Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2021

Препоръчани мнения

преди 6 часа, bobole4e каза:

Пак си помисли... Мисля, че много ще изгубим от емоцията при такава рязка промяна :rolleyes:

Майка ми само това и чака - да дам зелен светофар на рециклирането на опаковки 🤣

преди 6 часа, ДиянаВ каза:

Само да посмееш! Ще видиш ти отмъщението на другарчето-получател!

🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 то може да се падне и някой незапознат със ситуацията 😂😂😂

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 2 минути , funny каза:

Има ли останали такива :grin:

Предполагам всички, които не са изчели подробно темата от Размяна на подаръци 2019 и 2020 🤣 (сега да не се юрнете, новобранци, да четете!!)

• Смея се 10
Връзка към коментар
преди 50 минути , Marusinka каза:

Предполагам всички, които не са изчели подробно темата от Размяна на подаръци 2019 и 2020 🤣 (сега да не се юрнете, новобранци, да четете!!)

Май с последното изречение направи ги предизвика да го направят :rofl:

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Днес изтича срокът за записване за коледната размяна на подаръци в Магеланци!

Ако някой се колебае - до края на деня има възможност да се запише.

Ако някой от участващите, които нямат аватарна снимка иска да си постави такава, но изпитва затруднение, нека да ми пише. Не е задължително на снимката да сте вие, а може да е каквато ви харесва.

Ще кажа и защо го пиша - като започна да пускам писма и да ви тагвам в темата, е много по-лесно за ориентация когато има снимка - така знам, че не съм сбъркала, иначе по 10 пъти чета ника и проверявам. :smile:

• Харесвам 17
Връзка към коментар

Споделям,че ми е много готино да участвам в размяна на коледни подаръци между магеланци.

Още в края на октомври подготвям списък на всички,които ще получат изненади-семейство,приятели,колеги и няколко магеланци.Така ми е по-лесно.за да не пропусна някого и горе-долу да преценя какви точно да са подаръците.

Много ми харесва този цитат-

"В края на краищата, като теглите чертата, важното е да имате на кого да опаковате подарък за Коледа. А всичко друго, дето се вика, е дим."
Едо Попович

Важното е подаряването да носи радост и на двете страни и да сме здрави.

Защото не само на Коледа можем да бъдем грижовни.Имаме възможност да го правим целогодишно,защото най-хубавите подаръци са човещината и лоялността между хората.

• Харесвам 12
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 7 часа, Mary каза:

Днес изтича срокът за записване за коледната размяна на подаръци в Магеланци!

Ако някой се колебае - до края на деня има възможност да се запише.

Ако някой от участващите, които нямат аватарна снимка иска да си постави такава, но изпитва затруднение, нека да ми пише. Не е задължително на снимката да сте вие, а може да е каквато ви харесва.

Ще кажа и защо го пиша - като започна да пускам писма и да ви тагвам в темата, е много по-лесно за ориентация когато има снимка - така знам, че не съм сбъркала, иначе по 10 пъти чета ника и проверявам. :smile:

Аз от коеее време се мъча да си сменя профилната  снимка и все не става, и не става:girl_wacko:

Айде след НГ пак ще пробвам

Да не артисам нещо🤭

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 1 час, sun4e каза:

Записче и от мен в тази чудна темичка! 🙂

Това записче да го броя за желание за участие ли? :smile:

преди 1 час, Kalina Ivanova каза:

Аз от коеее време се мъча да си сменя профилната  снимка и все не става, и не става

Няма как да не става. :wink:

Пусни на съобщение желаната снимка и да видим защо не става.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 26 минути , Mary каза:

Няма как да не става. :wink:

Пусни на съобщение желаната снимка и да видим защо не става.

Мари, не се хаби с глупавата ми снимка.

Снимали са ме за билборд сигур, толкова я кълцах и пак голЕма.

Концентрирай се върху джуркането, че е много отговорна задача.

А и държа да не ти създавам грижи с идентификацията, поне до 2-3-4-5 дена. Важно  ми е:girl_witch:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , Kalina Ivanova каза:

Концентрирай се върху джуркането, че е много отговорна задача.

Джуркането ще започне едва след като си разменим поне по едно писмо с всеки от вас. :smile:

Утре ще пусна писъмцата.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

93def00384857614770c653e9c478605.gif

На всеки участник в размяната на подаръци за тази година, съм пуснала съобщение.

На същото съобщение трябва да ми отговорите, като дадете данни за контакт - не забравяйте телефон да напишете.

Когато събера всички данни за доставка, ще разджуркам късмета на всеки и ще получите ново съобщение от мен, с името на магеланеца, на когото ще подарявате подарък.

Това ще стане най-рано в петък, ако всички сте ми отговорили до тогава.

ПП Докато пускам съобщения и пиша тук, първите двама вече ми отговориха. :smile:

• Харесвам 13
  • Благодаря 5
Връзка към коментар
На 14.11.2021 г. в 19:28, Mary каза:
На 14.11.2021 г. в 17:38, sun4e каза:

Записче и от мен в тази чудна темичка! 🙂

Това записче да го броя за желание за участие ли? :smile:

хаха, определено ДА 🎅

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, bibi каза:

Станала съм рано ! ❤️🍷💐

Рано стана, ама да не си легна пак?!

Чакам те с отговор на писмото, и след него започвам да пускам писмата с име за подаряване.

• Смея се 9
Връзка към коментар

f54d3bdc755da134bf3eb3eb450e0627.gif

Вече имам всички адреси, разджуркала съм и имената, а  след малко започвам да изпращам писмата.

Знаете, че не става толкова бързо, колкото ми се иска, затова имайте търпение.

• Харесвам 4
  • Браво 13
Връзка към коментар

9744659612b67064764fcf127af507f3.jpg

Току-що пуснах и последнтото писмо!

Сега стискам сама на себе си палци, да не съм объркала нещо. Все пак, ако нещо ви се стори странно, дайте знак. :laugh: Като да съм ви пратила сами на себе си да подарявате подарък.

Докато пусках писмата ми се стори, че има повторение в годините между получатели, но за съжаление нищо не мога да направя - програма разбърква имената, а и тук вече години наред разменяме подаръци почти едни и също хора.

Сега пожелавам на всеки от Вас да успее да намери най-красивия подарък и да изненада с него другарче-магеланче!

Аз съм наполовина готова и с двата подаръка, но чаках да видя кой ще ми се падне за финални щрихи.

404fe5621792838b85f4cb507623eab3.gif

• Харесвам 10
  • Благодаря 3
  • Браво 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.