Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
39 minutes ago, Hakkâri Spor said:

Най-накрая бленуваната Лáрнака 😄 Във ФБ всеки втори коментар беше "кога ще върнете Ларнака?" 😄

P.S. На един ред двата града?  Katowice & Wrocław, Poland

Дали има , то със сигурност има ,но попадали ли сте на статистика кои са най-посещаваните от българи дестинации в чужбина ? 

Публикувано:

Гърция и Турция.

Със самолет сигурно е Лондон, ама защо посещаван и от кого...

• Харесвам 3
Публикувано:

Ами, ако се цъкне в Магеланци,ком на раздела "Атлас" се виждат най-посетените и най-малко посещаваните от магеланците държави. Мисля, че форум с толкова хиляди членове е доста добра представителна извадка за страната. Та не, не е Италия. Гърция я води. А по-интересното е, че България стои на трето място 😄 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 51 минути , master_of_germs каза:

Ами, ако се цъкне в Магеланци,ком на раздела "Атлас" се виждат най-посетените и най-малко посещаваните от магеланците държави. Мисля, че форум с толкова хиляди членове е доста добра представителна извадка за страната. Та не, не е Италия. Гърция я води. А по-интересното е, че България стои на трето място 😄 

Според мен много от членовете на Магеланци  не си отмятат посетените държави!За третото място на България-според мен трябва да е автоматично попълнено,иначе излиза,че много от членуващите във форума не са посещавали собствената си страна...

• Харесвам 6
Публикувано:
1 hour ago, master_of_germs said:

Не съм сигурен , че магеланци сме представителна извадка.Прекалено много хора с тежки отклонения сме се събрали тук.

• Харесвам 12
  • Шок 2
  • Браво 2
  • Смея се 23
Георги Матеев
Публикувано:
преди 54 минути , stanimir каза:

Не съм сигурен , че магеланци сме представителна извадка.Прекалено много хора с тежки отклонения сме се събрали тук.

Отклонения... какви отклонения?

• Благодаря 1
  • Смея се 26
Публикувано:

AI казва, че се поддържа статистика от Националния Статистически Институт и най-посещавани според данните за 2024 и 2025 там са Гърция и Турция. Румъния малко ме изненада

Screenshot_2026-03-16-21-12-00-520_com_miui.gallery.jpg.042951beba5af52eb7c8ca083747226b.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Бръмбар каза:

AI казва, че се поддържа статистика от Националния Статистически Институт и най-посещавани според данните за 2024 и 2025 там са Гърция и Турция. Румъния малко ме изненада

Screenshot_2026-03-16-21-12-00-520_com_miui.gallery.jpg.042951beba5af52eb7c8ca083747226b.jpg

Не трябва да се вярва сляпо на ИИ!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Не трябва да се вярва сляпо на ИИ!

Принципно е така - не винаги е вярно. Погледнах отгоре-отгоре статистики на НСИ за Май 2025 и Декември 2025 и те потвърждаваха горното, много задълбочено не съм се ровила. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Георги Матеев каза:

Ако се брои Г* път да види ще са гастро 😂😁

Публикувано:
преди 48 минути , Георги Матеев каза:

Тва отклонения ли са? Едно време какви отклонения имаше....

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

От позицията на северна и леко североизточна България, моята най-посещавана държава е Испания, ама все през Румъния, с което статистиките ви се обезмислят 🤪

Клоня да сме 1/10 от населението 😉 Предстои ми шесто посещение в Италия с Петте земи и това преизпълнение се чудя накъде да го тълкувам 🙈

• Харесвам 8
Публикувано:
На 11.03.2026 г. в 10:50, Георги Матеев каза:

И двете линии тръгнаха и си ги имаше, но явно с недостатъчна затовареност. @jorocontrola аз пък имах 2 полета от/до Торино с по макс 50-60 човека на борда, та явно не е черно и бяло. Лисабон също не разбрах защо спряха, уж изглеждаше супер успешен.

Прогнозирам същото да стане с Ламеция Терме, Римини и вероятно Тирана и Палермо, та ползвайте докато има.

Торино и Ламеция поне се покриват (засега) и от Раян.

Докато сте писали тези неща, бях в Торино и Генуа. На отиване имаше свободни места, не съм броил хората, но определено може би поне 1/4 беше свободна. На връщане обаче си беше прилично пълен самолета. Радвам се, че успяхме да се закачим, докато я имаше линията

• Харесвам 7
Публикувано:

Днес получих тези скам мейли, има линкове в тях. Разбира се, не съм пускал никакви такива рекуести, явно се пробват някакви хора и с такъв скам, ако случайно получите нещо подобно, игнорирайте -> 

Screenshot 2026-03-18 at 17.13.05.png

Screenshot 2026-03-18 at 17.13.16.png

Публикувано:

Впечатленията ми за близо седмица, откакто са пуснати новите дестинации са, че Ларнака и Атина се продават добре.

За Атина специално бях свидетел как в първия ден на продажбите цената за 4-7 септември за минути растеше по-бързо от засадата на Бабангида 🤣

• Харесвам 2
Публикувано:

Трета резервация правя в рамките на две седмици, като последната е днес и не получавам потвръжденията на адреса, който съм дал ами отиват на този за вход с който съм се регистрирал. Обаждах се на кол центъра те ми казват няма как да отиват на другия имейл след като този на който искам съм го вкарал за известия и кореспонденция. До преди месец си идваха на правилния.

Публикувано:
27 minutes ago, stanimir said:

А знаят ли , че Wizz може да решат да ги канселират ?

Wizz не са такива хора 😛

Ако все пак се случи нещо такова невиждано до сега, ами ... имало е да става 😀

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Трета резервация правя в рамките на две седмици, като последната е днес и не получавам потвръжденията на адреса, който съм дал ами отиват на този за вход с който съм се регистрирал. Обаждах се на кол центъра те ми казват няма как да отиват на другия имейл след като този на който искам съм го вкарал за известия и кореспонденция. До преди месец си идваха на правилния.

Имах подобен проблем и той бе решен след като попаднеш на точният човек от кол центъра, който знае какво и как да направи. Иначе преди това звънях, многократно повтарях оплакването си и нищо, та дори и до банката ходих… 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, Kosta Grudov каза:

Днес получих тези скам мейли, има линкове в тях. Разбира се, не съм пускал никакви такива рекуести, явно се пробват някакви хора и с такъв скам, ако случайно получите нещо подобно, игнорирайте -> 

Screenshot 2026-03-18 at 17.13.05.png

Screenshot 2026-03-18 at 17.13.16.png

Вчера имаше инвазия от phishing имейли. Аз получих десетки, най-много дегизирани като изпратени от куриери и Български пощи. Не знам това ли го наричат "хибридна война", или просто сезонът активира мошениците, ама е нещо страшно.

• Харесвам 2
Публикувано:

От средата на май до началото на септември в ден сряда има заложени по два полета София-Барселона, което е инетерсно освен, че може да се иде за един ден. Примерно за 20.05 двупосочния е 48 евро.

• Харесвам 9
Публикувано:
На 18.03.2026 г. в 16:28, Седем Два каза:

Ларнака и Атина се продават добре.

Варна - Ларнака ги няма вече през лятото. Има от 20ти септември до края на октомври.

• Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• iMari
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.