Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Бръмбар каза:

Аз имах случай София - Абу Даби двупосочен, на който ми върнаха отделно парите по двете отсечки. Но не е лошо все пак да им пишеш. Аз доста се разправях и имаше поне месец разлика между двете.

Да ще им пиша въпреки, че при мен става на въпрос за два еднопосочни полета на една резервация. Свободен текст ли писа на имейл или чрез формата им за искове в профила?

Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Да ще им пиша въпреки, че при мен става на въпрос за два еднопосочни полета на една резервация. Свободен текст ли писа на имейл или чрез формата им за искове в профила?

Чрез формата за искове в профила. Преди това и по телефона им се обаждах, но беше незадоволителен резултата.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 21 часа, Бръмбар каза:

Чрез формата за искове в профила. Преди това и по телефона им се обаждах, но беше незадоволителен резултата.

Точно пуснах иск и си влизам в друга сметка и там са остатъка и явно съм плащал с отделни карти. Ами да ги похваля пуснато искане за рефънд на 26.04 и на 02.05 са ги наредили, но са наредени от Wizz Abu Dhabi може за това да са така бързи.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

бях писала преди време за казус със закъснение с повече от 3 часа на полет Бари-София на 09.05.2024 г. Бяха ни уведомили за закъснението още на 06.04.2024.

Подадох искане към Уиз като ми върнаха отговор: След задълбочено разследване на Вашия случай, можем да потвърдим, че закъснението/отмяната на полет - , е поради стачка на служителите на летището/ ръководство въздушно движение.

Това беше единствени полет, който закъсняваше от летището.

В мейла ми казват също, че ако не съм доволна мога да подам иск чрез ОДР платформата /За повече информация, моля, посетете: http://ec.europa.eu/consumers/./

Въпросите ми са: Ако подам такъв иск губя ли възможността да се възползвам от помощта на фирма, която се занимава с това. 

Коя фирма бихте ми препоръчали?

Благодаря 

Публикувано:

Ами не губиш, само че от практична гледна точка по-добре да върви само единия процес в едно и също време, тоест пускаш иск сама, отказват ти и тогава на фирма, иначе може да стане объркващо.

От моя гледна точка обявено закъснение един месец предварително е промяна в разписанието и щом е обявено повече от 14 дни предварително не се дължи обезщетение. Но аз не съм специалист де.

Публикувано:

От 23.04 следя полет Валенсия-София за юли и беше с цена 149 евро, миналата седмица падна на 120 евро и сутринта беше 104 евро, а сега е 80..та мисля да почакам още малко склонен съм на дам до 60 евро 😁😁

• Смея се 1
Публикувано:
преди 5 часа, neuromancer каза:

Ами не губиш, само че от практична гледна точка по-добре да върви само единия процес в едно и също време, тоест пускаш иск сама, отказват ти и тогава на фирма, иначе може да стане объркващо.

От моя гледна точка обявено закъснение един месец предварително е промяна в разписанието и щом е обявено повече от 14 дни предварително не се дължи обезщетение. Но аз не съм специалист де.

Объркала съм датата на полета. Беше на 09.04, а ни казаха за закъснението на 06.04. Т.е 4 дни преси това.

Няма да има 2 процеса едновременно. Идеята ми е да пробвам сама, пред тази европейска институция, но да не си загубя възможността за иск с посредник. 

Публикувано:
преди 5 часа, Ivko каза:

От 23.04 следя полет Валенсия-София за юли и беше с цена 149 евро, миналата седмица падна на 120 евро и сутринта беше 104 евро, а сега е 80..та мисля да почакам още малко склонен съм на дам до 60 евро 😁😁

Коя дата гледаш,защото при мен почти всички полети са по 55.99€,към края на юли има по 79-89€.

Но около Валенсия живеят много българи,които по това време се прибират в България за отпуските си,така че тези цени в момента са ок и не мисля,че ще паднат повече.Но пък знае ли човек-ако купиш по-евтино,да кажеш 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Vyara каза:

Няма да има 2 процеса едновременно. Идеята ми е да пробвам сама, пред тази европейска институция, но да не си загубя възможността за иск с посредник. 

Иск с посредник може да подадеш до 5 години от датата на полета, така че имаш време първо сама да се пробваш.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, aloha8 каза:

Коя дата гледаш,защото при мен почти всички полети са по 55.99€,към края на юли има по 79-89€.

22-ри точно той е скъп и не взех вчера беше 80 евро днес е 90 иначе да 55 евро е повече от перфектна цена, като се има предвид същите дни на Раян са по над 100 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет, известно време не бях влизал във форума и темата. Никой не е писал, че всеки ден (20 поредни дни) текат промоции покрай 20 години Уиз, което е след няколко дни. Интересно ми е, каква ще е финалната промоция, някой може ли да предположи. 🙂

Публикувано:
Преди 1 час, Пътувко каза:

Привет, известно време не бях влизал във форума и темата. Никой не е писал, че всеки ден (20 поредни дни) текат промоции покрай 20 години Уиз, което е след няколко дни. Интересно ми е, каква ще е финалната промоция, някой може ли да предположи. 🙂

Билети по 1 евро, евтин флекс и нови дестинации с промо цени. 😃

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Имам питане:

Имам два билета за края на май 30.05-03.06

поради независещи от мен обстоятелства пътуването се отменя,

билетите са без флекс защото бяха за реално пътуване, та в случай че не се явим на летището дължа ли някаква такса на уиз?

Публикувано:
преди 2 минути , Mistela каза:

Имам питане:

Имам два билета за края на май 30.05-03.06

поради независещи от мен обстоятелства пътуването се отменя,

билетите са без флекс защото бяха за реално пътуване, та в случай че не се явим на летището дължа ли някаква такса на уиз?

Не нищо не дължите, но може да се чекирате даже и да не летите, че при едно закъснение примерно може да се борите за обещетение, а знае ли човек.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 часа, Ivko каза:

22-ри точно той е скъп и не взех вчера беше 80 евро днес е 90 иначе да 55 евро е повече от перфектна цена, като се има предвид същите дни на Раян са по над 100 евро.

Същия този полет на 22-ри падна сега на 70 евро и го взех с флекс имах един и ако падне доста още ще купя нов и активирам флекса. Нещо теззи цени трябва да се глeдат по няклко пъти на ден, че в момента полетите от 55 евро в момента паднаха на 30, а миналия месец не падаха под 100 евро. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Поръчани са нови самолети, които до края на годината трябва да са налични с които се обмисля да пускат полети от Лондон до Дубай.

Публикувано:

Те не пуснаха нищо интересно за тази годишнина досега. На коя дата се навършват 20-те години?

Мен ме е яд, че взех по-скъпи билети за сина си за Лондон през юни преди 10-на дена, но нямаше как да знам, че цените ще паднат. Сега са по 20-40 лева. Здраве да е.

Публикувано:
преди 41 минути , Stryper каза:

Те не пуснаха нищо интересно за тази годишнина досега. На коя дата се навършват 20-те години?

Мен ме е яд, че взех по-скъпи билети за сина си за Лондон през юни преди 10-на дена, но нямаше как да знам, че цените ще паднат. Сега са по 20-40 лева. Здраве да е.

Флекс няма ли? Това му е една от идеята по принцип. 

• Харесвам 2
Публикувано:
На 26.09.2022 г. в 12:22, Zaro каза:

Да, на българския.

На 26.09.2022 г. в 11:56, Zaro каза:

Аз пуснах сканирани 2 пълномощни от жена ми и сина ми в свободен текст, с които ме упълномощават аз да ги представлявам.

Здравейте, може ли да кажете какво точно пише и нали правилно съм разбрала, че не е необходимо да бъде заверено?

Публикувано:

При излетял със закъснение повече от 3 часа, но кацнал със закъснение 2:45 минути имам ли право на обещетение?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.