mbuch Публикувано: 24 януари Публикувано: 24 януари преди 14 часа, MayaS каза: Ами на мен ми звучи не много вярно. Може ли да споделите ,кое ви звучи по-скоро невярно?Не виждам разлика между вашите обяснения и това което изкарва AI. Ще пътувам след 3 седмици с голяма група/ 3 автомобила/ и ще ми е в полза ако нещо е пропуснато по-горе?
MayaS Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари преди 18 часа, mbuch каза: Може ли да споделите ,кое ви звучи по-скоро невярно?Не виждам разлика между вашите обяснения и това което изкарва AI. Ще пътувам след 3 седмици с голяма група/ 3 автомобила/ и ще ми е в полза ако нещо е пропуснато по-горе? Дълго объркващо и сложно обяснение. Нещата са прости. Теглиш си декларацията. Попълваш я. Заверяваш я на митница и точка. 1
Proletinaata Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари Митницата е в дъното покрай гишетата М за чек ин. Там ви дават бланка за декларацията и попълвате.
EmoKrastev Публикувано: 25 януари Публикувано: 25 януари преди 21 часа, mbuch каза: Може ли да споделите ,кое ви звучи по-скоро невярно?Не виждам разлика между вашите обяснения и това което изкарва AI. Ще пътувам след 3 седмици с голяма група/ 3 автомобила/ и ще ми е в полза ако нещо е пропуснато по-горе? Много сложно е написано, според мен с ненужни подробности. Чак пък 4 часа предварително, дори и на Airpark да я оставите ще се забавите най-много 30 минути, Цялото упражнение с декларацията е за няма и 5 минути. Пропуснато - първо трябва да се чекирате защото без бордна карта няма да ви подпечатат декларацията. Второ /не е задължително, по-скоро съвет който според мен може да ви спести доста нерви/ - снимайте си декларацията след като я подпечатат защото тя остава на митницата.
spear Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Защо си правите резервация през parkvia след като там е почти двойна цената за 1 месец? Паркинга струва 4000 лири за 1 месец а през parkvia струва 7000 лири.
Madonna Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 56 минути , spear каза: Защо си правите резервация през parkvia след като там е почти двойна цената за 1 месец? Паркинга струва 4000 лири за 1 месец а през parkvia струва 7000 лири. Може ли линк към този паркинг? Аз резервирах тук https://airpark724.com/ и сумата за 19 дни е Estimated Total Cost: 4750 ₺
spear Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари преди 22 часа, Madonna каза: Може ли линк към този паркинг? Аз резервирах тук https://airpark724.com/ и сумата за 19 дни е Estimated Total Cost: 4750 ₺ Става дума точно за него, но като си оставяш колата им казваш че искаш да платиш предварително абонамент за 1 месец и тогава цената е 4000 лири 1 1
Madonna Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари преди 29 минути , spear каза: Става дума точно за него, но като си оставяш колата им казваш че искаш да платиш предварително абонамент за 1 месец и тогава цената е 4000 лири Благодаря!
jul Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари Имам резервация за същия паркинг, но от миналото лято. За 2 седмици е 2440 лири през airpark. Според вас има ли смисъл да търся контакт за препотвърждаване, как бихте постъпили на мое място?
Eva eva Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 23 минути , jul каза: Имам резервация за същия паркинг, но от миналото лято. За 2 седмици е 2440 лири през airpark. Според вас има ли смисъл да търся контакт за препотвърждаване, как бихте постъпили на мое място? Ще ви таксуват по новите тарифи. И ние имахме резервация от ноември, за 18 дни 3 200 лири, но на място ни поискаха 4 000. Имало промени в тарифата. 1
jul Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари @Eva eva, това не е чак толкова притеснително, колкото да ни откажат резервацията заради промяната или да кажат, че няма места. Макар че би трябвало резервацията да си е резервация и за място, и за цена, ама...
Eva eva Публикувано: 13 февруари Публикувано: 13 февруари преди 8 минути , jul каза: @Eva eva, това не е чак толкова притеснително, колкото да ни откажат резервацията заради промяната или да кажат, че няма места. Макар че би трябвало резервацията да си е резервация и за място, и за цена, ама... Не би трябвало. Аз даже при пристигане не успях да си намеря файла с резевацията и им показах само мейла. Всичко ще е наред 🙂 1
ruwenzogy Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари Направих резеряацич за AirPark чрез ParkVia с опция да се плати на място. Това как ще стане ? Ще ми дадат някаква бележка кога съм влязъл и като си тръгна ще платя, или трябва предварително да платя.... И другото - понеже трябва да пристигна към 2 часа през нощта, ще има ли кой да ни закара до летището. Дали някой магеланец е ползвал услугите на паркинга през нощта ?
Eva eva Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари преди 3 минути , ruwenzogy каза: Направих резеряацич за AirPark чрез ParkVia с опция да се плати на място. Това как ще стане ? Ще ми дадат някаква бележка кога съм влязъл и като си тръгна ще платя, или трябва предварително да платя.... И другото - понеже трябва да пристигна към 2 часа през нощта, ще има ли кой да ни закара до летището. Дали някой магеланец е ползвал услугите на паркинга през нощта ? Има бариера и там си взимате билетче на което са отбелязани дата и час на влизане /като в моловете/. Плаща се на излизане, може и с карта. Би трябвало да има денонощен трансфер до летището. Ние ползвахме трансфер с микробусче, но бяхме през деня/вечерта. 1
EmoKrastev Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари преди 5 часа, ruwenzogy каза: Направих резеряацич за AirPark чрез ParkVia с опция да се плати на място. Това как ще стане ? Ще ми дадат някаква бележка кога съм влязъл и като си тръгна ще платя, или трябва предварително да платя.... И другото - понеже трябва да пристигна към 2 часа през нощта, ще има ли кой да ни закара до летището. Дали някой магеланец е ползвал услугите на паркинга през нощта ? Става като на всеки паркинг - на вход ти дават бележка с баркод, на излизане я сканират и плащаш. Имат дежурен бус денонощно - ползвал съм го и през деня, и през ноща - впечатлението ми е че през нощта доста по-бързо се случиха нещата и то при положение че бяхме само двама. 1
ruwenzogy Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари Какво бихте казали за следния казус. Влизане с колата в Турция с лична карта. Оставяне колата на летището и полет с паспорта. . После връщане в България пак с личната карта. Без декларации и по-малко печати в паспорта.
Nayden Bondzhev Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари преди 10 минути , ruwenzogy каза: Какво бихте казали за следния казус. Влизане с колата в Турция с лична карта. Оставяне колата на летището и полет с паспорта. . После връщане в България пак с личната карта. Без декларации и по-малко печати в паспорта. Дай подробности, по Нова година влязох с лична карта през летище и мъкнах хартия с печат, която ми поискаха обратно на излизане от Турция.
spear Публикувано: 13 март Публикувано: 13 март Вчера се прибрах след 35 дена в индокитай. Платих си в airpark 7/24 месечен абонамент 4000 лири и доплатих още 1750 лири за 7 дена. 114 евро за 35 дена. Не си правете резервация и плащане през ParkVia, така плащате двойно. Директно на whatsup-а на airpark си направете резервация макар че не е нужна. 5
Dora Popova Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Има ли евтин паркинг /изпитан/ в близост до SAW ?
Otnesen Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март https://maps.app.goo.gl/44fg7LzrimSqHyJa7?g_st=ac Ползвах този в края на октомври. Запазих и платих онлайн. Имат шатъл до летището и съм доволен от тях. Ако открия ще пратя линк за резервация. 1 1
Madonna Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 4 часа, Otnesen каза: https://maps.app.goo.gl/44fg7LzrimSqHyJa7?g_st=ac Ползвах този в края на октомври. Запазих и платих онлайн. Имат шатъл до летището и съм доволен от тях. Ако открия ще пратя линк за резервация. Моля те, прати линк, ако не те затруднявам много. Ние пътуваме след 2 дни и искам да имаме варианти.
Argentique Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 13 минути , Madonna каза: Моля те, прати линк, ако не те затруднявам много. Ние пътуваме след 2 дни и искам да имаме варианти. Вие не летяхте ли от другото летище IST? Те са доста далеч едно от друго. Стискам ви палци и да пуснеш снимка по някое време от Тайланд.🙂 1
Otnesen Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 6 часа, Dora Popova каза: Има ли евтин паркинг /изпитан/ в близост до SAW ? https://maps.app.goo.gl/LNVRjT2X1H3hAQ8a8 Преди 1 час, Madonna каза: Моля те, прати линк, ако не те затруднявам много. Ние пътуваме след 2 дни и искам да имаме варианти. Това е в азиатската част и няма да ти е от полза. Доколкото четох ще пътувате от летището в европейската част,както е написала и @Argentique. Предполагам сте запазили вече паркинг,но беше писано в темата за няколко варианта за паркинг около него. 1
Madonna Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 8 часа, Argentique каза: Вие не летяхте ли от другото летище IST? Те са доста далеч едно от друго. Стискам ви палци и да пуснеш снимка по някое време от Тайланд.🙂 Да, от новото летище летим. Благодаря ти, че ни мислиш, Argentique. Ще пратя, само да стигнем 🙂 Запазих паркинг още преди 2 месеца и не мога да го намеря. Търсих в поща, в компютър, вайбър, не го виждам и толкова. Сега се връщам да чета в темата да видя поне кой е.
HUNT Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 3 часа, Madonna каза: Да, от новото летище летим. Благодаря ти, че ни мислиш, Argentique. Ще пратя, само да стигнем 🙂 Запазих паркинг още преди 2 месеца и не мога да го намеря. Търсих в поща, в компютър, вайбър, не го виждам и толкова. Сега се връщам да чета в темата да видя поне кой е. https://maps.app.goo.gl/cs47FJGzcArvzBkP9?g_st=com.google.maps.preview.copy вероятно е този. Моята кола в момента е там. Тегли се билетче, товарят ви на бусче с багажа и до летището е 5-10 Мин. 1
Препоръчани мнения
Публикувано от EmoKrastev,
Декларация за летище - pdf
Препоръчано от Mary
7 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега