Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако имаме излишни на есен-зима, можем да подаряваме на нуждаещи се съфорумци. Аз бих се радвала, защото това ще означава, че аварийните ми планове не са влезли в употреба 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Yoyo точките в глобал йо се трупат дори, когато сайта е отворен в някой от табовете на браузъра без реално да сте активни там в момента.

image.png.a70bee6bdc5d19ac194f1adb0018efe0.png

• Харесвам 6
Мирослав Василев
Публикувано:

Да похваля сървиса на GlobalYo след като имах проблем с 1GB карта в Дания (изтече след 3 часа) им писах и като компенсация ми пратиха друга 1GB карта (даже за друга държава), вече нямах нужда от датска карта. Така че, чата им е на ниво за пореден път.

• Харесвам 10
Публикувано:

FREETRIAL 1GB карта взета преди няколко дни е променила статуса си на EXPIRED без въобще да е инсталирана. Каква може да е причината?

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 10 минути , Седем Два каза:

FREETRIAL 1GB карта взета преди няколко дни е променила статуса си на EXPIRED без въобще да е инсталирана. Каква може да е причината?

Имах същия проблем, карта закупена с този промо код, 3 часа след активация вече беше изтекла.

Пиши на съпорта им, прати скрийншот, номера на картата и поискай да ти я заменят (изпратят нова).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , Седем Два каза:

Предполагам, че е бъг - моята есим за Дубай изтече преди месец, но си стои като активна, докато на жената е в експайърд

• Харесвам 1
Публикувано:

Може и бъг да е, но при мен стана на всички профили, от които си бях взела карти. Писах до съпорта веднага, заедно със скрийншот, и да - заменят, и пишат, че щели да проверят случая...

Публикувано:
преди 58 минути , Дънди каза:

Може и бъг да е, но при мен стана на всички профили, от които си бях взела карти. Писах до съпорта веднага, заедно със скрийншот, и да - заменят, и пишат, че щели да проверят случая...

А къде виждате, че са изтекли? В приложението ли? Защото аз още не съм го инсталирала, а на компютъра не виждам да пише никъде нещо за активност? Благодаря!

Публикувано:
преди 44 минути , ESK каза:

А къде виждате, че са изтекли? В приложението ли? Защото аз още не съм го инсталирала, а на компютъра не виждам да пише никъде нещо за активност? Благодаря!

Да, в приложението.

Излизат вече не в активни , а в изтекли...

• Харесвам 1
Публикувано:

Тръгнах да си купувам esim от airalo и ме притеснява че искат някакъв документ за самоличност .Това стандартна практика ли е. Няколко пъти съм купувал карта от breze и никога не са ми иска ли документ за самоличност 

Публикувано:

За направени 4 карти с 4 различни мейла, Global Yo ги обявиха за възползване от промоцията им. Блокираха ги. Съпорта отказва да приеме, че са за 4 члена на семейството ... какъвто е и случая.

Явно не са толквоа коректни и промоцията е бош лаф. От едно ИП направят ли се повече от 1 карта, приключваш при засичане.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , lio каза:

За направени 4 карти с 4 различни мейла, Global Yo ги обявиха за възползване от промоцията им. Блокираха ги. Съпорта отказва да приеме, че са за 4 члена на семейството ... какъвто е и случая.

Явно не са толквоа коректни и промоцията е бош лаф. От едно ИП направят ли се повече от 1 карта, приключваш при засичане.

Тъкмо влизам и аз да напиша същото.... 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 52 минути , lio каза:

От едно ИП направят ли се повече от 1 карта, приключваш при засичане.

Аз купих две карти - една за Замбия и една за Бутан. За момента и двете се виждат активни, но като се наложи да ги ползвам, ще се види така ли е. 

Не съм сменяла адреси, мейли, IP-та и т.н. Едната я купих първия ден, другата след два дни.

• Харесвам 2
Публикувано:

И моите 10 карти си седят активни, но предвидливо и донякъде по навик сменях IP-та при логване в 5-те различни акаунта. Явно за в бъдеще при подобни промоции не е лошо да се презастраховаме с VPN за всеки случай.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 3 часа, swimmer каза:

Някой с отзиви за Airalo за Япония?Че чета в Reddit много противоречиви отзиви.

За Airalo не мога да кажа, но ние ползвахме в Япония от Trip.com и не сме имали проблеми.

Публикувано:
В момента, Rossi to каза:

За Airalo не мога да кажа, но ние ползвахме в Япония от Trip.com и не сме имали проблеми.

И ние си бяхме взели от Trip.com -  никакви забележки.

Публикувано:
преди 5 часа, swimmer каза:

Ние бяхме с bnesim - никакви проблеми.

Публикувано:
преди 5 часа, swimmer каза:

Аз ползвах Airalo в Япония тази пролет и честно казано – останах много доволен.

Инсталирах си eSIM-а още в България, а веднага след кацането в Токио просто включих мобилните данни и тръгна без абсолютно никакви проблеми. Нито съм имал прекъсвания, нито липса на сигнал.

Ползвах го активно за Google Maps, влакове, резервации, социални мрежи и качване на снимки – всичко си работеше нормално. В Токио, Киото, Аомори, Нара и Осака нямах никакви ядове. Дори в метрото в повечето случаи имаше покритие.

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря.Тъй като Airalo има комбинирано за Япония,Корея и Тайван напълно ме устройва. APN автоматично ли се качва или трябва ръчно да се вкарва?Че имах ядове с breeze в Австралия.

• Харесвам 1
Публикувано:

Global Yo в момента дава 50% отстъпка на всички esim планове за всички държави с код GOAT. Чудесен дискаунт и супер възможност за покупка. Напомням, че всеки esim може да се инсталира/активира до 1 година след покупката, т.е. може да се планира доста напред.

За съжаление кодът не лови глобалните и регионалните планове - само националните.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 18 часа, Иван Попов каза:

Аз ползвах Airalo в Япония тази пролет и честно казано – останах много доволен.

Инсталирах си eSIM-а още в България, а веднага след кацането в Токио просто включих мобилните данни и тръгна без абсолютно никакви проблеми. Нито съм имал прекъсвания, нито липса на сигнал.

Ползвах го активно за Google Maps, влакове, резервации, социални мрежи и качване на снимки – всичко си работеше нормално. В Токио, Киото, Аомори, Нара и Осака нямах никакви ядове. Дори в метрото в повечето случаи имаше покритие.

Колко Гб използва.

• Харесвам 1
Публикувано:

Може ли малко разяснения на тема eSIM пакети, като за лаици?

Разглеждам следните два eSIM пакета от Airalo:

1. Data - Standard - 30 Days - 10 GB - 24.50 €

2. Data/Calls/Texts - 30 Days - 10 GB 100 mins 100 SMS - 24.50 €

Прави ми впечатление, че цената е идентична за двата пакета. Това означава ли, че реално към втория пакет получавам безплатно минути за разговор и текстови съобщения? Също така, правилно ли се ориентирам, че eSIM съдържа свой собствен телефонен номер. Тоест, ако избера пакет с телефония, реално разговорите ще бъдат извършвани от телефонния номер на eSIM, а не от личния ми телефонен номер, нали така? При това положение, кога и как разбирам кой е телефонния номер на eSIM? Въпросните 100 минути телефонни разговори за цял свят ли се отнасят или само за страната в която е активиран eSIM? Реално през eSIM мога ли да се обадя в България? 

Публикувано:
преди 3 часа, Doctor Who каза:

Колко Гб използва.

За 13 пълни дни в Япония изразходвах около 22 GB, и то без изобщо да се ограничавам.

Ползвах всичко на макс – Google Maps постоянно (влакове, навигация пеша, маршрути), качване на снимки и видеа, социални мрежи, YouTube клипове, резервации, проверки на разписания и т.н.

Не съм пестил трафик, не съм търсил Wi-Fi специално. Реално си карах все едно съм в България с неограничен интернет.

Така че 20–25 GB за две седмици са напълно достатъчни, дори при активно ползване. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
8 hours ago, Иван Попов said:

За 13 пълни дни в Япония изразходвах около 22 GB, и то без изобщо да се ограничавам

Е то май само на телефона си стоял😀-шегувам се.На мен 2-3гб за 15 дни ми стигат.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.