adreno Публикувано: 9 юли, 2025 Публикувано: 9 юли, 2025 преди 3 часа, Георги Матеев каза: И на мен въобще не ми липсва софийския D1, дори обратното - много ме дразнеше колко неудобен беше. Често нямаше места за сядане при по-натоварени полети и падаше голямо висене. Сега през дюти фри шопа минавам за около 15 секунди транзит, след което кисна в лаунджа до бординг - несравнимо по-комфортно изживяване. А точно пък като говорим за вътрешни полети, комфорт и лаунджа - сега е по-зле. Преди беше къде-къде по-вип изживяване - седиш си в лаунджа до последно, без да поглеждаш нервно към екрана с полетната информация или часовника, аристократично си пиеш питието. Като дойдеше времето - служителката идваше до теб, отваряше вратата към перона и те изпровождаше до спрелия автобус с останалите пътници. Веднъж даже се раздадохме с един прияел в дегустацията на разхладителните напитки в Преслав, та влязохме на 4 крака в автобуса. 4
Alexander Публикувано: 27 август, 2025 Автор Публикувано: 27 август, 2025 Малка бира между 5-8€. На доста малко места съм виждал 8€ за 330-350мл 1 4
Седем Два Публикувано: 27 август, 2025 Публикувано: 27 август, 2025 В лаунджа в момента е 0 евро. За къде летиш?
Иван Попов Публикувано: 25 октомври, 2025 Публикувано: 25 октомври, 2025 Летище Варна въвежда зимно разписание с полети до 16 дестинации От 26 октомври пътниците ще могат да пътуват до 11 държави, включително три нови дестинации Летище Варна ще въведе зимното си разписание на 26 октомври 2025 година, съобщиха от пресслужбата на компанията концесионер "Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт" АД. Пътниците ще имат възможност да пътуват по 16 маршрута до 11 различни държави. Голямата новост в зимното разписание е добавянето на три нови дестинации с директна връзка от морската столица. За първи път ще се изпълняват полети от Варна до Франкфурт (Германия), като те ще бъдат всеки четвъртък и неделя. Маршрутът до Братислава (Словакия) ще бъде открит на 15 ноември, с полети всеки вторник и събота, а през декември – и в четвъртък. Третата нова дестинация – Бергамо (Италия), вече е стартирала през септември и ще продължи да функционира и през зимния сезон. Традиционно през зимата ще продължат редовните полети от и до Лондон – Лутън, Берлин, Дортмунд, Меминген, Нюрнберг, Хамбург, Хан, Айндховен, Брюксел – Шарлероа и Тел Авив. Връзката на летището във Варна със София ще се поддържа ежедневно през целия зимен сезон. Всеки ден ще има и полети до Виена и Истанбул, което осигурява удобни връзки към множество международни дестинации. Михаел Ройш, главен изпълнителен директор на "Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт" АД, подчерта, че новото зимно разписание демонстрира трайния интерес на авиокомпаниите към Варна като целогодишна дестинация, а добавянето на новите маршрути разширява възможностите за пътуване на жителите и гостите на града. 3 1
tch Публикувано: 3 декември, 2025 Публикувано: 3 декември, 2025 https://money.bg/companies/balgarskata-aviokompaniya-electra-airways-spira-poletite-za-sunexpress-ot-germaniya-do-varna-i-burgas.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar
Седем Два Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари https://www.flightradar24.com/data/aircraft/lz-lag Интересно ми е какви облитания прави тези дни LZ-LAG.
randi Публикувано: 22 януари Публикувано: 22 януари преди 13 минути , Седем Два каза: https://www.flightradar24.com/data/aircraft/lz-lag Интересно ми е какви облитания прави тези дни LZ-LAG. Аеродромни тренировки. 2
randi Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари За 2025г. обслужените пътници са близо 1.85 млн., което е ръст от 19 - 20%. Тази година се очаква да бъдат 2 млн., което все още няма да достигне пътникопотока от 2018 и 2019. 3
Hakkâri Spor Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Нови маршрути през 2026: Varna-Warsaw Modlin (begins 21 Maу 2026)-Wizzair Varna-Budapest (begins 8 June 2026)-Wizzair Varna-Tel Aviv🇮🇱(begins 3 Maу 2026)-Sundor Varna-Bratislava (begins 16 June 2026)-Smartwings Varna-Larnaca (resumes 16 June 2026)-Wizzair Varna-Wrocław (begins 16 June 2026)-Wizzair Varna-Katowice (begins 7 June 2026)-Wizzair Varna-Rome–Fiumicino (begins 28 April 2026)-Wizzair 4
Asenster Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари преди 2 минути , Hakkâri Spor каза: Нови маршрути през 2026: Varna-Larnaca (resumes 16 June 2026)-Wizzair Сега за Varna-Larnaca целия FB ще се възбуди 😉 1 4
tch Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари преди 19 минути , Hakkâri Spor каза: Нови маршрути през 2026: Varna-Warsaw Modlin (begins 21 Maу 2026)-Wizzair Varna-Budapest (begins 8 June 2026)-Wizzair Varna-Tel Aviv🇮🇱(begins 3 Maу 2026)-Sundor Varna-Bratislava (begins 16 June 2026)-Smartwings Varna-Larnaca (resumes 16 June 2026)-Wizzair Varna-Wrocław (begins 16 June 2026)-Wizzair Varna-Katowice (begins 7 June 2026)-Wizzair Varna-Rome–Fiumicino (begins 22 September 2026)-Wizzair Рим е от края на април. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Оправено 😉 преди 24 минути , Asenster каза: Сега за Varna-Larnaca целия FB ще се възбуди 😉 Това xленчене във ФБ за Варна-Ла̀рнака толкова месеци за мен беше много учудващо. Под всяка новина за нова дестинация, винаги отдолу се започваха жалейките "кога ще върнете Ларнака?". Какво толкова има там? За работа или за туризъм е този зор?
Argentique Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Чак аз съм летяла Варна-Ларнака преди 6 г., а живея в Южна България 😀 Тогава в едната посока имаше много емигранти, от по-тъмните. 1 4
epetkov Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 13 часа, Hakkâri Spor каза: Оправено 😉 Това xленчене във ФБ за Варна-Ла̀рнака толкова месеци за мен беше много учудващо. Под всяка новина за нова дестинация, винаги отдолу се започваха жалейките "кога ще върнете Ларнака?". Какво толкова има там? За работа или за туризъм е този зор? Сега целата тази набрана енергия на "Искаме Варна-Ларнака" ще се насочи към "Искаме Варна -Барселона" , например. Два пъти съм летял Варна -Ларнака, но не съм от хората, които денонощно писаха във всевъзможнои групи за "Варна -Ларнака". 3
epetkov Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 14 часа, Hakkâri Spor каза: Varna-Bratislava (begins 16 June 2026)-Smartwings Полетът на Smartwings не излиза в сайта им все още. Дано да не е чаартър. Но пък излиза Братислава -Бургас- Братислава 5 пъти в седмицата от 15ти юни, Бургас - Братислава има също и Ryanair от 2ри юни. 1
Hakkâri Spor Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Може и да е чартър. От wiki Varna airport е великото инфо 😄 Трябва някоя немързелива душа да добави и новите уиз полети от/до Варна в уики. (Бургас-Братислава имаше и предишните лета̀, на Раянеър) 3
tch Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Преди 1 час, epetkov каза: Полетът на Smartwings не излиза в сайта им все още. Дано да не е чаартър. Но пък излиза Братислава -Бургас- Братислава 5 пъти в седмицата от 15ти юни, Бургас - Братислава има също и Ryanair от 2ри юни. Уиз наскоро пуснаха целогодишни, така че не е толкова важно дали smart wings ще тръгнат или не. 1
epetkov Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 31 минути , tch каза: не е толкова важно дали smart wings ще тръгнат или не. От гледна точка на конкуренцията е важно дали ще тръгнат, защото две е повече от едно (цени на билетите), а от друга страна ще имаме по различно разписание. На Уиз са много късни полетите.
Георги Матеев Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Лаунджът във Варна все още ли е потресаващо зле или има някакъв прогрес? Не съм го посещавал от около година. Обмислям майски транзит през VAR и един приличен лаундж би наклонил везната към този вариант.
Jorro Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 36 минути , Георги Матеев каза: Лаунджът във Варна все още ли е потресаващо зле или има някакъв прогрес? Не съм го посещавал от около година. Обмислям майски транзит през VAR и един приличен лаундж би наклонил везната към този вариант. Никаква промяна, бях миналата седмица. 1
tch Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 1 час, Георги Матеев каза: Лаунджът във Варна все още ли е потресаващо зле или има някакъв прогрес? Не съм го посещавал от около година. Обмислям майски транзит през VAR и един приличен лаундж би наклонил везната към този вариант. С коя карта имаш достъп до там?
epetkov Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Варна - Бърно от 9ти юни 2 пъти в едмицата Smartwings. 4
Георги Матеев Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Преди 1 час, tch каза: С коя карта имаш достъп до там? Ползвам Приорити Пас като цяло. @Jorro жалко, че няма промяна. Хубав интериор, но дотам. 2
Jorro Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари преди 5 часа, Георги Матеев каза: Ползвам Приорити Пас като цяло. @Jorro жалко, че няма промяна. Хубав интериор, но дотам. Да, и е празен почти винаги. Асортимента не се е променил иначе , абе нищо не е мръднало.
epetkov Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март https://www.fraport-bulgaria.com/bg/press-center/press-releases/archive/2026/Varna-Airport-Wizz-Air-Five-New-Routes.html?fbclid=IwY2xjawQg0BJleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFpM2Q2V0xjZ2dGWDlJT2Vzc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHtXRLdKaJnpUogmgnvcxABQoSCHTLFWA6yyATdGYvv-KzjjR_ikA2Tvy7XF__aem_sC8V8dEqJtgDbY45eNJEvg 11 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега