Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Кое е странно?Вариращата сума или това, че връщат Флекса. За последното много магеланци писаха, че се възстановява Флекс, още по-време на инуизтициите 🙂

При отменен полет ми е ясно. Странно ми е, че при променен полет ти "редактират" резервацията, махат закупена от теб услуга, от която ти не искаш да се отказваш.

Аз лично също имам променена (не отменена) резервация с флекс, но ще изчакам до последния момент, защото сега нещата са още по-флексибилни (мога и дестинация да сменя, и дати, и то без да доплащам нищо). И ще пиша какво е станало с флекса.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моя променен полет софия-братислава е с флекс двупосочен и аднах приорити и сега малко кофти, че ако реша да променя дестинацията и за новата ще трябва да адвам приорити и доплащане. Старите ми часове бяха 7:15 на отиване и 14:45 връщане, а сега са 6:35 отиване и 7:40 връщане. На отиване както и да е ама този ранен час на връщане ме задължава нощувака, а аз даже не мислих да ползвам връщането ами мислих през Виена. И освен да искам рефънд друго не виждам, жалко само че билета с флекс и приорити ми струва нищожните 70лв, но по-добре да си взема нов билет и като цяло май офертата с флекс-а е по-добре да се вземат еднопосочни полети.

Публикувано:
4 minutes ago, jorrro said:

Аз лично също имам променена (не отменена) резервация с флекс, но ще изчакам до последния момент, защото сега нещата са още по-флексибилни (мога и дестинация да сменя, и дати, и то без да доплащам нищо). И ще пиша какво е станало с флекса.

А за тази променена от Уиз резервация, системата допуска ли те ти сам да правиш промени?

Ясно ми е, че имаш две опции - да приемеш отмяна и връщане или да приемеш промяната. Имаш ли и трета - ти да направиш промени?

Би трябвало при приемане на предложената от Уиз промяна да се запазва флекса. Резервацията нали си остава същата🤔

Публикувано:
преди 19 минути , jorrro каза:

Ако избера промяна на полета и след като имам закупено приорити и на новия полет ли ще се прехвърли и с доплащане ли? Има доста неясноти тези промени.

преди 8 минути , ДиянаВ каза:

А за тази променена от Уиз резервация, системата допуска ли те ти сам да правиш промени?

Ясно ми е, че имаш две опции - да приемеш отмяна и връщане или да приемеш промяната. Имаш ли и трета - ти да направиш промени?

Би трябвало при приемане на предложената от Уиз промяна да се запазва флекса. Резервацията нали си остава същата🤔

wizzref.jpg

П.С. Тръгнах да променям променен полет и всичко ми прехвърля и на новия

wizzref.jpg

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Има трета, да - аз да променя резервацията. Показва ми и летищата от/до които мога да сменям, както и периода, в който мога да сменя (14 дни преди полета на отиване и 60 дни след полета на връщане, в този интервал трябва да се вмъкнат новите полети).

chaned.png

преди 10 минути , Ivko каза:

като цяло май офертата с флекс-а е по-добре да се вземат еднопосочни полети

Много зависи 🙂 На мен ми промениха само един от полетите в двупосочна резервация и не ме устройва. Но тъй като резервацията е двупосочна, сега мога да сменя и двата полета за друга дестинация, която искам, и за която билетът е 10 пъти по-скъп 😉

Редактирано от jorrro
  • Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 минути , jorrro каза:

На мен ми промениха само един от полетите в двупосочна резервация и не ме устройва. Но тъй като резервацията е двупосочна, сега мога да сменя и двата полета за друга дестинация, която искам, и за която билетът е 10 пъти по-скъп

Искаш да кажеш, че сега ако реша да променя дестинацията не доплащаш никаква разлика в цената и както аз съм с приорити купено за 11лв на посока, а в новия полет струва 30лв и няма да плащам?

Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Искаш да кажеш, че сега ако реша да променя дестинацията не доплащаш никаква разлика в цената и както аз съм с приорити купено за 11лв на посока, а в новия полет струва 30лв и няма да плащам?

За priority-то не знам, защото аз никога не си купувам такова нещо 😄 Но за билета не се доплаща нищо. 😉 Но пък дестинациите, до които може да се смени, са ограничени (близки до града на заминаване/пристигане).

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 минути , jorrro каза:

Но пък дестинациите, до които може да се смени, са ограничени (близки до града на заминаване/пристигане).

Видях аз нищо,че се опитах да сменя полет софия-братислава на софия-дубай 🤣🤣 и от Уиз ми казаха “прекаляваш”

• Смея се 6
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Видях аз нищо,че се опитах да сменя полет софия-братислава на софия-дубай 🤣🤣

Току-виж през колцентъра стане и това 😄

• Смея се 1
Публикувано:

Ако взема билет Букурещ - Прага с флекс мога ли да го сменя после за Варна -Прага. И трябва да го доплатя нали.

Публикувано:
преди 22 минути , Ivko каза:

преди 36 минути , ДиянаВ каза:

Току-що си промених отменените полети София-Братислава и Братислава-София,с Букурещ-Виена и Виена-Ниш на съседни дати,без разлика в цената и без доплащане на Flex(закупен за 2 лева/1 евро)

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , EliDion каза:

Ако взема билет Букурещ - Прага с флекс мога ли да го сменя после за Варна -Прага. И трябва да го доплатя нали.

Да, можеш, само доплащаш.

• Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 11 минути , EliDion каза:

Ако полетът Букурещ - Прага не го променя компанията ,а ти по твое желание ,можеш и  доплащаш разликата ,ако е по- скъп.Ако Wizzair променят полета ,мисля,че пак можеш ,защото дестинациите са горе доло еднакви .А Флекса и в двата случая си остава .

• Харесвам 1
Публикувано:

:dash1:

...

На всеки въпрос и споделена неяснота ще има отговор в следващата промяна на Общите условия. :moil:

Успех! :dirol:

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:

Реших да направя промяна на еднопосочен полет София - Братислава, но не успях за друга дата. Показва продадени билети, но едва ли е това.

Даде ми опция за смяна на Братислава само с летище Будапеща. Смених без доплащане за след 40 дни. Флексът се запази.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Реших да направя промяна на еднопосочен полет София - Братислава, но не успях за друга дата. Показва продадени билети, но едва ли е това.

Даде ми опция за смяна на Братислава само с летище Будапеща. Смених без доплащане за след 40 дни. Флексът се запази.

Явно ще я махат Братислава,са съжаление!Дано поне пуснат Виена или Прага!

Галин Маргаритов
Публикувано:

И аз от трите опции избрах " смяна на резервация" .Смених полета ,флекса се запазва . Wizzair все повече ми се издигат в очите .

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Мойте полети от 6-13 сеп ги направиха 5-12 сеп, но като тръгнеш да купуваш нови няма никакви дати след август.

п.с. Появи се отново разписанието до Братислава и след август та чак до септември 2021

• Браво 1
Публикувано:

Когато ти е променено само връщането и искаш да смениш дати и за на отиване ( на отделни резервации са), само през телефона става,нали?(тоя дето е боднат горе с 02?

Публикувано:

Така беше и с моя полет до Болоня за октомври. Два дена нямаше цени и преди малко видях, че вече са заредени.

Публикувано:

Току-що установих,че при започване промяна на полет с Flex,тръгващ от Букурещ,се дава възможност началното летище да се смени с почти всяко едно друго(дано не е бъг)!

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Мойте полети от 6-13 сеп ги направиха 5-12 сеп, но като тръгнеш да купуваш нови няма никакви дати след август.

п.с. Появи се отново разписанието до Братислава и след август та чак до септември 2021

При мен след декември няма полети!

Публикувано:
преди 12 минути , crazyhorse каза:

Току-що установих,че при започване промяна на полет с Flex,тръгващ от Букурещ,се дава възможност началното летище да се смени с почти всяко едно друго(дано не е бъг)!

Ако сам си правиш промяната,а не в следствие от страна на авиокомпанията и си с флекс може да порменяш на което искаш летище

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• master_of_germs
    • tch
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.