Прескочи до съдържание

Дългосрочно паркиране в Истанбул....

Спас.

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 30.01.2026 г. в 9:56, spear каза:

Става дума точно за него, но като си оставяш колата им казваш че искаш да платиш предварително абонамент за 1 месец и тогава цената е 4000 лири

Актуални цени за паркинга 

Здравейте, благодарим ви, че избрахте нас. Ценовата листа е следната:

Дневно: 300 TL
Еднодневно: 400 TL
Месечно: 5 000 TL
За 3 месеца: 12 500 TL
За 6 месеца: 22 000 TL
Годишно: 40 000 TL
Измиване на автомобил: 400 TL

Разполагаме с транспорт на всеки 30 минути.

*Цените са валидни считано от 01.04.2026 г.

Публикувано:
На 30.03.2026 г. в 22:39, Madonna каза:

Актуални цени за паркинга 

Здравейте, благодарим ви, че избрахте нас. Ценовата листа е следната:

Дневно: 300 TL
Еднодневно: 400 TL
Месечно: 5 000 TL
За 3 месеца: 12 500 TL
За 6 месеца: 22 000 TL
Годишно: 40 000 TL
Измиване на автомобил: 400 TL

Разполагаме с транспорт на всеки 30 минути.

*Цените са валидни считано от 01.04.2026 г.

Пътуваме за Истанбул и спорим със съпруга ми - първо на летището ли отиваме за да вземем декларация , която да подпечатаме на паркинга или направо на паркинга и после в декларацията само попълваме къде сме оставили колата.  Чекирахме се он лайн.

Публикувано:
Преди 1 час, Madonna каза:

Пътуваме за Истанбул и спорим със съпруга ми - първо на летището ли отиваме за да вземем декларация , която да подпечатаме на паркинга или направо на паркинга и после в декларацията само попълваме къде сме оставили колата.  Чекирахме се он лайн.

Не ви трябва печат от паркинга. Първо оставяте колата на паркинга, отивате на летището и там подавате декларацията. Аз даже си я бях разпечатила, попълнила предварително и само я подадох на летището и си я снимах, след като я подпечатаха. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Eva eva каза:

Не ви трябва печат от паркинга. Първо оставяте колата на паркинга, отивате на летището и там подавате декларацията. Аз даже си я бях разпечатила, попълнила предварително и само я подадох на летището и си я снимах, след като я подпечатаха. 

Благодаря 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

За airpark да обновя информацията. За 14 дни 3500 лири. Трансферът ни взе от В09 оранжево, не от колона 14 /почти едно срещу друго, но трябва да се обиколи за пресичане/. Имах резервация през parkvia, но нито казах, нито някой ме е питал.

IMG-20260413-WA0002.jpg

• Харесвам 7
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Имам резервация за AirPark за целият месец юни  , но за съжаление ще пътуваме с автобуса , защото колата има проблем.

Трябва ли да пишем за това и да отменя резервацията?

Публикувано:
преди 2 часа, Dora Popova каза:

Имам резервация за AirPark за целият месец юни  , но за съжаление ще пътуваме с автобуса , защото колата има проблем.

Трябва ли да пишем за това и да отменя резервацията?

Не, не ги гледат освен ако не е пренаселено

По 300 лири на ден е таксата в момента, 6 дни - 1800 лири

• Благодаря 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, някой ползвал ли е трансфера на този паркинг през нощта? В 5 сутринта най - късно трябва да сме на летището. 

Публикувано:
преди 50 минути , Ивайла каза:

Здравейте, някой ползвал ли е трансфера на този паркинг през нощта? В 5 сутринта най - късно трябва да сме на летището. 

Да, ползвали сме го няколко пъти през нощта. Впечатлението ми е че по-бързо ни закараха и взеха през нощта отколкото през деня ама може така да сме случили. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:
На 18.04.2025 г. в 9:45, spear каза:

Прибрах се преди 2 дена от Мадагаскар. Паркинга е на 10-15 минути път с бус от летището. За 16 дена ми взеха 150 лв. Мой приятел паркира на летището и му взеха за същото време 400 лв.
Паркинга е огромен има паркирани поне 1000 автомобила. Единствен в селото. Момчето каза че сме първите българи, иначе имат клиенти украинци, руснаци, французи, германци, но главно са турци. Охраняем 24 часа, сигурен паркинг.

На връщане след като писах на WhatsUp-а на паркинга че сме пристигнали в 7:00 сутринта, буса пристигна да ни вземе след 30 минути. Транспорта е безплатен.
С 2 думи, много съм доволен! 

Здр а дали са нормални местата или както на много места и в София Парк виа на поляната се нареждат  . Има шанс да те драснат ама то и на другия има . В декларацията пишете ли адреса на този паркинг и от самия паркинг нещо документ взима ли се 

На 13.03.2026 г. в 20:07, spear каза:

нужна.

На 30.03.2026 г. в 2:49, HUNT каза:

https://maps.app.goo.gl/cs47FJGzcArvzBkP9?g_st=com.google.maps.preview.copy
вероятно е този. Моята кола в момента е там. Тегли се билетче, товарят ви на бусче с багажа и до летището е 5-10 Мин. 

Как е с паркинга всичко нормално с колата !

На 13.07.2026 г. в 17:35, Ивайла каза:

Здравейте ползвахте ли паркинга и как мина всичко , резервация или не документ от паркинга за митническата декларация трябва !!

Публикувано:
На 18.08.2026 г. в 14:54, Andes каза:

Здр а дали са нормални местата или както на много места и в София Парк виа на поляната се нареждат  . Има шанс да те драснат ама то и на другия има . В декларацията пишете ли адреса на този паркинг и от самия паркинг нещо документ взима ли се 

Как е с паркинга всичко нормално с колата !

Здравейте ползвахте ли паркинга и как мина всичко , резервация или не документ от паркинга за митническата декларация трябва !!

Нормални са местата, няма да те одраска никой.
В декларацията пишеш Airpark 7/24 Mithatpaşa, İstanbul Cd. No 86/1

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Да обновя инфото за AirPark - вече чакате да ви вземат пред колона B06 жълто. Ако застанете с лице към колона B06 оранжево жълтата колона се пада вляво на 40-50  метраIMG-20260915-WA0002.jpg.dfc88d96e664165581e087a5d6a2a48a.jpg

Цената за 18 дена беше 5400 лири /100 евро

Мой приятел е паркирал на платен охраняем паркинг до станция на метрото /2-3 спирки от летището / за 100 лири на ден и не е имал проблеми. Следващия път смятам и аз така да направя. Чакам да ми прати локация и ще я пусна тук

• Харесвам 3
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.