Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

За юли се появиха нови дати за Родос - на минималните цени с wdc.
Ta който иска да усети жегата зад всеки ъгъл и не само - voila :wink:

image.png.5bf1b88c75868052806d80b4d3e6bfc6.png

Доколко може да се вярва на уиз, не зная.

Edit: явно новите дати са с ниски цени.

Будапеща

Screenshot(3).png.180960933b55ac8a4679190ea95ea94c.png

Ламеция

image.png.44f1fb948eabc01cad01051eb19fd1e9.png

Редактирано от Argentique
  • Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ilian359 каза:

За Родос в 05:45 :dash1:

Тъкмо да имаш време да си оставиш кърпата на плажа 😄
И после – директно на първа линия!

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 14
Публикувано:
преди 1 час, Иван Попов каза:

Тъкмо да имаш време да си оставиш кърпата на плажа 😄
И после – директно на първа линия!

То в самия Родос плажовете май не бяха много хубави ... 

Публикувано:
преди 1 минута , Брани каза:

има хубави плажове, но си трябва кола и да обикаляш. Трябва да потърся, ние намерихме с пясък и беше супер, но два шезлонга и чадър бяха 25 евро примерно. 

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Loverboy каза:

има хубави плажове, но си трябва кола и да обикаляш. Трябва да потърся, ние намерихме с пясък и беше супер, но два шезлонга и чадър бяха 25 евро примерно. 

Имах предвид в самия град Родос на Родос 🙂 Иначе си прав - с кола се стига до супер места.

Публикувано:
Преди 1 час, Брани каза:

В самия Родос няма кой знае какви плажове, но все пак е море 😁Става и на камъните – като на Кавала, нали знаеш как е 😄

Преди 1 час, Loverboy каза:

За парите вече не говорим 😁 Сядаш и просто не мислиш…...
Как беше – на морето не е скъпо, скъпо е на брега 😊

• Харесвам 6
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 15 минути , stanimir каза:

След Миконос , викаш няма вече какво да те уплаши.

Така е след Миконос вече нищо не може да ме уплаши 😄

Миналият месец дадох 22 евро за 2 палачинки в Амстердам, така че вече съм свикнал с тези цени 🙂

Даже почвам да гледам цените с усмивка…... 😊

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Родос си има изключително уреден обществен транспорт,включително до далечните плажове. Изобщо няма нужда от кола.

• Харесвам 5
Публикувано:

Още по-уредени са редовните ферита до Додеканезите – едно от най-хубавите неща на острова. :grin:

И Старият град не е лош, ама извън лято :wink:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Май ще се пренастройваме на по-краткосрочни промени😉

Полет за след 3 седмици на 4 май Букурещ -Пиза е отменен. Още не са ме уведомили официално, но покрай друга промяна в часовете видях и тази. За щастие мога да летя на 3-ти, та ще се възползваме от още един ден в Тоскана.

Като цяло нямам против изненадите и разчупването на мисълта в интересни маршрути, ако са на евтина цена 😆

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 14 минути , Argentique каза:

Още по-уредени са редовните ферита до Додеканезите – едно от най-хубавите неща на острова. :grin:

И Старият град не е лош, ама извън лято :wink:

Аз пък имам тема за лято в Родос и много си я харесвам 😜 - една от сполучливите ми е😄

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
9 minutes ago, ДиянаВ said:

Май ще се пренастройваме на по-краткосрочни промени😉

Полет за след 3 седмици на 4 май Букурещ -Пиза е отменен. Още не са ме уведомили официално, но покрай друга промяна в часовете видях и тази. За щастие мога да летя на 3-ти, та ще се възползваме от още един ден в Тоскана.

Като цяло нямам против изненадите и разчупването на мисълта в интересни маршрути, ако са на евтина цена 😆

Ще летиш , ако има керосин.Изчакай да останат 14 дни 🙄

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Аз пък имам тема за лято в Родос и много си я харесвам 😜 - една от сполучливите ми е😄

Защото си изтървала феритата за Додеканезите. 😜

Много ми е туристическо в Родос, а такива блокове тип Слънчак май има само още около Херсонисос на Крит. 

преди 8 минути , ДиянаВ каза:

Аз тази година като да не повярваш съм накупила сума ти билети с тях (миналата имам само три полета) и даже платих нощувки за след месец (не правя така), та изненадите много ще ми се набъркат в човешките отпуски и разчупените маршрути. Така че съм за, само ако е интересно. 😃

• Харесвам 4
Публикувано:

Ами аз в онази тема за броя посетени нови държави през годината се уплаших и взех да се притеснявам какво е средностатистически магеланец 😜 Значи не съм от тези с полети през седмица уикенда или всеки един месец и мисля, че ще се нагодя.
Оптимист съм и мисля, че и пазарът с горивата ще се нагоди. Допреди няколко години газта беше шок и ужас, ама свърши ли света - не 😛

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Иван Попов каза:

Миналият месец дадох 22 евро за 2 палачинки в Амстердам, така че вече съм свикнал с тези цени 🙂

Утре отивам в Амстердам. Мисля, да скипна палачинките 😄 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Аз минавах да се оплача от промени и даже бях извадила брадвата да канселирам по разни причини, но тази тема ме развесели и само си мръднах датите ❤️😎 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, stanimir каза:

Ще летиш , ако има керосин.Изчакай да останат 14 дни 🙄

То ако няма керосин ще ги отменят и в деня, при това без компенсации по 261.

Предвид идиотската зелена сделка и забраната на авиокомпаниите да тамкират гориво това ще е форсмажор.

Няколко летища вече са пуснали информация за потенциално ограничение  за зареждането след 3-4 седмици, ако обстановката не претърпи промяна.

От май нататък - най-добре хотели с безплатна анулация или без предплащане.

• Харесвам 7
Публикувано:

Откъде четете инфото за летищата и бъдещите рестрикции?Има ли някъде нещо сумарно написано?От няколко дни със да резервирам и размислям .И пак се настройвам за кратки трипчета,които са ми мерак отдавна,и се чудя дали да рискувам с билетите и доколко шанса да изгоря е малък...

Публикувано:

Предимно в медиите :

https://dariknews.bg/novini/sviat/italiia-vyvezhda-ogranicheniia-na-gorivo-za-poleti-na-chetiri-letishta-2451065

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/cathay-pacific-flights-cancelled-fuel-37004263

Michael O’Leary saying there is a risk it will have to follow suit and cancel hundreds of flights in May and June.

"Fuel suppliers are constantly looking at the market. We don't expect any disruption until early May, but if the war continues, we do run the risk of supply disruptions in Europe in May and June, and we hope the war will finish sooner than that and the risk to supply will be eliminated,"

Няма да изгориш.Няма да има компенсация, но със сигурност ще върнат парите за билети , ако не дай Боже отменят полета (стига да не е полет на прибиране разбира се).За щастие още не се е стигнало до такива неща, засега само "подкастрят" разписания.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 1.04.2026 г. в 23:03, Ivan Ivanich каза:

Да попитам, Wizz още ли Ви води сметката, от прехвърлените точки на ДСК, в лева? 
Тези хора не разбраха ли, че левчето вече го няма? 

Хех, по този случай им бях писала и ми отговориха гениално - да си отворя втори акаунт в Евро 😀 

Screenshot_20260414_081051_Gmail.jpg.bf85309e5248b45948d040e437ffe761.jpg

• Шок 3
  • Смея се 5
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 4 часа, Madonna каза:

Могат ли наистина да ги отменят в деня на полета?!

Ако просто няма гориво няма как да излетят, колкото и да искат, нали 

Според мен ако се стигне до там , кризата е сериозна и няма да ни се лети никъде (освен ако имаш зареден бункер в Нова Зеландия и отиваш там да се скриеш)

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.