Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

В момента продават билети както до летището в Салерно, така и до това в Неапол за едни и същи дни и часове за всички месеци чак до края на октомври 2025 г. Със сигурност няма да останат двете опции или поне не и едновременно. Някой има ли идея реално докъде ще летят?

Връзка към коментар
преди 10 минути , Kasper каза:

В момента продават билети както до летището в Салерно, така и до това в Неапол за едни и същи дни и часове за всички месеци чак до края на октомври 2025 г. Със сигурност няма да останат двете опции или поне не и едновременно. Някой има ли идея реално докъде ще летят?

Когато избереш дата до 26 Октомври включително, въпреки че първоначално избираш Салерно в разписанието пише Неапол. След това са си директно до Салерно.

SmartSelect_20241003_162303_Wizz Air.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 28.09.2024 г. в 10:27, VVP каза:

Немога да повярвам,че батисаха Лисабон тия.След края на октомври няма полети.🤐

Май са го пренасочили към Рим...

След Женева още една перла падна от българската корона на Wizz.

Не вървят на добре нещата.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Те и от Лутън до Лисабон, миналата година имаха всеки ден полети целогодишно и сега са до края на октомври, януари тази година от Бургас с прекачване на лутън до Лисабон ми излезе 100 лв, смятах пак да повторя но уви.. 

Връзка към коментар

Имам въпрос, мисля, че не за е точно за тази тема, но не намерих подходяща.

Имам полет с прикачване в Бергамо: Букурещ-Бергамо с Уиз и след това Бергамо-Порто с Райън.

Има ли транзитен коридор на летището в Бергамо и мога ли да го използвам в случая, за да не се редя за проверката за сигурност, с багаж , вкл. в приорити сме?

Може да е писано някъде, но не го намерих и моля за актуална информация, за което благодаря!

Връзка към коментар
преди 2 минути , a6olq каза:

Има ли транзитен коридор на летището в Бергамо и мога ли да го използвам в случая,

Да има, е и добре обозначен. По стълбите нагоре и сте директно на гейтовете за излитане.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, bluba каза:

До колко време преди полет мога да приема или отхвърля промяна в разписанието? 

Върти ми се 14 дни, но в имейла са написали 3 часа? 

3 часа е.

14-те дни са за друго - евентуално  дължат обезщетение, ако ти отменят/променят съществено полета в този срок.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Имам следния въпрос - при закъснение и търсене на обезщетение, директно през сайта на Уиз, как се добавят други пътници? Логично е, като един човек е купил всички билети, на един акаунт, да ги няма полетите в акауните на останалите (особено, ако по принцип нямат акаунти)? На първо време иска "нотаирално заверено пълнмощно", което не е много сериозно 

Връзка към коментар
преди 4 минути , stormbringer каза:

Имам следния въпрос - при закъснение и търсене на обезщетение, директно през сайта на Уиз, как се добавят други пътници? Логично е, като един човек е купил всички билети, на един акаунт, да ги няма полетите в акауните на останалите (особено, ако по принцип нямат акаунти)? На първо време иска "нотаирално заверено пълнмощно", което не е много сериозно 

Обикновено пълномощно, не заверено. Прилага се, подава се искът и се дават отделни сметки на всички лица над 18 години.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

при чекиране за Лондон Wizz не би ли трябвало да искат попълване на личен документ? понеже билетите са купени през Trip, на billing адрес излиза някакъв английски и се чудя дали не ме мислят за местна гражданка

Връзка към коментар
преди 15 минути , antea каза:

при чекиране за Лондон Wizz не би ли трябвало да искат попълване на личен документ? понеже билетите са купени през Trip, на billing адрес излиза някакъв английски и се чудя дали не ме мислят за местна гражданка

Искат данни на документ при чекиране.

Връзка към коментар

ами понеже ще взимам места, и стигам до екрана за плащане, нещо ми се върти, че веднага след това се генерира борна карта, а дотук не са ми поискали номер на документ, а само каква националност съм

Връзка към коментар

Трип правят такива тъпотии -  мин. година ме чекираха за полет от Италия, без да имат данни на мой документ за самоличност и без да искам това от тях. Бяха ме сложили с френско гражданство, може би защото първоначалната ми регистрация в сайта беше през френската версия.

@antea, защо взимаш места през трип? Би трябвало да можеш да управляваш резервацията си през сайта на Уиз. Определено това е по-добрия вариант.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам въпрос за пътуване с деца под 14г. Декември ще ходим в Германия и Франция, но паспортът на сина ми изтича март 2025. Принципно в много държави извън ЕС има правило да остават повече от 6 месеца до датата на изтичане. Вероятно в ЕС няма такива условия, но при все че паспортът е единственият официален документ на сина ми как процедираме. Честно казано не ми се ще толкова от рано да го подменяме, но...

Връзка към коментар

@antea Май ще летим заедно утре 😀 При мен при чекирането зарежда автоматично данните на личната карта, които съм въвеждала преди. И има опция да се смени, ако се чекираш на компютър. На стъпка 5 показва имената и ако се кликне на розовата стрелка в дясно, отваря данните за документа и могат да се сменят.

Spoiler

image.png.f30012a9a2e47f8cafa12c1e3964301c.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, stormbringer каза:

Аз имах същия случай преди месец. Бяхме трима и подадох за всеки иск през сайта. Той си иска PNR  и оттам излиза всичката им необходима информация.  Действайте смело.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, saved_ каза:

Имам въпрос за пътуване с деца под 14г. Декември ще ходим в Германия и Франция, но паспортът на сина ми изтича март 2025. Принципно в много държави извън ЕС има правило да остават повече от 6 месеца до датата на изтичане. Вероятно в ЕС няма такива условия, но при все че паспортът е единственият официален документ на сина ми как процедираме. Честно казано не ми се ще толкова от рано да го подменяме, но...

Валиден е до последния ден на валидност. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Бърз въпрос от мен, че не успях да се ориентирам - сменят ми полета от сутрин на вечерен - мога ши да си избера други дати по маршрута, без да доплащам разликата, или трябва да си доплатя?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.