oli_mali Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 И любимата й Сицилия се е натъжила днес... Да почива в мир, @AlexandraKo! 32 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 Колко много липсва! Толкова рядко може да кажеш това за човек, който не е от най-близките ти хора. Валерия, почивай в мир! 25 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 @AlexandraKo, много ми липсва присъствието ти тук! Почивай в мир! 17 Връзка към коментар
Blagovesta78 Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 Почивай в мир Валерия! 11 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 Тъй като загубата на Валерия съвпадна със загуба моята най-близка приятелка, и за двете не мога да престана да мисля като временно отсъстващи. Всяка събота посягам към телефона да се чуя с Ели. И всеки ден, отваряйки форума се надявам да открия някаква нова история, красива снимка или интересно ястие от Валерия. Да почива в мир! 24 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 23 септември, 2022 Сподели Публикувано: 23 септември, 2022 Специално за Валерия, която многи обичаше "църкови" Почивай в мир. 26 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 септември, 2022 Сподели Публикувано: 24 септември, 2022 14 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 24 септември, 2022 Сподели Публикувано: 24 септември, 2022 Да почива в мир! 12 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 24 септември, 2022 Сподели Публикувано: 24 септември, 2022 Често отварям теми, които ти си създала, в които ти пишеше, и усещам колко ни липсваш! Няма да те забравим! Почивай в мир, Валерия! 24 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 29 септември, 2022 Сподели Публикувано: 29 септември, 2022 8 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 29 септември, 2022 Сподели Публикувано: 29 септември, 2022 Да почива в мир! Тя беше един от най-позитивните хора. Винаги в добро настроение, винаги ще намери каква добра дума да каже на някой магеланец. 24 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 1 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2022 В събота сутринта се разхождах по гр. Пловдив и се сетих за нея. Просто ми стана едно некомфортно, че вече не е сред нас! Бях й обещал, че ще се видим, когато дойда в Пловдив, но така и не се видяхме! Почивай в мир, @AlexandraKo! Липсваш на всички ни!!! 😢 28 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 1 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2022 Тя беше истински будител! Винаги беше готова да ,,пробуди'' интереса на магеланеца към нещо ново и непознато. Светла ѝ памет! 37 6 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 10 януари, 2023 Сподели Публикувано: 10 януари, 2023 Да почива в мир! Светла й памет! Много се натъжих. 8 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 януари, 2023 Сподели Публикувано: 10 януари, 2023 Някакво ужасно съвпадение при мен се получи. Последният път като я видях, беше професионално, писа на последната станица в здравната ми книжка и... буквално се наложи да затворя страницата. Сега днес отворих добавените бели нови страници и се сетих отново за нея и аз. 😞 18 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 11 януари, 2023 Сподели Публикувано: 11 януари, 2023 Дани Магелани ще пусне сега едно цветенце за нея в океана.Тя гледаше Хаваи 5.0 и мечтаеше да пътува до островите. 20 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 11 януари, 2023 Сподели Публикувано: 11 януари, 2023 преди 31 минути , stanimir каза: Дани Магелани ще пусне сега едно цветенце за нея в океана.Тя гледаше Хаваи 5.0 и мечтаеше да пътува до островите. Обещавам! Дори и предложих да се включи, но датите ми за началото на годината не и бяха подходящи. Говорихме през лятото за плановете ми. Те се провалиха, по-скоро се отложи пътуването ми с година. А есента я загубихме. Кой можеше да знае... А аз вече не си правя дългосрочни планове. 18 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 11 януари, 2023 Сподели Публикувано: 11 януари, 2023 Да почива в мир. Беше невероятна магеланка! И винаги пълна с позитивна енергия. 28 Връзка към коментар
Популярно мнение oli_mali Публикувано: 23 септември, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 2 години без @AlexandraKo. Нека си спомним този светъл образ. Почивай в мир, Валерия! 55 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Валерия беше страхотен вдъхновител. Още съм в препоръчания от нея и последно посетен хотел в Сицилия. Тя наистина заразяваше и ни караше да мечтаем. Ето малко от любимите е цветя в градината на Сикания резорт. 32 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 И още цветя за Валерия от Кипър. Липсваш ни, Алекс! 26 Връзка към коментар
antea Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 и моят tribute към @AlexandraKo - неминуемо се сетих за нея преди няколко дни, така подробно беше разказала за историята на хотела и точно този ресторант, че когато го видях имах смътен и нереален спомен, че сякаш съм била и вътре макар че съм агностичен атеист по душа, се надявам да обсъждат петлетата с Madame Augier на някое по-добро от земния свят място 🙂 31 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Да почива в мир! 10 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Липсваш ни, @AlexandraKo! 13 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 23 септември, 2023 Сподели Публикувано: 23 септември, 2023 Помните ли как всяка сутрин първите коментари бяха нейни… Чудех се какво все има да каже, но да, това е тя, неповторима. Липсва. 20 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега