са сключили някакъв договор с Wizz.

https://www.dohop.com/travellers

EasyJet също ползват Dohop търсачката , само че продават и чужди полети за разлика от Wizz

Публикувано:

а, въобще не мога да знам колко са надеждни

за мен лично директните полети на Уиз и Райън ми изглеждат предостатъчни за средностатистическия турист/гастарбайтер, останалото са екзотики за хора, които вече трябва да имат някакъв по-голям опит и да знаят как се прави self-connect

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Julian999
    • Dreamm
    • r_nikolov1
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.