Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2022: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

преди 1 час, Mary каза:

гласувайте, че последната влизаща снимка е в голяма конкуренция.

Докато някой кандидат не предложи кебапчета или поне капачки за буркани, нема да гласувам пък!  
Добре де, и срещу бутилка добре отлежал ром бих могъл да се прежаля! 

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 1 минута , Фил каза:

Докато някой кандидат не предложи кебапчета или поне капачки за буркани, нема да гласувам пък!  

Аз само водка мога да предложа. :wink:

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , ven62 каза:

Аааа, мерси :no:, Жорката ме предупреди да не се 'фащам на тая въдица!
Пък и не обичам водка! 

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 2 часа, ven62 каза:

Master, ти нещо не си в час. След абдикацията тя е командира.:wink:

Ти пък не четеш внимателно.

Когато избухне РЕВОЛЮЦИЯТА написах. Което значи, че аз мисля за командира, спасявам я от разстрел, даже ѝ осигурявам яка активност като скокове с парашут от самолет. Ай с'я! 😉 По-добър агитатор от нея не познавам 🙂 (Подмазвам се, демек 😉 )

...

@ven62 , спиртът МИ е много по- добър (разбирай с по-висок градус) от водката ТИ! 🙂

• Смея се 10
Връзка към коментар
преди 36 минути , Фил каза:

Това брои ли се?

20211019_155942.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам да изясня няколко неща относно моето участие в календара:

1. Бойкотирам гласуването докато трите ми снимки не бъдат класирани на първите три места. Останалите не съм ги гледал и не ме интересуват - убеден съм, че изобщо не могат да се сравняват с моите.

То всъщност основно е това, повече точки няма. Може би беше редно да благодаря на всички гласували за мен и да ги споделя, че съм си направил две екселски таблици: на гласувалите за мен и на всички останали. Но няма да го правя, за да не звучи като някаква заплаха. Аз все пак съм самата доброта ...

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 7 часа, Фил каза:

Ще ти издам една тайна - имаш право на една смяна! :grin:

Само в първите 24 часа след "резервацията" :laugh1: После - по тарифата на авиокомпанията! Може да се окаже по-изгодно да си "купиш нов билет!" :sarcastic:

преди 4 часа, ven62 каза:

koga-smqh.gif

• Смея се 8
Връзка към коментар

И сега какво се оказа - много мераклии за гласове, а само @ivailo_radev излезе с някаква реална оферта! :huh:
После да не се чудите  :scratch_one-s_head:защо ви ги няма снимките в календара! :cool:

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 17
Връзка към коментар
преди 8 часа, Фил каза:

После да не се чудите  :scratch_one-s_head:защо ви ги няма снимките в календара! :cool:

A ти утре да не се чудиш къде ти е отишла "резервацията"...? :laugh1:

преди 21 часа, chandni каза:

Само в първите 24 часа след "резервацията" :laugh1: После - по тарифата на авиокомпанията! Може да се окаже по-изгодно да си "купиш нов билет!" :sarcastic:

Check-in гишето затваря след малко... Помисли си хубаво и после си подай офертата, докато не е "изгорял билетът"... :vampire:Авиокомпанията практикува overbooking... може да се окаже, че мястото ти е продадено на друг.:blum3:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Егасимуси и конкурса 🙂 Тука само алъж вериж. А аз чакам някой да ми хареса снимката, защото просто му....харесва 🙂

@ivailo_radev, пиши на лични. Тук един до мен проявява интерес към бутилката такамака. Спомена нещо от сорта за регистриране на акунт...

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 15 минути , Яничка каза:

Егасимуси и конкурса 🙂 Тука само алъж вериж. А аз чакам някой да ми хареса снимката, защото просто му....харесва 🙂

@ivailo_radev, пиши на лични. Тук един до мен проявява интерес към бутилката такамака. Спомена нещо от сорта за регистриране на акунт...

Тука с две бутилки ром ще си уредя живота.

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 8
Връзка към коментар
На 19.10.2021 г. в 18:40, ivailo_radev каза:

Значително ме улесняваш така.

Разкриха нелегален казан за ракия в Силистренско

Това сме го виждали, източника е един, само бутилката различна. Предполагам оригиналното съдържание на Такамаката или Хаваната е заминало по предназначение отдавна 🙂

Всъщност някой има ли идея дали при нас, в БГ се намира Такамака? Че иначе ще трябва да търся билети до Сейшелите...

Връзка към коментар
преди 32 минути , logist13 каза:

Това сме го виждали, източника е един, само бутилката различна. Предполагам оригиналното съдържание на Такамаката или Хаваната е заминало по предназначение отдавна 🙂

Всъщност някой има ли идея дали при нас, в БГ се намира Такамака? Че иначе ще трябва да търся билети до Сейшелите...

Всъщност почти не пия алкохол и вкъщи си стоят бутилките. Ако ми дойдат гости, тогава пийвам по някоя чашка. Имам големи ценности (много хубав узбекистански коняк примерно), ама май само си ги колекционирам.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 57 минути , logist13 каза:

Забележи, че капачките са оригиналните. Очевидно е, че няма ракия вътре.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Mary каза:

Да взема да припомня, че днес е последен ден за гласуване! :smile: 

Да взема да припомня, че голото припомняне на върши работа. Малко по-горе поне бутилки се предлагаха... А ако не става с моркова, може и с тоягата. Примерно от утре се отрязва достъпа до форума на хората, които не могат да представят сертификат, че са гласували. Или като алтернатива поне скрийншот от съобщението след гласуването 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 12
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, logist13 каза:

Да взема да припомня, че голото припомняне на върши работа. Малко по-горе поне бутилки се предлагаха... А ако не става с моркова, може и с тоягата. Примерно от утре се отрязва достъпа до форума на хората, които не могат да представят сертификат, че са гласували. Или като алтернатива поне скрийншот от съобщението след гласуването 🙂

Е, то от утре гласуването се разсекретява така или иначе 😄 

Ама наистина гласувайте, че гледам час преди затварянето на вота спад с над 30% спрямо избирателната активност от миналата година. От мене агитатор не става, ама наистина имам ключове от един склад с ТОНОВЕ медицински спирт 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Е, надявам се да го разпределиш този спирт сред гласувалите. То се вижда, че ще са само планини и пустини в календара, щом един Узбекистан дори не участва, но поне спирт малко да докопаме... то в Исландия човек много го оценява.  А за себе си съм решила - ако участвам друг път за календара ще избера само известни места, че да бъдат избрани... всичко, което е различно явно е почти проява на лош вкус да се представи, или поне е неразпознаваемо дори за гляма част от магеланците..

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.