Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 55 минути , adreno каза:

E 18-те цента ще ги ползваш следващия път.

Не можеш да ги използваш - изобщо не ти ги предлага да платиш с тях накрая на резервацията.

Публикувано:

На мен ми даде - бяха останали 8 цента от предишно ползване на кредита. Сега, като купувах билет си ги хвана и тях и от следващите постъпления.

Но ако са само те акаунта - не съм гледал дали ще ти ги даде.

Публикувано:
преди 4 минути , adreno каза:

На мен ми даде - бяха останали 8 цента от предишно ползване на кредита. Сега, като купувах билет си ги хвана и тях и от следващите постъпления.

Но ако са само те акаунта - не съм гледал дали ще ти ги даде.

Преди да ти отговоря симулирах покупка и тогава ти отговорих 🙂 Не ги даде. Мога да използвам само ДК/КК или WIZZ VOUCHER OR PROMO CODE

Публикувано:

Оня ден аз купих билети - и гледам как си е взело 8 цента последно останали. Пак казвам - аз имам още кредит, не само 8-те цента.

Публикувано:

Май се оправи тоя проблем. Аз имах някакви 86 цента, дето седяха отдавна и нищо не можех да направя с тях. Сега не знам как, но след последната резервация останаха само 18 цента?

Публикувано:
преди 4 часа, master_of_germs каза:

Май се оправи тоя проблем. Аз имах някакви 86 цента, дето седяха отдавна и нищо не можех да направя с тях. Сега не знам как, но след последната резервация останаха само 18 цента?

Може разликата да си е заминала заради изтекъл срок...

Публикувано:

За да е пълен хаоса с новите правила за ръчен багаж италианската КЗК от днес е спряла влизането в сила на новите правила при Wizz air Ryanair.

Italy tells Ryanair, Wizz Air to suspend bag charge

https://phys.org/news/2018-10-italy-ryanair-wizz-air-bag.html

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 минута , Topfly каза:

За да е пълен хаоса с новите правила за ръчен багаж италианската КЗК от днес е спряла влизането в сила на новите правила при Wizz air Ryanair.

Следващата стъпка е табличка с диференцирани правила/цени за багаж за всяка отделна страна :grin:

• Смея се 7
Публикувано:

Малко странно като решение, защото и старите правила са различни и не позволяват сравнение. 

преди 9 минути , Фичо каза:

Следващата стъпка е табличка с диференцирани правила/цени за багаж за всяка отделна страна :grin:

Ами до скоро правилата за багаж за междуконтинентални полети бяха "един багаж, освен за Бразилия, Гана и още няколко - два", заради местното законодателство. 

Сега вече поне и за Бразилия багажа не се включва в цената.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , Фичо каза:

Това на излитане, а на кацане?

• Смея се 7
Публикувано:
преди 4 минути , Zaro каза:

На кацане - по друга табличка.

• Смея се 7
Публикувано:
6 minutes ago, Zaro said:

При полетите към Италия ще ти връщат 50% от таксата за да може безплатно да возиш ръчния багаж в италианското въздушно пространство 😀

• Смея се 2
Публикувано:
преди 50 минути , Topfly каза:

Italy tells Ryanair, Wizz Air to suspend bag charge

https://phys.org/news/2018-10-italy-ryanair-wizz-air-bag.html

Преди няколко седмичи четох, че испанците също се канеха заради  тези промени на Ryan, та да видим. Няма да е зле да ги приземят малко.

• Харесвам 7
Публикувано:

Ети и на български

Италия забрани на "Райънер" и "Уизер" да таксуват пътниците за ръчния багаж

https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/11/01/3337851_italiia_zabrani_na_raiuner_i_uizer_da_taksuvat/?ref=home_main_news&fbclid=IwAR0s59dJIkCXHYTAXMAMcSMWmgBjPsswuSB05XS6fEQOjLRDGUUrnTdGlZU

• Харесвам 1
Публикувано:
6 minutes ago, Alexander said:

Преди няколко седмичи четох, че испанците също се канеха заради  тези промени на Ryan, та да видим. Няма да е зле да ги приземят малко.

Кога ли и нашето КЗП ще покаже такава позиция!?Кога?! 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 23 минути , Topfly каза:

При полетите към Италия ще ти връщат 50% от таксата за да може безплатно да возиш ръчния багаж в италианското въздушно пространство 😀

A при излитане от Рим към София, качвайки се с един багаж, в София ще се приземиш без! Същият ще е изхвърлен някъде над Адриатическо море, тъй като няма да е заплатена такса за превоза му... :laugh1:

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Публикувано:

Не ги мислете за толкова тъпи, те са си направили аритметиката - ако не им позволят за новият багаж ще си вдигнат цените на всеки полет по 7-8 евро в посока и същата работа, по врат, а по шия, само където много хора ще са доволни, че си имат старите размери 🙂

Публикувано: (редактирано)
преди 9 минути , edbloom каза:

Не ги мислете за толкова тъпи, те са си направили аритметиката - ако не им позволят за новият багаж ще си вдигнат цените на всеки полет по 7-8 евро в посока и същата работа, по врат, а по шия, само където много хора ще са доволни, че си имат старите размери 🙂

Всъщност битката с цените на местата измести фокуса от багажа преди време.

Той сякаш стана разменната монета, която може да докара приход, след като цените удариха дъното от 10 евро в посока.

Все пак - именно Уиз намалиха обема на ръчния багаж до 30 литра раница / повече от три години мисля ... / и го държаха дълго време, до идването на Райън, които ги надминаха при идването си тук и с голям салонен багаж и с допълнителната чанта.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
Публикувано:
22 minutes ago, edbloom said:

Битката е когато търсиш в търсачките самолетен билет, да излезеш най-отгоре като най-изгодна оферта. Ако вдигнат цените на самолетните билети ще им е малко по трудно да победят в тази битка..

• Харесвам 5
Публикувано:

Здравейте, искам да попитам - получихте ли си уиз кредита за резервации в букинг през техния линк?

Аз чакам още от месец МАЙ тази година и ми отговарят все с едни шаблонни фрази - до края на месеца...до края на месеца и така.

За престоите, приключващи през септември месец ми писаха, до края на месец октомври, но и той мина резултата отново е нулев!!!

Публикувано:

Wizz air коментираха, ше решението на италианските власти се отнася до полетите излитащи и пристигащи в Италия, но Wizz air все още анализира решението и не са реагирали.

Публикувано:
преди 15 часа, vl_stamboliev каза:

Здравейте, искам да попитам - получихте ли си уиз кредита за резервации в букинг през техния линк?

Аз чакам още от месец МАЙ тази година и ми отговарят все с едни шаблонни фрази - до края на месеца...до края на месеца и така.

За престоите, приключващи през септември месец ми писаха, до края на месец октомври, но и той мина резултата отново е нулев!!!

И аз не съм го получила за септември. Писах им на 30.10 (че ми трябва за едни билетчета) и отговорът беше, че за предходния месец  се начислявал до края на другия, ако не го получа до 31.10, да им пиша пак за да уведомят партньорите си. Е, не го получих и снощи им писах пак.

преди 11 часа, Topfly каза:

Wizz air коментираха, ше решението на италианските власти се отнася до полетите излитащи и пристигащи в Италия, но Wizz air все още анализира решението и не са реагирали.

Това няма ли да се сметне за дискриминационно - ЕС, али-бали ? Да не говоря каква боза ще настане, ако пък си с прекачване... мазало. НЕмагеланците ще се овъртолят здраво ! 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
55 minutes ago, bibi said:

Това няма ли да се сметне за дискриминационно - ЕС, али-бали ? Да не говоря каква боза ще настане, ако пък си с прекачване... мазало. НЕмагеланците ще се овъртолят здраво ! 🙂 

Европейска директива за това какво се нарича ръчен багаж и трябва ли да се плаща за него няма. От тук нататък всяка държава е свободна да си регулира въпроса както намери за добре. Дискриминация би имало ако пътниците на един и същи полет се третират по различен начин, но в случая не става дума за това.

Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

Е, не го получих и снощи им писах пак.

И при мен същото... къде точно им пишеш? Писах през формата за "похвали и оплаквания" секция други, преди няколко дена, но няма отговор.. има ли някакъв специален мейл?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.