Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Bellaero каза:

от приятен празен полет до Римини. Не мисля, че ще продължи дълго.

Само докато стане време за

image.jpeg.22d2c2c3f7f07eda080552b3766f17cf.jpeg

:grin:

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Публикувано:

Да попитам, Wizz още ли Ви води сметката, от прехвърлените точки на ДСК, в лева? 
Тези хора не разбраха ли, че левчето вече го няма? 

Публикувано:
преди 57 минути , Ivan Ivanich каза:

Да попитам, Wizz още ли Ви води сметката, от прехвърлените точки на ДСК, в лева? 
Тези хора не разбраха ли, че левчето вече го няма? 

Ами да, точките са в лев и в скоби в евро - обръщат се от евро в лев и после пак в евро. Явно не им се иска да плащат на програмисти за промяната или не е толкова лесно да я реализират, гадая само.

Публикувано:
преди 53 минути , ДиянаВ каза:

Ами да, точките са в лев и в скоби в евро - обръщат се от евро в лев и после пак в евро. Явно не им се иска да плащат на програмисти за промяната или не е толкова лесно да я реализират, гадая само.

По-скоро са платили на някой програмист за да работи тази уникална схема т.е. прехвърляш на съхранение в склада 100 ябълки и като попиташ склададжията: Колко ябълки имам при теб?, той ти отговаря: 195,583 картофа, които се равнявали на 100 ябълки.  На всичко отгоре, ако искаш да направиш бартер, ти казва в повечето случаи, колко картофи са необходими и ти трябва да смяташ, това повече ли е, или по-малко от ябълките, които ти искат в съседния магазин.

Бива си го калкулаторчето на склададжията и докато пиша се сещам, че то май трябва да им благодарим, а не да им се ядосваме. Хората се грижат за нашите мозъци да не закърнеят и атрофират, и да не забравим да делим и умножаване. Къде по-лесно би им било да дадат на нашия склададжия същия калкулатор с който се работи в по-голяма част от Европа.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 12 часа, Argentique каза:

...само ще кажа ни в клин, ни в ръкав, че aвстралийският edreams десктоп (ама само на единия ми компютър 😃) или пък скайскенер Австралия (=>flightnetwork) в мобилни и десктоп ми дава отстъпка за билети на wizz без wdc. Тези дни получих 10€ от 35, 20€ от 60 и 7€ от 30€. На Райън гореописаните отказаха да ми продадат намален билет. Нямам prime за edreams.

Правилно ли разбрах, че си получила отстъпка от edreams без prime членство? :rolleyes:

Публикувано:
преди 58 минути , Фил каза:

Правилно ли разбрах, че си получила отстъпка от edreams без prime членство? :rolleyes:

Да. Сега хванах произволен полет за ушите, но за жалост няма голяма отстъпка - нещата са динамични, знаеш.
Но поне при мен разликата между прайм и непрайм беше около 2-3-4 aud.

Примерно полетът е 31.99 € без edc, а тук излиза 28€, което не е кой знае какво намаление.

Screenshot.png.3071db11f273167d377a2baafff52337.png

Влязох в инкогнито режим и там ми дава баснословни цени - 77 aud за непрайм.
С една дума - човек може да си провери. Февруари пак купих билети на wizz по тази схема с около 20€ отстъпка, а бяха по 55-60€.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 13 часа, Bellaero каза:

Включвам се да кажа да се възползвате от приятен празен полет до Римини.

Явно има доста хора, като мен където имаха полети до Римини и ги промениха конкретно аз до Ларнака. Нещо Римини ми се стори скучен и лятото ще е пренаселено и не мисля да плащам за чадъри 😁😁 та на двойно по-ниски цени ще ходя една седмица в Агиа Напа края на май.

Публикувано:

И в www.opodo.com.au излизат по-ниски цени без Prime на Уиз билети, най-често от евтините, които WDC не ги хваща. Също и през тази схема :

https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/#findComment-705738

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 часа, Bellaero каза:

Включвам се да кажа да се възползвате от приятен празен полет до Римини.

Е, в края на март, началото на април е напълно логично. Не става за плаж още. Повечето билети за Римини се продават за летния сезон, предполага се. От май до септември може би ще  са пълни самолетите.   

• Харесвам 5
Публикувано:
На 2.04.2026 г. в 11:13, iMari каза:

И в www.opodo.com.au излизат по-ниски цени без Prime на Уиз билети, най-често от евтините, които WDC не ги хваща. Също и през тази схема :

https://magelanci.com/forums/topic/4120-rumboedreamsbudgetair-23-123-eur-отстъпка-от-билети/#findComment-705738

Здравейте! А флекс може ли да се ползва с оподо?

Публикувано:
преди 8 часа, ALazarova каза:

Здравейте! Някой да е намерил билети с евтин Flex? Благодаря!

Братислава -Тузла, 17 ноември -  25 евро билет, 10 евро флекс.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, nino каза:

Братислава -Тузла, 17 ноември -  25 евро билет, 10 евро флекс.

Много благодаря! Дори цената на билета на 19.ноември е 15 евро. 💞🥂 Имах изтичащ Wizz кредит.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вчера два пъти ме изхвърля при плащане и ми вдига цената след това. 

На третия път видях първоначалната цена и натиснах вече плащане по банков път. 

Кога да си чакам билетите, да пиша ли на чата, че съм платила?

Публикувано:
преди 2 часа, Звелина каза:

Вчера два пъти ме изхвърля при плащане и ми вдига цената след това. 

На третия път видях първоначалната цена и натиснах вече плащане по банков път. 

Кога да си чакам билетите, да пиша ли на чата, че съм платила?

Ако си платила по

банков път - след 2-3 дни ще дойдат билетите, не се притеснявай

• Харесвам 1
Публикувано:

Отдавна не съм ползвал Wizz. За конкретния полет, 10 кг чекиран багаж по време на резервация, излиза най-евтино (19.80 eвро), малко по-евтино от Приорити (23 евро). 

Въпросът ми е, при Wizz като при Ryan ли е - по време на резервация на билетите ли е най-ниската цена да се закупи багаж?

Публикувано:

Аз съм купувала по-късно чекиран багаж, който беше станал по-евтин в сравнение с цената, която беше при купуването на билетите. Но обикновено наистина става по-скъп. 
Във вашия случай мисля е по-добре да се вземе сега, тъй като ако случайно поевтинее, ще е с 2-3€, ама ако поскъпне, ще е с доста😀

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой имал ли е проблем с отхвърлено плащане с банкова карта (българска дебитна)? Wizz air malta изписва като търговец. 

Предлага плащане с банков трансфер. 

Публикувано:
преди 2 часа, deian каза:

Някой имал ли е проблем с отхвърлено плащане с банкова карта (българска дебитна)? Wizz air malta изписва като търговец. 

Предлага плащане с банков трансфер. 

Аз имах наскоро такъв проблем при плащане с ДСК Уиз КК.

Резервацията стана чрез плащане през Wallet - в случая Apple Pay. 
Писах преди няколко дни. Така даже и таксата на уиз от центове ми се махна. Въпросът ми напомни да проверя и допълня развитието на случая.

редакция: точките са х4 и всичко при този начин на плащане чрез уолет е ок.

• Харесвам 4
Публикувано:

При мен с Google Wallet също не стана, но може би защото картата в портфейла е същата, с която пробвах. Банката ми казва: "Причина: Комуникационен проблем. Отказана трансакция." С тази карта плащам навсякъде безпроблемно.

При теб в уолета въпросната ДСК Уиз КК ли е, или друга?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , deian каза:

При мен с Google Wallet също не стана, но може би защото картата в портфейла е същата, с която пробвах. Банката ми казва: "Причина: Комуникационен проблем. Отказана трансакция." С тази карта плащам навсякъде безпроблемно.

При теб в уолета въпросната ДСК Уиз КК ли е, или друга?

ДСК Уиз е в уолета ми.

Публикувано:

Може проблемът с плащанията при някои потребители да се е задълбочил тия дни. Аз си мислех, че ДСК са виновниците, но щом не са изолирани случаите, явно топката е при Уиз.

Преди да избера възможността за банков трансфер, бих пробвала да направя резервация през сайта вместо от приложението или да инсталирам на ново последното. Това е, защото не съм правила досега традиционно банково плащане и ми е непозната територия.

Публикувано:

С Revolut плащането мина мигновено. Имам, обаче, втора резервация, чакаща банков превод. Предполагам като не получат превода, ще я анулират без да засяга новонаправената.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Julian999
    • Dreamm
    • r_nikolov1
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.