Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , stanimir каза:

Това какво ще рече , че цената може да се промени до финализиране на резервацията ли ? Ново е.

IMG_20260911_121750.png

Някой не се ли оплака скоро, че преди плащане цената се вдигала? 

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 32 минути , stanimir каза:

Това какво ще рече , че цената може да се промени до финализиране на резервацията ли ? Ново е.

IMG_20260911_121750.png

Ще рече, че докато системата не вземе парите и не потвърди резервацията - цената не е гарантирана и може да се промени във всеки един момент.

Отделно това им развързва ръцете да правят каквото си искат, включително да рекламират много евтини полети и на последната стъпка цената обаче да скача - защото, виждаш ли, току-що 4 футболни отбора си купиха билети точно за твоя полет. Което според мен е и реалната цел на това съобщение. Вече няколко пъти го изпитах на гърба си.

• Харесвам 6
  • Замислям се 4
Публикувано:
18 minutes ago, Георги Матеев said:

Ще рече, че докато системата не вземе парите и не потвърди резервацията - цената не е гарантирана и може да се промени във всеки един момент.

Това е ясно и винаги е било така , но и аз съм подозрителен, че в изричното съобщение на Wizz има нещо повече.За съжаление е и непроследимо (най-малкото никой орган не би тръгнал да проверява).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , stanimir каза:

IMG_20260911_121750.png

Да, ново и работи за съжаление. До преди него можеше от 2 телефона успоредно при 1 билет останал, да купиш 2 на същата цена, тествано.

• Харесвам 3
Публикувано:

Пресен пример от днес: Виждаме, че пуснаха промо на Уиз и тръгваме да купуваме билети за Прага, обаче като се зададат 2ма души в търсачката, цената скача. Съответно решаваме всеки да си купи по 1 билет от своя профил на своя телефон, като се изчакаме за плащането. До последна стъпка всичко точно - цената и при двамата стои промоционалната. Да, ама половинката плати 10 секунди преди мен на своя телефон, след което моето плащане изобщо не мина. Опитах с всевъзможни карти, докато ми стои промо цената - payment error. Минах през стъпките на резервацията отначало и без проблем си платих на по-немагеланската цена. 

• Харесвам 3
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой знае ли дали летището в Корфу приема електронни бордни карти или трябва редене на чек-ин опашката за хартиена?

Публикувано:
преди 39 минути , Hakkâri Spor каза:

Някой знае ли дали летището в Корфу приема електронни бордни карти или трябва редене на чек-ин опашката за хартиена?

Приема електронни бордни карти

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• WanderlustME
    • mamaivy
    • new one
    • saved_
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.