Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 1 минута , slujitel каза: Украйна Не, по-топла е търсената страна.
slujitel Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 1 минута , Lindt каза: Не, по-топла е търсената страна. Остана Израел
Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 5 минути , slujitel каза: Остана Израел Не, но християнството им е дошло от там. Дано не се окажа в някой теологичен спор накрая като отгатнете 🤣 @Мари Николова, @ДиянаВ, не 🙂 1
Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 В момента, Костов каза: Етиопия Точно това исках да кажа 🙂 Бяхме онзи ден на презентация на част от Вълшебния керван. Беше доста интересно, но дали защото им свършваше времето за презентиране, дали защото ги беше настигнала пандемията и местните се страхуваха от тях, хич не събудиха желание за посещение на страната. 3
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 1 минута , Lindt каза: Точно това исках да кажа 🙂 Бяхме онзи ден на презентация на част от Вълшебния керван. Беше доста интересно, но дали защото им свършваше времето за презентиране, дали защото ги беше настигнала пандемията и местните се страхуваха от тях, хич не събудиха желание за посещение на страната. Да разбирам, че аз трябва да казвам дума? Думата е Слънце 1
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 В момента, ДиянаВ каза: Япония Ииии, имаме участник познал верният отговор!!! 👏👏👏 @ДиянаВ, ти си. А Япония ми е мечта от мноого години. 2
slujitel Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 7 минути , Lindt каза: Точно това исках да кажа 🙂 Бяхме онзи ден на презентация на част от Вълшебния керван. Беше доста интересно, но дали защото им свършваше времето за презентиране, дали защото ги беше настигнала пандемията и местните се страхуваха от тях, хич не събудиха желание за посещение на страната. Само да уточня, че не го казах, защото си написала православни, в Етиопия не са точно православни, коптски са. Какво точно означава, обаче не знам подробности. Иначе се сетих. 1
ДиянаВ Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 @Костов пожелавам ти да споделиш с нас изгрев от Япония🙂 И на мен ми се пътува до страната на изгряващото слънце, но давам загадка с друга слънчева държава. Думичката е .... ретро 1 1
iMari Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Коптите са православни християни предимно в мюсюлмански държави. И в Израел има копти, макар там преобладаващата религия да е юдаизъм. Евреите не вярват в Христос, това е основното им разминаване с християнството, клон на което е Източното православие. 2
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 4 минути , ДиянаВ каза: @Костов пожелавам ти да споделиш с нас изгрев от Япония🙂 И на мен ми се пътува до страната на изгряващото слънце, но давам загадка с друга слънчева държава. Думичката е .... ретро @ДиянаВ,, благодаря за пожеланието! 🙂 Пък знае ли се, някой ден може да се озовем на един и същ самолет до Япония. А това ретро ми напомня за Куба. 1
Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 8 минути , ДиянаВ каза: ..... Думичката е .... ретро Хавана 🙂 1
MCC Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: С една думичка: Пловдив Играта се обърка, според мен, @chandniе наред. На @MCC му се ходи в Пловдив. Добре е дошъл, по всяко време:))) Благодаря, @AlexandraKo. Точно така, пътува ми се за Пловдив, или с други думи, бичи ми се айляк. Стига с тая работа! Иначе съм жена 🙂 2
ДиянаВ Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Куба и Хавана са верните предположения, но мисълта ми беше Куба🙂, слънчева държава🙂 Да ви разкажа смешна история, която съм чувала от по-големи от мен. По комунистическо време отиват на състезание наш отбор по борба. Някой зевзек ги “светва”, че в Куба много вървели стъкларските ножове, има дефицит на тази стока и могат да се спечелят пари от препродажба. Та отиват нашите и какво да видят. Къщите нямали прозорци😂. Дали е така, не знам, но искам да посетя тази ретро и цветна страна🙂 @Костов ти си 1 2
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 3 минути , ДиянаВ каза: Куба и Хавана са верните предположения, но мисълта ми беше Куба🙂, слънчева държава🙂 Да ви разкажа смешна история, която съм чувала от по-големи от мен. По комунистическо време отиват на състезание наш отбор по борба. Някой зевзек ги “светва”, че в Куба много вървели стъкларските ножове, има дефицит на тази стока и могат да се спечелят пари от препродажба. Та отиват нашите и какво да видят. Къщите нямали прозорци😂. Дали е така, не знам, но искам да посетя тази ретро и цветна страна🙂 @Костов ти си Огън.
Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 2 минути , Костов каза: Огън. Благодатен огън, артилерийски огън.. Йерусалим?
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 2 минути , Lindt каза: Благодатен огън, артилерийски огън.. Йерусалим? Не е
iMari Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 Нали сега Етна изригва - Сицилия? Още едно предположение - Азербайджан. 🙂
Костов Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 11 минути , Мари Николова каза: Нали сега Етна изригва - Сицилия? Още едно предположение - Азербайджан. 🙂 Не. Давам втори жокер за държавата - море.
Lindt Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 5 минути , Костов каза: Не. Давам втори жокер за държавата - море. Вануату ? 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега