Прескочи до съдържание

Пътува ми се за...

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Костов каза:

Етиопия

Точно това исках да кажа 🙂

Бяхме онзи ден на презентация на част от Вълшебния керван. Беше доста интересно, но дали защото им свършваше времето за презентиране, дали защото ги беше настигнала пандемията и местните се страхуваха от тях, хич не събудиха желание за посещение на страната. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Бяхме онзи ден на презентация на част от Вълшебния керван. Беше доста интересно, но дали защото им свършваше времето за презентиране, дали защото ги беше настигнала пандемията и местните се страхуваха от тях, хич не събудиха желание за посещение на страната. 

Да разбирам, че аз трябва да казвам дума?

Думата е Слънце

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Lindt каза:

Само да уточня, че не го казах, защото си написала православни,  в Етиопия не са точно православни,  коптски са. Какво точно означава,  обаче не знам подробности. Иначе се сетих.

• Харесвам 1
Публикувано:

@Костов пожелавам ти да споделиш с нас изгрев от Япония🙂

И на мен ми се пътува до страната на изгряващото слънце, но давам загадка с друга слънчева държава.

Думичката е .... ретро

• Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Коптите са православни християни  предимно в мюсюлмански държави. И в Израел има копти, макар там преобладаващата религия да е юдаизъм. Евреите не вярват в  Христос, това е основното им разминаване с християнството, клон на което е Източното православие.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

@Костов пожелавам ти да споделиш с нас изгрев от Япония🙂

И на мен ми се пътува до страната на изгряващото слънце, но давам загадка с друга слънчева държава.

Думичката е .... ретро

@ДиянаВ,, благодаря за пожеланието! 🙂  Пък знае ли се, някой ден може да се озовем на един и същ самолет до Япония.

А това ретро ми напомня за Куба.

• Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

С една думичка:

Пловдив

Играта се обърка, според мен, @chandniе наред.

На @MCC му се ходи в Пловдив.

Добре е дошъл, по всяко време:)))

Благодаря, @AlexandraKo

Точно така, пътува ми се за Пловдив, или с други думи, бичи ми се айляк. Стига с тая работа! 

Иначе съм жена 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Куба и Хавана са верните предположения, но мисълта ми беше Куба🙂, слънчева държава🙂

Да ви разкажа смешна история, която съм чувала от по-големи от мен. По комунистическо време отиват на състезание наш отбор по борба. Някой зевзек ги “светва”, че в Куба много вървели стъкларските ножове, има дефицит на тази стока и могат да се спечелят пари от препродажба. Та отиват нашите и какво да видят. Къщите нямали прозорци😂.

Дали е така, не знам, но искам да посетя тази ретро и цветна страна🙂

@Костов ти си

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Куба и Хавана са верните предположения, но мисълта ми беше Куба🙂, слънчева държава🙂

Да ви разкажа смешна история, която съм чувала от по-големи от мен. По комунистическо време отиват на състезание наш отбор по борба. Някой зевзек ги “светва”, че в Куба много вървели стъкларските ножове, има дефицит на тази стока и могат да се спечелят пари от препродажба. Та отиват нашите и какво да видят. Къщите нямали прозорци😂.

Дали е така, не знам, но искам да посетя тази ретро и цветна страна🙂

@Костов ти си

Огън.

Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

Нали сега Етна изригва - Сицилия?

Още едно предположение - Азербайджан. 🙂

Не. Давам втори жокер за държавата - море. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.