AlexandraKo Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 39 минути , ivan69 каза: скала Улуру и Айерс Рок?
ivan69 Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 В момента, AlexandraKo каза: Улуру и Айерс Рок? не 1
ivan69 Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 7 минути , marycap каза: Cabo da Roca? не преди 5 минути , AlexandraKo каза: Мианмар, Голден рок не жокер остров
Zaro Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 57 минути , ivan69 каза: скала Алкатрас
master_of_germs Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 Петра ту ромиу (скалата на Афродита). Кипър.
ivan69 Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 преди 3 минути , master_of_germs каза: Петра ту ромиу (скалата на Афродита). Кипър. Позна . хем ти е ред , хем ти се пада! 2 1
Травеолани Публикувано: 26 юни, 2021 Публикувано: 26 юни, 2021 Браво, много сте добри всички! Една думичка само и познавате. Дано и аз успея да се включа, но досега нищо с тези оскъдни указания 🙂.
master_of_germs Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 6 часа, Травеолани каза: Браво, много сте добри всички! Една думичка само и познавате. Дано и аз успея да се включа, но досега нищо с тези оскъдни указания 🙂. Моля те да зададеш ти следващата асоциация. Аз вече участвах предостатъчно и не искам да узурпирам играта. Добре е да се опитваме да разчупим малко и да познаваме желанията на пътешественици, които живеят на толкова далечни от България места 🙂 @ivan69 пожелавам ти да отидеш в Кипър, но точно за скалата на Афродита не отивай с очаквания. За мене брше разочароващо място. Има толкова по-красиви кътчета по кипърското крайбрежие. 5
Травеолани Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 18 минути , master_of_germs каза: Моля те да зададеш ти следващата асоциация. Аз вече участвах предостатъчно и не искам да узурпирам играта. Добре е да се опитваме да разчупим малко и да познаваме желанията на пътешественици, които живеят на толкова далечни от България места 🙂 Благодаря ти master_of_germs! Много мило от твоя страна :). Добре, значи в момента ми се пътува до навсякъде буквално, но се спирам на едно място: плаж със скали във водата.
Травеолани Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 3 минути , Taliana каза: Сейшели. Не, студено 🙂 И само да добавя, че в следващите 8-9 часа няма да съм на линия, така че ако иска и някой друг да пусне загадка, за да не спира играта 🙂 . Аз утре ще отговарям.
ДиянаВ Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 Португалия, Алгарве Ей сега гледах магелански снимки в друга тема🙂 1
Duke Публикувано: 27 юни, 2021 Автор Публикувано: 27 юни, 2021 преди 9 часа, master_of_germs каза: @ivan69 пожелавам ти да отидеш в Кипър, но точно за скалата на Афродита не отивай с очаквания. За мене брше разочароващо място. Има толкова по-красиви кътчета по кипърското крайбрежие. Благодаря, че ме отмени с това мнение. Само да допълня, че за сметка на това на около 5-10 км от въпросното място, ако се идва от Лимасол в посока Пафос, има една крайпътна кръчма по стария морски път (не магистралата, която върви над него), в която съм ял най-вкусната мусака в живота си и определено тя компенсира изцяло разочарованието от поредния туристически трап за балъци... 6
Травеолани Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 5 часа, ДиянаВ каза: Португалия, Алгарве Ей сега гледах магелански снимки в друга тема🙂 Не! В Северна Америка е мястото. 1
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 Half moon с Три Роки Бийч? Или Дрейс бийч? Ако е в САЩ , са много.
Травеолани Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 5 минути , AlexandraKo каза: Half moon с Три Роки бийч? Не, но уцели посоката. Още по на юг е на полуостров. 1
Травеолани Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 20 минути , AlexandraKo каза: Кабо Сан Лукас? Да! Браво! Кабо Сан Лукас и плажът на края на Баха Калифорния с El Arco. Снимката е от интернет. Мисля, че това ще е следващата ни дестинация за почивка след като може да се пътува нормално. AlexandraKo - ти си наред 🙂 9
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 4 минути , Травеолани каза: Да! Браво! Кабо Сан Лукас и плажът на края на Баха Калифорния с El Arco. Снимката е от интернет. Мисля, че това ще е следващата ни дестинация за почивка след като може да се пътува нормално. AlexandraKo - ти си наред 🙂 Дааа, много е красиво там! Прилича ми на Етрета, с тези бели скали И арките са подобни. И аз съм го мернала, за бъдещо пътуване натам. 3
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 А едно място, на което винаги ми се ходи: замък, музика,лъчи…
Роца Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 5 минути , AlexandraKo каза: А едно място, на което винаги ми се ходи: замък, музика,лъчи… Това като го прочетох, веднага се сетих за Версай... "професионална" деформация, какво да се прави 😂 3
AlexandraKo Публикувано: 27 юни, 2021 Публикувано: 27 юни, 2021 преди 20 минути , Роца каза: Това като го прочетох, веднага се сетих за Версай... "професионална" деформация, какво да се прави 😂 Не е Версай:)) 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега