Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

В ден сряда за 2 седмици през април Уиз са заредили 2 полета на ден до Прага и може да стане еднодневна забежка. Който има отпуска и иска да отиде някъде по средата на седмицата, може да следи цените 🙂.

IMG_8564.png.40e4d163794d74799fb57dc1a66deaf4.png

IMG_8565.png.0e4eae276995dda4e16632d179663bf5.png

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте. Имам n-тата промяна на полет, за който аз до момента не съм предприемала действия. Имаше до скоро трите възможни опции, но днес вече няма никакви. Искам да го анулирам. Телефонно обаждане до call centr-a на Wizz ще реши ли проблема?

Публикувано:
преди 55 минути , Kiki Johnes каза:

Здравейте. Имам n-тата промяна на полет, за който аз до момента не съм предприемала действия. Имаше до скоро трите възможни опции, но днес вече няма никакви. Искам да го анулирам. Телефонно обаждане до call centr-a на Wizz ще реши ли проблема?

Не пречи да пробваш чрез кол центъра.

На мен също ми се е случвало, когато направят промяна на промяната, да изчезнат трите опции. Един вид първоначалният полет вече не е толкова изменен, за да може отмяна или местене. Затова искам ли да се възползвам от промени, не чакам до последно, а  ги правя до месец-два-три /зависи колко напред е резервацията/ от съобщението.

• Харесвам 2
Публикувано:

Полетът е за края на месец септември 2026 г. за Валенсия и обратно, като билетите са купени месец май 2025 г. Със сигурност ще звъня утре на Wizz, но ми се искаше да знам какви са ми опциите преди това.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , Kiki Johnes каза:

Полетът е за края на месец септември 2026 г. за Валенсия и обратно, като билетите са купени месец май 2025 г. Със сигурност ще звъня утре на Wizz, но ми се искаше да знам какви са ми опциите преди това.

Ти можеш да си настояваш за твоите опции🙂, т.е. това, което те устройва.

Можеш и да им пишеш чрез формата за контакт.

Имах и такъв случай, при който успях да си върна пари под формата на точки в акаунта, защото такъв им бе първоначалният произход: Променено летище от Отопени, Букурещ на Банеаса, Букурещ до Абу Даби и Дубай. Имах текст на имейл, че мога да сменям и отменям, но реално нито в приложението, нито в сайта не можех. Писах им, отказаха ми. Писах втори път, като им насочих вниманието, че вече са ми казали за възможните опции и стана работата - исках отмяна и ми върнаха парите в точки.

В твоя случай няма някакви предварително разписани правила. Действаш, докато имаш желание и чувстваш правота в исканията си 🙂 Иначе имаш време до септември и 1-2-3 разменени имейла, настоявайки за твоето, могат да подействат.

Възможно е и при n-брой промени да даден полен да се прояви бъг и за това да са ти изчезнали 3-те опции. И такъв случай съм имала.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 18 часа, Kiki Johnes каза:

Да само на кол центъра няма да ти те се появят

• Харесвам 3
Публикувано:

Благодаря за отговорите. Звъннах в call центъра и попаднах на читава девойка. Анулира резервацията - точките бяха в акаунта веднага, остатъкът от парите трябва да чакам да се появят по сметката.

Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Това само Уиз го могат. Торино и Лион  още не са тръгнали и останаха в историята.

И двете линии тръгнаха и си ги имаше, но явно с недостатъчна затовареност. @jorocontrola аз пък имах 2 полета от/до Торино с по макс 50-60 човека на борда, та явно не е черно и бяло. Лисабон също не разбрах защо спряха, уж изглеждаше супер успешен.

Прогнозирам същото да стане с Ламеция Терме, Римини и вероятно Тирана и Палермо, та ползвайте докато има.

Торино и Ламеция поне се покриват (засега) и от Раян.

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 22 минути , Георги Матеев каза:

И двете линии тръгнаха и си ги имаше, но явно с недостатъчна затовареност.

Абе събота се прибрах от Торино вечерта. Не видях да има празна седалка в самолета, като имаше и туристи, и гастърбайтери.

Не знам какви са им схемите и как пускат и спират полетите, но според мен поне по тази линия народ си има...

@Георги Матеев явно е до момента. Аз видях Торино и не се оплаквам. Жалко, че спират и тази линия...

С полетите до Бергамо се правят не лоши комбинации. Да видим конкуренцията до кога ще задържи полета и тя 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 часа, adreno каза:

До 13-ти март  уиз кредитите през booking.com  са 10% за всички. Важи за пътуване  до 1 април

• Като член на WIZZ Discount Club Standard или Standard Plus получавате 7% кредит за Wizz Air, а като член на WIZZ Discount Club Premium или Premium Plus получавате 10% кредит за Wizz Air. Членовете на Wizz Discount Club Light не отговаря на условията за тази промоция. Присъединете се към клуба сега!                               
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, M@ria каза:
  • Като член на WIZZ Discount Club Standard или Standard Plus получавате 7% кредит за Wizz Air, а като член на WIZZ Discount Club Premium или Premium Plus получавате 10% кредит за Wizz Air. Членовете на Wizz Discount Club Light не отговаря на условията за тази промоция. Присъединете се към клуба сега!                               

Това е от приложението:

Screenshot_20260311_173508.jpg.ddfa9eb5f1fe4e1176918355f26c7877.jpg

Публикувано:

Явно е подвеждащо, понеже аз реших да направя наново една резервация и това излезе като цъкнах на условията. Но поне пък установих, че същата тази резервация излиза по-скъпо през приложението в профила ми ниво 3, отколкото през лаптопа с профил първо ниво😀

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 57 минути , M@ria каза:

Явно е подвеждащо, понеже аз реших да направя наново една резервация и това излезе като цъкнах на условията. Но поне пък установих, че същата тази резервация излиза по-скъпо през приложението в профила ми ниво 3, отколкото през лаптопа с профил първо ниво😀

Стандартните условия си тези, които си писала ти  - 5/7/10% според нивото на членството.

Това, което пуснах аз е някаква промоция временна.

Иначе да - правят ги тези мизерии,  за десктоп/мобилно устройство/приложение. Понякога ползването на линка на Уиз вдига цената също.

• Харесвам 3
Публикувано:

Преди малко са пуснали това във фб:

image.png.28e8b0239e3ad2e9cf477ebc0832d72d.png

Няма да са всичките, предполагам един или два и залагам на Париж. 🤞

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Jenbel каза:

Преди малко са пуснали това във фб:

image.png.28e8b0239e3ad2e9cf477ebc0832d72d.png

Няма да са всичките, предполагам един или два и залагам на Париж. 🤞

Всички са заредени за три месеца от втората половина  на юни до средата на септември 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 17 минути , tch каза:

Всички са заредени за три месеца от втората половина  на юни до средата на септември 

Да, сега попаднах на подробна информация от Летище Варна: https://www.fraport-bulgaria.com/bg/press-center/press-releases/archive/2026/Varna-Airport-Wizz-Air-Five-New-Routes.html?fbclid=IwdGRjcAQhNt9mZGlkFlAtkBePEFIkx6-P-k0P9OH6nzDEba9leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeSBmBlMaOuX1i_cuuIpTnLRHzJn4TIc8NfbtfNf2Qi1sx9jMoJGdq8aGmOE0_aem_KGgrLi4vkRycqjzZbck77w

Публикувано:

Значи вече знам как бързо мога да стигна до Варна :smile:

Солун–Атина и после Атина–Варна.
Много се радвам за новите отсечки. Определено отварят доста удобни възможности за пътуване! 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:

През 2020 г. за лятото имах билети Варна - Атина, които с нищо струващ флекс тогава станаха Варна - Прага + море на Св. св. Константин и Елена 😃 Много готино се получи (почти без румънци 🤪). Яд ме беше тогава, че изтървах Барселона. Сега последната като съм я наваксала, а дано един летен Гданск да скалъпя импровизирано 😄

• Харесвам 4
Публикувано:

Varna (VAR) to Athens (ATH), Greece

• Starts: June 15, 2026
  • Frequency: 3x a week (Mondays, Wednesdays, Fridays)
  • Estimated Starting Price: From €24.99

Varna (VAR) to Paris Beauvais (BVA), France

• Frequency: 2x a week (Wednesdays, Sundays)
  • Estimated Starting Price: From €39.99

Varna (VAR) to Gdańsk (GDN), Poland

• Frequency: 3x a week (Mondays, Wednesdays, Fridays)
  • Estimated Starting Price: From €35.99

Varna (VAR) to Barcelona (BCN), Spain

• Starts: June 16, 2026
  • Frequency: 3x a week (Tuesdays, Thursdays, Saturdays)
  • Estimated Starting Price: From €39.99

Varna (VAR) to Debrecen (DEB), Hungary

• Starts: June 16, 2026
  • Frequency: 3x a week (Tuesdays, Thursdays, Saturdays)
  • Estimated Starting Price: From €19.99

Massive Boost for Varna: A Third-Based Aircraft

This major route expansion is made possible by Wizz Air’s decision to base a third aircraft at Varna Airport. This strategic move is expected to bring tremendous benefits to the region, including:

• Adding over 500,000 extra passenger seats for the Summer 2026 season.
  • Creating approximately 400 new local jobs in the aviation and tourism sectors.
  • Providing locals with unprecedented access to affordable  travel across Europe.

Even More Direct Flights from Varna in 2026

The five new destinations join an already impressive lineup of newly announced Wizz Air routes from Varna for 2026. If you are planning your summer holidays, you can also take advantage of cheap direct flights from Varna to:

Travel & Transportation
  • Rome Fiumicino, Italy
  • Warsaw Modlin, Poland
  • Katowice & Wrocław, Poland
  • Larnaca, Cyprus
  • Budapest, Hungary
  • Харесвам 7
Публикувано:

Най-накрая бленуваната Лáрнака 😄 Във ФБ всеки втори коментар беше "кога ще върнете Ларнака?" 😄

P.S. На един ред двата града?  Katowice & Wrocław, Poland

• Харесвам 3
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.