Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Може ли да се купи дискаунт карта с тези пари или само билети? Че и аз чакам от една нощувка да ми върнат, а картата ми изтече.

Редактирано от bobole4e
Връзка към коментар

Може ли да се купи дискаунт карта с тези пари или само билети? Че и аз чакам от една нощувка да ми върнат, а картата ми изтече.

Може,но заедно с билет.Само карта-не.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не знам дали вече не е било публикувано, но тъй като не съм попадал - бързам да споделя: преди време докато резервирах някакъв полет в сайта на Wizz Air, реших да проверя дали има някаква разлика при плащане в евро, да речем, и във валутата, в която е обявена цената на билета. Е, имаше - нещо от порядъка на 5 евро, ако не бъркам.

Преди малко резервирах билет Будапеща-Варна, и направих едно сравнение:

Цената в EUR: 65.46

Цената в HUF: 8990.00

Банката ми прави трансфери при курс: 1.98485... лв. за евро. За транзакцията в унгарски форинти са ми взели 121.26 лв. - или 61.09 евро. Разликата в случая е 4.37 евро, или едно прилично хапване в ресторант... Не знам дали е стандартна надбавка за плащане в различна валута, или зависи от цената на билета или вида обменяни валути, но е факт (освен ако не бъркам нещо сметките :rolleyes: ), така че - имайте го предвид ;)

Връзка към коментар

При покупка между 11-ти и 13-ти август, получавате 33% отстъпка за Wizz Privilege Pass с безплатни Seat Selection, голям кабинен багаж и Priority boarding.

promo_en_version_1.gif

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Не знам дали вече не е било публикувано, но тъй като не съм попадал - бързам да споделя: преди време докато резервирах някакъв полет в сайта на Wizz Air, реших да проверя дали има някаква разлика при плащане в евро, да речем, и във валутата, в която е обявена цената на билета. Е, имаше - нещо от порядъка на 5 евро, ако не бъркам.

Преди малко резервирах билет Будапеща-Варна, и направих едно сравнение:

Цената в EUR: 65.46

Цената в HUF: 8990.00

Банката ми прави трансфери при курс: 1.98485... лв. за евро. За транзакцията в унгарски форинти са ми взели 121.26 лв. - или 61.09 евро. Разликата в случая е 4.37 евро, или едно прилично хапване в ресторант... Не знам дали е стандартна надбавка за плащане в различна валута, или зависи от цената на билета или вида обменяни валути, но е факт (освен ако не бъркам нещо сметките :rolleyes: ), така че - имайте го предвид ;)

Ами то си е правило - винаги си плащай във местната валута. Така или иначе банката конвертира до валутата на картата. Иначе имаш 2 конверсии - от форинти в евро и от евро в лева, като едната е от Уиз и със сигурност си взимат някаква комисионна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен за нощувка 29 и 30 не са ми приведени все още, явно като е толкова в края на месеца, ще се чака още един...

Всъщност аз сега погледнах, с Check-out на 31.07, вчера са ми превели кредита в акаунта.

Не знам дали някой е питал, но да питам и аз - кредитът е със срок 6 месеца и трябва да се използва в този срок, но датата на самото пътуване няма значение кога е нали ?

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Добре, че се зачетох в темата. Колко ме яд, че до този момент не съм се възползвала, но поправих грешката за предстоящи резервации през този месец. От колко време съшествува този wizz credit ?

Връзка към коментар

Всъщност аз сега погледнах, с Check-out на 31.07, вчера са ми превели кредита в акаунта.

Не знам дали някой е питал, но да питам и аз - кредитът е със срок 6 месеца и трябва да се използва в този срок, но датата на самото пътуване няма значение кога е нали ?

Да, билета трябва да е купен в рамките на тези 6 месеца, за да се използва кредита.Пътуването може и след това да е, няма значение.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ivan69
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.