Прескочи до съдържание

eSIM пакети и планове или как да имаме интернет навсякъде по света.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , Yto каза:

Напазарувайте си от Eskimo 1gb за 2 години за нула лв. GigSky 100mb за 7дни пак за  нула лв.

Може ли линк за промоция в Eskimo, че не намирам.

Публикувано:

Здравейте, имам въпрос към ползвалите BNESIM .

This is the QR code you will need to scan later to activate your eSIM.

The QR code is valid one time only.

QR code

Make sure you are connected to a data or Wi-Fi network before starting the eSIM installation.

If you have an Android, don't forget to set up the APN. Open "Settings", tap on "Connections", "Mobile networks" and then on "Access Point Names". Enter "BNESIM" as name and "globaldata" as APN. Save the settings

Първо се сканира QR кода и после се правят настройките или е обратното, Настройки  - Сканиране на QR кода ?

Публикувано:
преди 2 часа, nino каза:

Първо се сканира QR кода и после се правят настройките или е обратното

Да, първо се сканира кодът, после настройки, връзки, диспечер SIM, името, с което кръщаваш новата SIM карта. Активирана е, защото скоро ще я ползвам, но за момента съм превключила на основната.

Поправям се- писах за breezesim, но мисля, че  принципът е същият.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 30.09.2024 г. в 17:36, Yto каза:

Напазарувайте си от Eskimo 1gb за 2 години за нула лв. GigSky 100mb за 7дни пак за  нула лв.

как точно става това напазаруване защото аз нещо не мога да се оправя... от линковете отварям това:

image.png.c887069add6a9285b74b8e919d5bd9e2.png

а в официалния сайт вече цената е друга

image.png.539e5c7abcce33ad9cb248b3f5a27d35.png

то не че 7$ са много но все пак да си попитам

Публикувано:
преди 23 минути , Yto каза:

Бутона за покупка и тогава падат USD7.

ми остават си..аз и затова писах в темата -

image.png.0a9fa00d9ffa4bca4f9c172c13ce81ff.png

в същото време имам активен кода за уж тази отстъпка

image.png.5b476684a19f02bb082fda984c840837.png

но пакета си остава с тази цена... явно нещо в стъпките бъркам...

Публикувано:

Пакета седи в акаунта със статус InActive.

И аз не открих начин да го активирам. Излиза ми това съобщение:

image.png.034ac5e6c6c5ccb52769c822d5071b59.png

Само ми пратиха мейл, че с всяка покупка в следващите 48 часа, ще ми подарят нов глобал 1 гб. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, wiliko каза:

на мен ми излезе, че е само за нов акаунт

да не е нещо такова

Публикувано:
преди 9 минути , neuromancer каза:

на мен ми излезе, че е само за нов акаунт

да не е нещо такова

аз сега се регистрирах - значи съм нов акаунт..но няма да се занимавам повече..ще си платя 7$ 

Публикувано:

През браузера на телефона се регистрирах през линка, после ми седеше неактивен плана, но през приложението се активира без грижи. 

При регистрацията, кодът ( esimdb) беше вече попълнен в съответното поле и трябваше да дам име и поща - не е нужно да се ползва истинско име, само валиден телефонен номер. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво ползвате на територията на Великобритания? Какъв е най-добрият вариант, платен роуминг от нашите мобилни оператори или предплатена карта...

Публикувано:

Зависи за колко време ще го ползваш и какво ти е потреблението. Моя план без да активирам допълнителни пакети е 9 стотинки на минута за входящи и изходящи разговори, 9 стотинки за СМС и 1 стотинка на МБ за мобилен нет.  Ако ползвам пакет цената му е 4.99 лв на ден и включва 2ГБ мобилен нет и неограничени минути към ЕС и Великобритания.

Публикувано:
преди 6 часа, wiliko каза:

Малко е объркано, но май кодовете важат при покупка, за която трябва да платиш нещо, а не са самостоятелен безплатен пакет от 1 GB и трябва да се приложат към нея. Като кликнеш на Apply Code, то ти дава всички вече осребрени кодове в акаунта ти.

0011.png.96998da750bc75d551e506e48088eccf.png

Като кликнеш на Apply Code, ти излизат всички осребрени вече в акаунта ти кодове.

001.png.e5e9ae26a9b3bbfdbc1af7c1d2f6545f.png

Може да избереш от тях един и той се прилага при покупката и се отразява на отделен ред.

002.png.7d1b0126c2b3bf06ca5204ae853d94d3.png

На мен ми даде и код за 3 долара при покана на приятел, но май промоцията беше до края на септември. Пробвайте, може още да е валидна.

003.png.d174c64c4665915f9304d42c17dc2b55.png

Не съм финализирал все още поръчка, но не изглежда да има някакъв проблем.

Публикувано:

@rik4o и аз това си помислих даже мислех да си купя най евтиният пакет само за проба... но и без това нямам наличен телефон с eSim за да пробвам и се замотах

Публикувано:
Преди 1 час, phristova каза:

За Кения каква карта се използвали като по-евтин вариант?

Аз ползвах на airalo 1GB за 9$, като съм я свалила с някакъв код на 7.65$. Нямах оплаквания.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 8.10.2024 г. в 18:54, phristova каза:

За Кения каква карта се използвали като по-евтин вариант?

Airalo, но купихме глобален план за 365 дни с 20GB, тъй като имахме други пътувания, освен кенийското, при които ни беше необходим.

• Харесвам 3
Публикувано:

seeek.co за пореден път си смениха системата преди няколко седмици, в резултат на което от номер 700 отидох на 33000.

Днес опитах от любопитство да се логна, за да видя как се движи опашката и видях, че seeek.co вече се пренасочва към нов адрес https://yozax.com. Естествено, старата регистрация не е прехвърлена в новия сайт и потребителят трябва отново да се регистрира, за да отиде на опашката под номер ... не се знае кой, защото вече пише само "in the queue". Смях в залата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, vorbis каза:

seeek.co за пореден път си смениха системата преди няколко седмици, в резултат на което от номер 700 отидох на 33000.

Днес опитах от любопитство да се логна, за да видя как се движи опашката и видях, че seeek.co вече се пренасочва към нов адрес https://yozax.com. Естествено, старата регистрация не е прехвърлена в новия сайт и потребителят трябва отново да се регистрира, за да отиде на опашката под номер ... не се знае кой, защото вече пише само "in the queue". Смях в залата.

И продължава старата схема. В един сайт го нищеха собственикът, че създава нови и нови фирми. Фирмата "работи" известно време и после нова фирма. Явно му е схема на този.

Все пак се регистрирах с имейл, който ползвам за подобни глупави регистрации. Вече не изписва кой поред си в списъка с чакащи.

В отговор на един отзив в Trustpilot са написали това:

Thank you for your feedback! We want to clarify that YOZAX is a completely new entity with a fresh service, a new team, and a distinct business model. While we appreciate concerns stemming from past experiences with SEEEK, we encourage you to judge YOZAX based on its own merits. Our focus is on delivering excellent service, including reliable eSIMs and robust support. We kindly ask that reviews reflect actual experience with YOZAX, and we welcome you to try our service first hand to provide a fair and honest review. Your experience with us will speak for itself!

😀😀😀

Публикувано:
На 27.07.2023 г. в 13:07, svetlana.n.stoyanova каза:

Здравейте!

Използвала съм пакет на Airalo за Латинска Америка, беше добър .

Сега ми трябва за Иран.  Колебая се между местната [доставчик IR-TCI (4G) ] и регионалния пакет - доставчик е MCI (LTE) ].   Някой може ли да ми каже дали има разлика в качествата на доставчиците? 

Бразилия и Аржентина? Регионална или глобална карта ползвахте? Помните ли към кой мобилен оператор се "вързахте" в Бразилия, ако сте я ползвали там?

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.