Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ходих в магазина на Светла, не подлежи куфарът на ремонт, беше голям, а ми предлагат замяна само с малък такъв, който не ми върши работа, мънички куфари имам в излишък. Благодаря за насоката за Европейския потребителски център, давам им още месец и действам в тази посока. 😀 Дори само от научен интерес какво щe стане, мислено ги прежалих тези пари, но ще споделя какво е станало в крайна сметка.  

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Travelling Guinea Pig каза:

Ходих в магазина на Светла, не подлежи куфарът на ремонт, беше голям, а ми предлагат замяна само с малък такъв, който не ми върши работа, мънички куфари имам в излишък. Благодаря за насоката за Европейския потребителски център, давам им още месец и действам в тази посока. 😀 Дори само от научен интерес какво щe стане, мислено ги прежалих тези пари, но ще споделя какво е станало в крайна сметка.  

Четах / май в сайта на Уиз  беше / , че ако куфара не може да се ремонтира и няма аналогичен за замяна, от магазина трябва да  издадат бележка , която се прикача към документите за Уиз и предпологам тогава се отива към възстановяване на пари.

• Харесвам 2
Публикувано:

Уиз правят разместване в зимното разписание за полетите до Будапеща, имаше полети всеки ден, сега са само четири пъти в седмицата, часовете също са променени. Който има резервация, нека да я погледне. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 4 часа, Kristiyan Desev каза:

Уиз правят разместване в зимното разписание за полетите до Будапеща, имаше полети всеки ден, сега са само четири пъти в седмицата, часовете също са променени. Който има резервация, нека да я погледне. 

Има промени и в полетите до Базел и Малага. Стават по малко на брой през седмицата и някои ще бъдат рано сутрин. 
Досега три часа оправях нощувките и за двете направления 😞

• Шок 1
Публикувано:

Ако си купил билет без discount и с флекс, при промяна на полета към discount тарифата ли ще те пренасочи или при по-високата? 

Публикувано:

Между другото Братислава - Тирана, флекс 11 евро, приорити 17 евро. Май в днешно време трудно се намира по-евтино и май не ми се занимава да ровя повече. 

P.S. Приоритито падна на 13 евро след като се логнах в акаунта заради wdc отстъпката. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 39 минути , Георги каза:

Между другото Братислава - Тирана, флекс 11 евро, приорити 17 евро. Май в днешно време трудно се намира по-евтино и май не ми се занимава да ровя повече. 

P.S. Приоритито падна на 13 евро след като се логнах в акаунта заради wdc отстъпката. 

11€ флекс е добре. Ако много ръчкаш из дестинациите може да ти го увеличи на 11.85€ 🙂 10€ и аз не съм срещала в скоро време.

Публикувано:
преди 2 часа, M@ria каза:

Братислава - Кошице е 10€ флекс, 15€ приорити, 8€ - 10кг чекиран, 10€ - 20кг

За кои дати, че аз под 11.85 не виждам ?

Публикувано:

Произволни дати, но например 28.10.2026 и датите около тази. От приложението, с WDC. 
А по това направление юли месец  тарифата Al in&FullFlex беше 32€

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 33 минути , M@ria каза:

Произволни дати, но например 28.10.2026 и датите около тази. От приложението, с WDC. 
А по това направление юли месец  тарифата Al in&FullFlex беше 32€

При нас е 11.85€

Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

При нас е 11.85€

Проверете през сайта/мобилната версия. Мен през приложението винаги ми иска 11.85, но през сайта е 10. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 31 минути , Loverboy каза:

Проверете през сайта/мобилната версия. Мен през приложението винаги ми иска 11.85, но през сайта е 10. 

Пак е толкова и в сайта - 11.85€, и преди съм проверявала и сега.

Обаче нацелих случайно Братислава Сараево за 10€😄

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз вчера след като писах също намерих Братислава - Тирана за 10 и приорити за 12, на други дати.

image.png

това е за двама на 7 октомври, през браузер.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
На 19.08.2026 г. в 13:44, Travelling Guinea Pig каза:

Самоцитирам се - куфарчето струваше 65 евро и толкова ми превеждат. Направо не мога да повярвам! 

image.png.c4b15e59c7fc4b2c2b9a184666914cf5.png

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 17 минути , Travelling Guinea Pig каза:

Самоцитирам се - куфарчето струваше 65 евро и толкова ми превеждат. Направо не мога да повярвам! 

image.png.c4b15e59c7fc4b2c2b9a184666914cf5.png

Дано получиш парите бързо, но не се учудвай, ако те мотаят повече от тези 10 дни и се наложи да им напомняш, че не си ги получил. Просто са склонни към номера докрай. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , iMari каза:

Дано получиш парите бързо, но не се учудвай, ако те мотаят повече от тези 10 дни и се наложи да им напомняш, че не си ги получил. Просто са склонни към номера докрай. 

Хах, мерси! Видно, не се отказвам лесно 😄 Ако ги получа, ще черпя 

Публикувано:
преди 23 часа, Loverboy каза:

Сменили са и Абу Даби. Махнали са неделните полети и са ги преместили в събота. 

Аз имам полети за януари за Абу Даби, но за моите дати няма промяна. Сменят ми само два пъти часа с малко. А аз искам да мога да ги отменя, малко е вероятно да летя тогава, а билетите са ми за четирима. Дано върже дотогава. 

Публикувано:

Опитвам се да променя полет с флекс и не ми дава да ползвам кредит за дооплащане. Някой имал ли е този проблем?

Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Опитвам се да променя полет с флекс и не ми дава да ползвам кредит за дооплащане. Някой имал ли е този проблем?

Понякога се случва. На мен не ми даде през мобилното приложение, но през сайта стана.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Ирина
    • Branko
    • polyglota80
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.