Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Уж Уиз поддържаха revolutpay, ама като купувах билети така и не видях такова нещо... То сега поне за мен е късно де, но има ли го въобще?

Публикувано:
преди 5 часа, neuromancer каза:

Уж Уиз поддържаха revolutpay, ама като купувах билети така и не видях такова нещо... То сега поне за мен е късно де, но има ли го въобще?

Има го.  Ако през приложението се избере за плащане, визуализира екран с наличните ти Rev точки и може да ги ползваш всичките, без ограничение. Директно намалява билета с тях.  Може да стане и 0. За  1200 точки намаляваше около 5 паунда.  За който има точки и трябва да ги изхарчи става.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 2.04.2026 г. в 12:48, Hakkâri Spor каза:

Е, в края на март, началото на април е напълно логично. Не става за плаж още. Повечето билети за Римини се продават за летния сезон, предполага се. От май до септември може би ще  са пълни самолетите.   

Ние сега летяхме за Римини и полетът беше пълен на отиване и почти пълен на връщане. Все пак съвпадна и с пролетната ваканция на децата и имаше доста семейства. Ние обаче бяхме в Сан Марино, защото предния път му отделихме само няколко часа, а сега бяхме на повече места. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Wizz бавили ли са ви claim повече от 30 дни? При мен вече стои на 34-ти ден, а си пише, че отговарят до 30-тия ден, има ли нужда от допълнителна ескалация през кол-центъра, или да си чакам? 🙂

Публикувано:
преди 13 часа, deian каза:

Някой имал ли е проблем с отхвърлено плащане с банкова карта (българска дебитна)?

Няколко пъти ми се е случвало. И сме плащали с Револют. 

• Харесвам 1
Публикувано:
37 minutes ago, Kosta Grudov said:

Wizz бавили ли са ви claim повече от 30 дни? При мен вече стои на 34-ти ден, а си пише, че отговарят до 30-тия ден, има ли нужда от допълнителна ескалация през кол-центъра, или да си чакам? 🙂

Да.

Аз бих изчакал още няколко дни , да кажем до след Великден.

После - кол център.

При незадоволителен отговор - в случай, че се търси обезщетение - ГВА или агенция , но не знам какъв е конкретния казус тук.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Да.

Аз бих изчакал още няколко дни , да кажем до след Великден.

После - кол център.

При незадоволителен отговор - в случай, че се търси обезщетение - ГВА или агенция , но не знам какъв е конкретния казус тук.

В случая имам wizz кредити, за които имам писмено потвърждение по имейл, че може да ми ги преведат по сметка, ако желая. След отговор на техния имейл, неколкократен, нямаше никакъв отговор и от кол центъра ми казаха, че са ме чакали уж да потвърдя, но не са получили известие 😄 Посъветваха ме да отворя клейм с текста от мейла, та това реално е клейма и чаках да видя дали ще ме отразят в срока. 
Добре, ще поизчакам още една седмица значи, благодаря 🙂 

Публикувано:

Някой може ли да ми обясни къде бъркам и защо има разлика? 
Имам закупен билет на един полеъ за 15€ + флекс 10€ + 20кг багаж за 15€ = 40€

Искам да го сменя за полет, който струва 50€ и ми дава че трябва да доплатя 40€. Защо 40€ вместо 35€? 

Благодаря!

Публикувано:
преди 22 часа, deian каза:

Отдавна не съм ползвал Wizz. За конкретния полет, 10 кг чекиран багаж по време на резервация, излиза най-евтино (19.80 eвро), малко по-евтино от Приорити (23 евро). 

Въпросът ми е, при Wizz като при Ryan ли е - по време на резервация на билетите ли е най-ниската цена да се закупи багаж?

При Wizz е важно да провериш през мобилното приложение и през сайта къде ще ти излезе по-изгодно. Често цената за екстри е различна, като няма правило къде е по-евтино. Ако те устройва, направо го поръчвай, защото цената за багаж не е фиксирана и най-вероятно ще се повиши след това.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Wizan каза:

Някой може ли да ми обясни къде бъркам и защо има разлика? 
Имам закупен билет на един полеъ за 15€ + флекс 10€ + 20кг багаж за 15€ = 40€

Искам да го сменя за полет, който струва 50€ и ми дава че трябва да доплатя 40€. Защо 40€ вместо 35€? 

Благодаря!

1. Провери дали този от 50 евро не е 55 (симулирай резервация).

2. Провери за друга дестинация при билет от 50 евро колко ти иска.

3. Ако 1 и 2 не се изяснят пиши тук, за да видим дали не са измислили нещо ...

• Харесвам 2
Публикувано:

Гледаш единствено базовата цена , в твоя случай е 15€. Останалите до 50€ тук нямат значение.

Колко струва "гол" новия билет ?

Понякога има разлика в административната такса за различните полети и затова сумата е различна.

• Харесвам 2
Публикувано:
21 minutes ago, Julian999 said:

Здравейте евтин флекс намирате ли? Благодаря предварително!

Виж на предната страница.

• Харесвам 1
Публикувано:

Почнаха промените в зимното. Имам три полета до Валенсия единия от вторник ми го преместили в неделя, а другите два от сутрешни стават вечерни.

• Харесвам 3
Публикувано:
14 minutes ago, Ivko said:

Почнаха промените в зимното. Имам три полета до Валенсия с промяна в часовете с разлика от около 10 часа

Не разчитаме ли точно на това ? 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 25 минути , Ivko каза:

Почнаха промените в зимното. Имам три полета до Валенсия с промяна в часовете с разлика от около 10 часа

Смени Барселона за Валенсия ли?

Публикувано:
преди 12 минути , stanimir каза:

Не разчитаме ли точно на това ? 

Точно…а те са ми покрай НГ

преди 2 минути , Alexander каза:

Смени Барселона за Валенсия ли?

Не те са ми от/до Валенсия 

Публикувано:

Имам питане - платих за полет с GPay, обаче го отмениха и сега ще искам refund. Някой получавал ли е refund от УизЕър по ДСК Уиз карта при плащане чрез GPay? Питам, защото миналата година литовските железници се правеха на интересни и казаха, че опитали многократно да изпратят refund към GPay и било отказвано всеки път (тогава зад GPay не стоеше Уиз картата обаче). Благодаря!

Публикувано:
преди 10 часа, ДиянаВ каза:

На варненци май тихомълком радостта им с Кипър спря … един месец полети - я ги има, я не

IMG_4079.png.59f0b32839ec2989d6cf229e93e4edaa.png

Билетите ми за Кишинев за средата на юни изкараха цели два дни! Тази сутрин ги резнаха. Приключиха съботните полети, за сега има за края на юни, ама  до кога надали някой знае.

Публикувано:
17 minutes ago, Alexander said:

Билетите ми за Кишинев за средата на юни изкараха цели два дни! Тази сутрин ги резнаха. Приключиха съботните полети, за сега има за края на юни, ама  до кога надали някой знае.

Имаше материали , че заради двойната цена на горивата ще режат от най-непечелившите дестинации.За другите просто ще увеличат цената , но такива за които клиентите не биха платили по-висока цена направо ги махат.

Публикувано:

По София - Кишинев отпаднаха и други честоти. Общо взето от края на април остават два полета седмично в сряда и неделя, като тук - там има изключения. След средата на юни неделния става съботен. Предполагам ще има още анулации.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 часа, ДиянаВ каза:

На варненци май тихомълком радостта им с Кипър спря … един месец полети - я ги има, я не

IMG_4079.png.59f0b32839ec2989d6cf229e93e4edaa.png

И аз имах Варна-Ларнака за юли и го отмениха. Явно няма да търгне тази дългоочаквана линия.... 

• Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:

Прецакаха ми важна връзка в Щутгарт за след 16 дни, като преместиха полета STR-SOF с ден по-рано.

Сега ще трябва да летя с Пегасус през Истанбул или с Луфтханза през Франкфурт. Познайте до 3 пъти кое ще избера.

С Уиз никога не е скучно.

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

Жалко , че играта вече я няма, а и не знам да има сайтове които приемат залози за полети на Wizz.Коефицентите ще са доста мижави.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.