Прескочи до съдържание

Пътува ми се за...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , master_of_germs каза:

Петра ту ромиу (скалата на Афродита). Кипър.

Позна . хем ти е ред , хем ти се пада!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Браво, много сте добри всички! Една думичка само и познавате. Дано и аз успея да се включа, но досега нищо с тези оскъдни указания 🙂.

Публикувано:
преди 6 часа, Травеолани каза:

Браво, много сте добри всички! Една думичка само и познавате. Дано и аз успея да се включа, но досега нищо с тези оскъдни указания 🙂.

Моля те да зададеш ти следващата асоциация. Аз вече участвах предостатъчно и не искам да узурпирам играта. Добре е да се опитваме да разчупим малко и да познаваме желанията на пътешественици, които живеят на толкова далечни от България места 🙂

@ivan69 пожелавам ти да отидеш  в Кипър, но точно за скалата на Афродита не отивай с очаквания. За мене брше разочароващо място. Има толкова по-красиви кътчета по кипърското крайбрежие.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 18 минути , master_of_germs каза:

Моля те да зададеш ти следващата асоциация. Аз вече участвах предостатъчно и не искам да узурпирам играта. Добре е да се опитваме да разчупим малко и да познаваме желанията на пътешественици, които живеят на толкова далечни от България места 🙂

Благодаря ти master_of_germs! Много мило от твоя страна :). 

Добре, значи в момента ми се пътува до навсякъде буквално, но се спирам на едно място: плаж със скали във водата.

Публикувано:
преди 3 минути , Taliana каза:

Сейшели.

Не, студено 🙂

И само да добавя, че в следващите 8-9 часа няма да съм на линия, така че ако иска и някой друг да пусне загадка, за да не спира играта 🙂 . Аз утре ще отговарям.

Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

@ivan69 пожелавам ти да отидеш  в Кипър, но точно за скалата на Афродита не отивай с очаквания. За мене брше разочароващо място. Има толкова по-красиви кътчета по кипърското крайбрежие.

Благодаря, че ме отмени с това мнение. Само да допълня, че за сметка на това на около 5-10 км от въпросното място, ако се идва от Лимасол в посока Пафос, има една крайпътна кръчма по стария морски път (не магистралата, която върви над него), в която съм ял най-вкусната мусака в живота си и определено тя компенсира изцяло разочарованието от поредния туристически трап за балъци...

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 часа, ДиянаВ каза:

Португалия, Алгарве

Ей сега гледах магелански снимки в друга тема🙂

Не!

В Северна Америка е мястото. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , AlexandraKo каза:

Half moon с Три Роки бийч?

Не, но уцели посоката. Още по на юг е на полуостров. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , AlexandraKo каза:

Кабо  Сан Лукас?

Да! Браво! Кабо Сан Лукас и плажът на края на Баха Калифорния с El Arco. 

Снимката е от интернет. 

E8793682-FBC9-4250-B73B-D9051E2000E5.jpeg.a6129008d8ad1b47617cf63bc07c553d.jpeg

Мисля, че това ще е следващата ни дестинация за почивка след като може да се пътува нормално. 

AlexandraKo - ти си наред 🙂

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 4 минути , Травеолани каза:

Да! Браво! Кабо Сан Лукас и плажът на края на Баха Калифорния с El Arco. 

Снимката е от интернет. 

E8793682-FBC9-4250-B73B-D9051E2000E5.jpeg.a6129008d8ad1b47617cf63bc07c553d.jpeg

Мисля, че това ще е следващата ни дестинация за почивка след като може да се пътува нормално. 

AlexandraKo - ти си наред 🙂

Дааа, много е красиво там! Прилича ми на Етрета, с тези бели скали И арките са подобни.

И аз съм го мернала, за бъдещо пътуване натам.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , AlexandraKo каза:

А едно място, на което винаги ми се ходи:

замък, музика,лъчи…

Това като го прочетох, веднага се сетих за Версай... "професионална" деформация, какво да се прави 😂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 минути , Роца каза:

Това като го прочетох, веднага се сетих за Версай... "професионална" деформация, какво да се прави 😂

Не е Версай:))

• Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.