Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз с благодарности към него само, че за Global YO. Няколко пъти се възползвах. За Англия, а и за съседни балкански страни. Чук е!

Имам един въпрос. Карта или ваучер, който не е използван имат ли срок на валидност? За Global YO става въпрос. Може би за всички са еднакви правилата, не знам.

• Харесвам 1
Публикувано:

This holiday season, enjoy 50% OFF travel data on both RoamlessFix plans and RoamlessFlex top-ups.

Wherever you go in 2026, your connection is already sorted. Buy it now. Use it whenever you want.

🎅 Your Code: SANTA50

Offer ends 31 Dec

Става за зареждане на FLEX с $2-3 и плащаш $1 (+$0.35 такса). Никога не изтича. Дава различно от 500мб то 3 ГБ зависи от държавата. За от летище до местен СИМ е супер.

Публикувано:

Тази година два пъти ползвах breeze . Веднъж в Южна Америка и веднъж в Австралия и Нова Зеландия.В Южна Америка тръгна веднага.В Австралия не.Съпорта ми отговори веднага но беше безполезен.Добре,че хващаше и пред летището в Мелбърн и успях да поръчам Юбер.После в хотела видях,че липсва APN.Проверих в интернет за APN на breeze и всичко си тръгна.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, swimmer каза:

Тази година два пъти ползвах breeze . Веднъж в Южна Америка и веднъж в Австралия и Нова Зеландия.В Южна Америка тръгна веднага.В Австралия не.Съпорта ми отговори веднага но беше безполезен.Добре,че хващаше и пред летището в Мелбърн и успях да поръчам Юбер.После в хотела видях,че липсва APN.Проверих в интернет за APN на breeze и всичко си тръгна.

В Австралия ползва ли друга карта и можеш ли да препоръчаш? Австралийци твърдят, че Telstra e с най-силно покритие и най-надеждна в затънтените места, докато Airalo се проваля точно там.  

• Харесвам 1
Публикувано:
На 6.12.2025 г. в 20:57, Dreamm каза:

Купих билети от omio за влак и ми подаряват 1 GB чрез esim от Kolet. Някой ползвал ли е до момента това приложение? Ще ми трябва интернет за Швейцария след няколко дни и мисля да се възползвам, но и аз за първи път ще го правя, та съм леко притеснена ще се справя ли. Доколкото видях инструкциите трябва да активирам esim от настройките на телефона си и като пристигна в Швейцария сама ще се активира, така ли е? И в този момент ли трябва да спра физическата сим карта?

Изпробвах Kolet, отличен интернет, без забележки съм!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ивайла каза:

Каква еsim сте ползвали в Бали? То като има толкова голям избор, чудя се коя да ползвам... 

Мога да предоставя контакт с PetiaBali, която живее там и съдейства на туристи от България с всичко, което може и знае.

Публикувано:
преди 25 минути , Ивайла каза:

Каква еsim сте ползвали в Бали? То като има толкова голям избор, чудя се коя да ползвам... 

Пускам линк, дано не ме санкционират. Взехме тази, понеже ни трябваше и за Куала Лумпур, тогава беше даже някаква промоция и ни излезе 2,28 евро за 15 дни. Нормалната цена е около 5-6 евро за 15 дни. Обхват имахме навсякъде и нямаше никакви проблеми.

Singapore/Malaysia/Indonesia 5G eSIM | Day Pass/Data Package | 1-30 Days | 24-Hour Billing | QR Code | Trip.com

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
9 hours ago, Jenbel said:

В Австралия ползва ли друга карта и можеш ли да препоръчаш? Австралийци твърдят, че Telstra e с най-силно покритие и най-надеждна в затънтените места, докато Airalo се проваля точно там.  

Не.Само esim ползвах и си имаше покритие.Не че съм ходил на много затънтени места.

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

В момента eskimo дават 500мб подарък за всеки нов профил. Валидност 2г и започва да тече от първото свързване.

Номера с меил на гмейл с + работи без проблем, напр name+esk1@gmail.com, name+esk2@gmail.com, name+eskN@gmail.com

Обаче на 1 тел може само един акаунт. Ако съберете телефоните на приятели/роднини/познати/в магазините/фактори ресет, може и 10х500мб да получите. Ако ползвате основния си гмейл с +, всички QR кодове/LPA ще дойдат там.

След първата регистрация използвайте вашия реферал код при следващите. Ако новия тел поддържа ЕСИМ вие ще получите също 500мб. Ако не само новия акаунт.

Всеки наченат 500мб пакет важи 2г, обаче неначенатите нямат  годност. 🙂

Весели празници.

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Roamless с код LHR444 дават $10 с валидност до 31 март 2026. При мен стана при жената не. Не знам защо. 

С код OLXOAVXF дават $5 бонус при покупка за $5. Това проработи и за двама ни. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 4
Публикувано:
преди 17 часа, some1 каза:

Roamless с код LHR444 дават $10 с валидност до 31 март 2026. При мен стана при жената не. Не знам защо. 

С код OLXOAVXF дават $5 бонус при покупка за $5. Това проработи и за двама ни. 

LHR444 стана и при мен и на началния екран излиза Reward Global $10.00 -> 4.1GB. Как се активира този пакет, инсталирах си eSim картата, като се закачи и почне да се ползва ли?

На 27.12.2025 г. в 2:26, some1 каза:

В момента eskimo дават 500мб подарък за всеки нов профил. Валидност 2г и започва да тече от първото свързване.

Номера с меил на гмейл с + работи без проблем, напр name+esk1@gmail.com, name+esk2@gmail.com, name+eskN@gmail.com

Обаче на 1 тел може само един акаунт. Ако съберете телефоните на приятели/роднини/познати/в магазините/фактори ресет, може и 10х500мб да получите. Ако ползвате основния си гмейл с +, всички QR кодове/LPA ще дойдат там.

След първата регистрация използвайте вашия реферал код при следващите. Ако новия тел поддържа ЕСИМ вие ще получите също 500мб. Ако не само новия акаунт.

Всеки наченат 500мб пакет важи 2г, обаче неначенатите нямат  годност. 🙂

Весели празници.

Тръгнах да я свалям и при регистрация имаше промо код и потърсих в гугъл и ми излезна този код: SKV20, който се оказа, че е за 1GB Global. Не съм го пробвал дали наистина работи, но си излиза в апликацията.

Публикувано:
преди 6 часа, Ou7law каза:

LHR444 стана и при мен и на началния екран излиза Reward Global $10.00 -> 4.1GB. Как се активира този пакет, инсталирах си eSim картата, като се закачи и почне да се ползва ли?

Инсталираш картата, свързваш се и тръгва, тъкмо го направих

Публикувано:

Къде се въвежда този код LHR444?

Пробвах да купя карта за 10 и нещо, но не стана.

видях, че е за друга апликация.

Свалих я и стана 

Публикувано:

След ползване на 2 различни есим в 2 държави - работи, НО при натоварена мрежа  (много хора, малко клетки), есим е с много нисък приоритет и нет на практика няма.  Не може да се избира друг оператор, само с един работят. 

В същото време местен СИМ на същия оператор, работи нета та пушек се вдига. 

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Преди месец тествах глобалната карта на Roamless в Турция и Оман и бях доволен.

вчера в Истанбул на три различни телефона с такава карта нета не тръгна.

Писах с чат бот, безсмислено.

10-ми пъти рестартирах линията, настройките, но няма. А работеха преди две седмици.

Налрая след около 3 часа изведнъж тръгнаха и трите апарата. Така и не разбрах какъв дерт са имали, но е било нещо глобално или поне в Истанбул.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Ползвах Roamless в Истанбул из летището и по пътя дотам, Камбоджа и Малайзия. 

Единствено има проблем сега в КЛ по местата с много хора - на КЛ сентрал, из центъра до Мол Павилиън, но другата ми есим карта от Глобал Йо се държи още по-зле в случая.

• Харесвам 2
Публикувано:

Global Yo в момента има чудесна промоция.

Код FREETRIAL сваля 100% от всички 1GB есим планове. Взима се напълно безплатен 1GB дори за най-скъпите дестинации, без даже да е нужно да имате налични YoYo $. Кодът важи само веднъж на акаунт, не се въвеждат данни на карта, а потвърждението идва за секунди.

Есимовете може да се инсталират до 1 година след "покупката", та спокойно планирайте за 12 месеца напред. За пореден път оцених плюса да имам 5 акаунта и си взех:

Kiribati ($53.99)

Nauru ($39.99)

Bhutan ($21.99)

Haiti ($8.89)

Global Explorer 150 ($10.89)

Лесно спестени $136 с няколко клика. Обръщам специално внимание на Global Explorer 150 плана - важи за 7 дни в 150 държави. Нямам идея колко време е валидна офертата, съветвам да реагирате бързо.

П.С. Последните 2 месеца ползвах Global Yo есимове в Малдиви, Малайзия, Тайланд, Катар и Турция - навсякъде връзката беше безотказна и много бърза 5G.

• Харесвам 15
  • Благодаря 15
  • Браво 3
Публикувано:
9 hours ago, lio said:

Кой какво е тествал в Мароко?
Дайте идеи, какво сте ползвали там, доволни ли сте...

Ние ползвахме тези в края на януари. Избрах ги заради цената, към онзи момент нямаха отзиви, сега са се появили няколко негативни.

При нас нямаше проблем, картите тръгнаха веднага, покритието и скоростта бяха добри. Ползвахме ги в Маракеш, Есауира и по пътя между двата града.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте на всички! Ще пътувам до Малайзия и Сингапур през август, каква сим карта, ще ми препоръчате да взема? В Малайзия, ще бъдем и на остров Борнео.... От България мога ли да си закупя карта за този регион от тамошен оператор, предплатена примерно?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• crazyhorse
    • Вероника
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.