Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Global Yo в момента има чудесна промоция.

Код FREETRIAL сваля 100% от всички 1GB есим планове. Взима се напълно безплатен 1GB дори за най-скъпите дестинации, без даже да е нужно да имате налични YoYo $. Кодът важи само веднъж на акаунт, не се въвеждат данни на карта, а потвърждението идва за секунди.

Есимовете може да се инсталират до 1 година след "покупката", та спокойно планирайте за 12 месеца напред. За пореден път оцених плюса да имам 5 акаунта и си взех:

Kiribati ($53.99)

Nauru ($39.99)

Bhutan ($21.99)

Haiti ($8.89)

Global Explorer 150 ($10.89)

Лесно спестени $136 с няколко клика. Обръщам специално внимание на Global Explorer 150 плана - важи за 7 дни в 150 държави. Нямам идея колко време е валидна офертата, съветвам да реагирате бързо.

П.С. Последните 2 месеца ползвах Global Yo есимове в Малдиви, Малайзия, Тайланд, Катар и Турция - навсякъде връзката беше безотказна и много бърза 5G.

Има ли период, в който да се инсталирам есим след покупката?
Как се сдоби с 5 акаунта - на 5 различни телефона ли? 🙂

Публикувано:

Един тъп въпрос

Инсталирал съм еСИМ на roamless на един телефон. Имам останали ГБ, работи. Мога ли да я махна оттам и да инсталирам същия сим на друг телефон?

Публикувано:
преди 1 час, Ou7law каза:

Има ли период, в който да се инсталирам есим след покупката?
Как се сдоби с 5 акаунта - на 5 различни телефона ли? 🙂

Писал съм - Global Yo есимовете може да се инсталират до 1 година след покупка. Относно акаунтите - 1 телефон / 5 различни имейла.

преди 11 минути , neuromancer каза:

Инсталирал съм еСИМ на roamless на един телефон. Имам останали ГБ, работи. Мога ли да я махна оттам и да инсталирам същия сим на друг телефон?

Почти със сигурност не. Много рядко се позволява повторна инсталация на есим на друг телефон и е по-скоро изключение.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Много добра оферта. Благодаря. 

Купих 10 глобал 150. 

Ако имате мейл в gmx.com,  имате възможност да създадете до 10 други мейла(alias). Могат да бъдат каквото и да искате - тотални различни от основния. Всеки от тях води/праща до основният мейл. 

Roamless съм инсталирал отново/повторно на същият телефон. Почти сигурно ще стане и на друг. Само махнете есим-а от първия. 

• Харесвам 6
Публикувано:
12 hours ago, Георги Матеев said:

Код FREETRIAL сваля 100% от всички 1GB есим планове. Взима се напълно безплатен 1GB дори за най-скъпите дестинации, без даже да е нужно да имате налични YoYo $. Кодът важи само веднъж на акаунт, не се въвеждат данни на карта, а потвърждението идва за секунди.

Есимовете може да се инсталират до 1 година след "покупката", та спокойно планирайте за 12 месеца напред. За пореден път оцених плюса да имам 5 акаунта и си взех:

Kiribati ($53.99)

Nauru ($39.99)

Bhutan ($21.99)

Haiti ($8.89)

Лесно спестени $136 с няколко клика. Обръщам специално внимание на Global Explorer 150 плана - важи за 7 дни в 150 държави. Нямам идея колко време е валидна офертата, съветвам да реагирате бързо.

П.С. Последните 2 месеца ползвах Global Yo есимове в Малдиви, Малайзия, Тайланд, Катар и Турция - навсякъде връзката беше безотказна и много бърза 5G.

И аз да похваля Globa Yo, взел съм си global 100 и отделно Коста Рика. До момента съм го ползвал с Гватемала и Салвадор и няма ядове, връзката е доста добра, дори на момента ползвам самон мобилният, че wi fi в някой места за спане, не е много стабилен.

• Харесвам 4
Мирослав Василев
Публикувано:

Също е хубаво да се спомене отново, при покупка на esim от GlobalYo може да се добавят обаждания за 3$ (вместо 6) и работят безотказно, тествано многократно.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

Един тъп въпрос

Наскоро го правих това с еСИМ на Saily, стана бързо и лесно, имат указания на сайта си как се прави. Но може би си е специфично при отделните оператори и трябва да се проверява конкретно.

Публикувано:

Каква еSIM е удачна за ползване в САЩ и КАНАДА за 18 дни ?

Удачно ли е да купя и е -сим и роуминг на А1 за 30.

Незнам дали и двете да купя...

Ако може някой да ми помогне.

Благодаря.

Публикувано:

По принцип няма нужда от двете, освен ако не очакваш да те търсят на твоя номер от А1 и да искаш да отговаряш оттам.

С eSIM имаш само данни за интернет, и можеш да говориш по whatsapp или viber.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Писал съм - Global Yo есимовете може да се инсталират до 1 година след покупка. Относно акаунтите - 1 телефон / 5 различни имейла

Много благодаря  за супер офертата!Класирах се с три акаунта, но за 4-тия не стана вече 

😁 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, mbuch каза:

Много благодаря  за супер офертата!Класирах се с три акаунта, но за 4-тия не стана вече 

😁 

С по един ГБ на акаунт , нали ?

Публикувано:
На 12.02.2026 г. в 23:39, lio каза:

Кой какво е тествал в Мароко?
Дайте идеи, какво сте ползвали там, доволни ли сте...

Ние отидохме в Маракеш с 2 карти на Айрало и 1 на 1GLOBAL /която купих от Револют само с точки, защото имах такива за харчене/.

Айрало сме ползвали и преди в Азия, а 1GLOBAL за първи път в Маракеш. Всички с идеално покритие и скорост, но сме ги ползвали само в града. 

По принцип съм много доволна от Айрало и обикновено те са ми първи избор. @mitrov препоръчвам ти Айрало регионална карта за двете държави.

През април ще ходим в Австралия, с престой в Куала Лумпур и мислим пак да купим от Айрало, отделни карти за Малайзия и за Австралия. Австралийци препоръчват Telstra и Holafly като твърдят, че тези са с най-добро покритие вкл. в затънтени места, на каквито ние няма да ходим. 

Кой какво е ползвал в Австралия? Полезно ми е всяко мнение.  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Jenbel каза:

Кой какво е ползвал в Австралия?

Airalo глобална карта ползвах аз. Нямах никакви проблеми. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Global Yo боднах и аз едни Кирибати и Науру и Тонга. Сега ще трябва на тия копчета да им купувам балтон 🤣🤣

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Firstly и Grab имат някакво партньорство, при което на теория се получава 100% кешбек за първия закупен eSIM от Firstly. Не знам дали има някакви допълнителни условия, на пръв поглед май важи за всички eSIM-ове. 

IMG_8960.png

edit: офертата е през Grab

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз си купих eSim от GlobalYo - мислех за всяка държава да купя поотделно , но Asia Explorer XL  ми пасна на нуждите/купих само с точките/

Но за тази карта  кодът за безплатен гигабайт не важеше , затова пък ми дадоха 15% отстъпка с друг код. 

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Dora Popova каза:

кодът за безплатен гигабайт не важеше

Мда ,май за съжаление  и аз не можах да подкарам този безплатен гигабайт-макар и в Турция 😦 Изписва “кода е невалиден”

Публикувано:
преди 2 часа, Dora Popova каза:

И аз си купих eSim от GlobalYo - мислех за всяка държава да купя поотделно , но Asia Explorer XL  ми пасна на нуждите/купих само с точките/

Но за тази карта  кодът за безплатен гигабайт не важеше , затова пък ми дадоха 15% отстъпка с друг код. 

При мен не само вчера, но и днес взех още един сим от 1гб - с един и същ акаунт. Утре ще се пробвам за трети сим. 

пробвайте с кода GOAT - с главни букви, на мен ми сваля 50% от всеки сим

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, имам бърз въпрос. В момента съм в Мароко и съм с eSim карта на Orange, която беше закупена в България и активирана на летището в Маракеш при пристигане. Българската карта на А1 беше изключена и след това мароканската на Orange заработи нормално и е така през цялото време, като оператор също изписва Orange 4G. Не трябва да се притеснявам за сметка към български оператор нали? Благодаря предварително за отговорите! 

AF777A96-F55C-4155-B606-0409EB210B39.jpeg

Публикувано:
преди 1 час, Kristiyan Desev каза:

Здравейте, имам бърз въпрос. В момента съм в Мароко и съм с eSim карта на Orange, която беше закупена в България и активирана на летището в Маракеш при пристигане. Българската карта на А1 беше изключена и след това мароканската на Orange заработи нормално и е така през цялото време, като оператор също изписва Orange 4G. Не трябва да се притеснявам за сметка към български оператор нали? Благодаря предварително за отговорите! 

AF777A96-F55C-4155-B606-0409EB210B39.jpeg

Ако българската трупа сметка, ще получиш съобщение от оператора с честитка, че си достигнал лимита. Бързо става 😁

В приложенията на нашите оператори можеш да си видиш сметката към момента. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 13.02.2026 г. в 5:11, Георги Матеев каза:

Kiribati ($53.99)

Nauru ($39.99)

Bhutan ($21.99)

Haiti ($8.89)

Global Yo са ларж. Вчера ресетнаха нещата и с код FREETRIAL може да се вземе втори безплатен 1GB есим за всяка дестинация, дори и вече да сте го ползвали веднъж в акаунта си. Единствената разлика е, че сега не важи за Global Explorer плановете, но за всичко останало е ОК.

Взех още 5 есима за всякакви екзотики и съм много доволен.

• Харесвам 15
  • Благодаря 4
Публикувано:

Дааа, вече за глобалните планове на глобал йо кода не важи.

И за регионалните не важи.

Само по държави, но е 1ГБ за 3 дни. 

Ами който купил, купил 🙂 аз 10 :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Нелчо
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.