Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2021

Препоръчани мнения

преди 6 минути , muchachote каза:

Можеш да кажеш, че имаш висока температура, втрисане, липса на вкус, изкашляй се яко, и си готов за навън.

Пробвах. Сега пия горещ чай. И ми казаха довечера да си напаря краката в гореща вода.

Не можело сега, вечерното парене на крака било най-добро.

А и пакетче носни кърпи ми подариха 😆

• Смея се 12
Връзка към коментар
преди 2 часа, Mary каза:

Днес ще запитам за получени подаръци @crazyhorse и @lesy?

Имате ли известие за получаване? Ако нямате, моля да проверите при куриерите.

Имам известие. Извинявам се на моя Дядо Коледа или Снежанка за закъснението. Много ми е натоварено, но днес вече трябва да стигна до Спиди. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Да се похваля, че Дядо Коледа ми изпрати подарък и Снежанка Emilia ми го препрати! Благодаря ти много Emi за прекрасните подаръци и пожелания. Усмихна и ме стопли в тази студена вечер. Лакомствата ще ги скрия до Коледа. С новата украса ще разкрася ремонтирания ми дом /ох, дано ремонтът свърши най-после/. Коледните формички за бонбони ще изпробвам веднага щом имам възможност. Правя много вкусни бонбони без захар и брашно. Със салфетките ще украся Коледната трапеза и ще си мисля: "Време ли е вече за Париж?" Ще взема практичния комплект за пътуване, чантичката и термалната вода Avene, малкото куфарче и ще тръгна. А след това ще сложа в рамката най-хубавата снимка!

А малкото червено пакетче ще си отворя на Коледа! Весела Коледа на  магеланското общество! Бъдете здрави, щастливи, пътувайте и откривайте нови и непознати места! 

Благодаря и на Мари за организацията. IMG_20211125_175437.jpg.ed01dc51d9e15dd605d607dea8fc12a1.jpg

• Харесвам 29
  • Браво 9
Връзка към коментар

Такааа, вече съм си в къщи с подаръци! След дълго чакане най-сетне работния ден приключи и аз по най-бързия начин се отправих към офиса на Спиди. Пристигнах навреме (то добре, че направиха работното време до 19, че иначе щеше да е чааак утре) 

Да ви кажа толкова скучно получаване на подарък не съм имал. Никакъв екшън, даже не ме питаха какво съдържа пакета. Момичето ме пита за тел.  номер, погледна бегло личната ми карта, връчи ми пакета и кой от къде е. 

А какво ще разказвам в "Магеланци" ? - си помислих аз - 

като няма какво да разказвам, ще показвам.

Та ето ги и подаръците от @cck

20211125_190451.jpg.22cd26b755bb33e8b3af4cda1200582e.jpg

Любими бонбони, чаша със снимка на пилотска кабина и кубинска пура. Всичко това опаковано в красива подаръчна торбичка. Сърдечни благодарности @cck, за прекрасните подаръци!!! Весели празници! Здраве, щастие и благополучие на теб и семейството ти!

Бонбоните почти свършиха (даже докато пиша,щерката си взе поредния). В събота ще пия чай в красивата чаша. А пурата ... ще запазя за някой много специален случай

Благодарности и на нашата Снежанка - @Mary

А на всички магеланци желая да са здрави, щастливо усмихнати и пътуващи!

• Харесвам 29
  • Браво 4
Връзка към коментар

Мила @lesy, толкова хубаво си го описала, благодаря ти!

преди 2 часа, lesy каза:

Коледните формички за бонбони ще изпробвам веднага щом имам възможност. Правя много вкусни бонбони без захар и брашно. IMG_20211125_175437.jpg.ed01dc51d9e15dd605d607dea8fc12a1.jpg

Със сигурност твоите бонбони ще се получат по-добре от моите (първи опит), но се надявам моите поне да са вкусни. Ще споделиш на Коледа.

Весели празници!

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Я и аз да се похваля, че докато чакам моя подарък да дойде, се разходихме и до нашия морски коледен базар и се сдобих с поредната уникално красива стъклена играчка. Обожавам стъклени играчки за елха и тъй като ми се разминаха нюрнбергските базари тази година и не можах да си купя от там още няколко 😞 си закупих от тук и пак съм щастлива 🙂 Другата събота и неделя идваме към София да ви видим вие имате ли такива играчки там на немския ви базар 😛

IMG_20211125_233042.jpg

• Харесвам 21
Връзка към коментар
преди 3 часа, Костов каза:

Любими бонбони, чаша със снимка на пилотска кабина и кубинска пура.

За пурата не бях сигурен да не сбъркам 🙂

А чашата е съвсем специална с кадър от Airbus A380, където пилот е Марио Бакалов.

Та пожелавам всичко най-хубаво и да идете семейно до Куба за бонбони, пури и ром, и круиз, и плаж, и делфини и... абе каквото ви душа поиска!

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 24.11.2021 г. в 22:06, jungfraujoch каза:

Бога ми,каква воля...

@D_Ivanovaжелезна си!

Когато става въпрос за домашно сладко,нещо все към лъжичката и бурканчето ме тегли.😃

@jungfraujoch ух не питай.. 😄 трудна задача си е, но това бурканче беше специално, та затова удържах по за дълго фронта 😊

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

Срам - не срам, ще си кажа.

Днес изпратих подарък към един от вас. Сега си търся ножицата вкъщи и се сетих, че я пуснах в торбичката с подаръка, за да я ползвам при куриерите, ако е необходимо допълнително да уплътняваме пратката. И там си остана.
Така че към подаръка има и една ножица бонус. Не търси символика в нея 🙂 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 41
Връзка към коментар
преди 6 минути , schnappsyy каза:

Срам - не срам, ще си кажа.

Днес изпратих подарък към един от вас. Сега си търся ножицата вкъщи и се сетих, че я пуснах в торбичката с подаръка, за да я ползвам при куриерите, ако е необходимо допълнително да уплътняваме пратката. И там си остана.
Така че към подаръка има и една ножица бонус. Не търси символика в нея 🙂 

Може пък магеланецът получател да си е счупил ножицата и тази му идва дюшеш 😊

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Айде, майка ми стегна багажа за България, че утре се прибира, и изхвърли всички опаковки/кутии за подаръците, които носи, да не й тежат. На кой ли магеланец ще му се падне нещо разопаковано и отново опаковано? 🧐 Само подсказвам, че няма да са батерии за слухов апарат, нито таблетки за почистване на протези 🤣

7C7666C5-175F-444B-AC6E-FF7569A3B81B.jpeg

• Смея се 28
Връзка към коментар
преди 5 часа, Marusinka каза:

Айде, майка ми стегна багажа за България, че утре се прибира, и изхвърли всички опаковки/кутии за подаръците, които носи, да не й тежат. На кой ли магеланец ще му се падне нещо разопаковано и отново опаковано? 🧐 Само подсказвам, че няма да са батерии за слухов апарат, нито таблетки за почистване на протези 🤣

7C7666C5-175F-444B-AC6E-FF7569A3B81B.jpeg

По-добре подарък без опаковка, отколкото опаковка без подарък, без съдържанието в нея.

• Смея се 5
Връзка към коментар

Cck, надявам се да съм поднесла приятна изненада. Признавам, че ми беше трудно. Видях, че ти обичаш да подаряваш пури, а аз с това се занимавам и реших да заложа на нещо интересно в тази посока. А шоколадът и книгата са добро допълнение за уютни зимни вечери. Отново изпращам пожелания за топли празници с любимите хора!

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Ехааа, 

Магелански подарък дойде и при мен!!! 

Тази година ще го отворя точно за Коледа!!! (поне се надявам да издържа на изкушението, ако не-ще си призная публично! ) 

Благодаря много за тръпката, която ще ме държи месец, на  Магеланката от Студентски град!!! 

Весели празници на всички!!! 

IMG_20211128_114916.jpg

• Харесвам 6
  • Шок 11
Връзка към коментар
преди 9 минути , antony2001 каза:

Ехааа, 

Тази година ще го отворя точно за Коледа!!! (поне се надявам да издържа на изкушението, ако не-ще си призная публично! ) 

Благодаря много за тръпката, която ще ме държи месец, на  Магеланката от Студентски град!!! 

IMG_20211128_114916.jpg

Тиии какво търпение имаш ужааас, я веднага отваряй да видим, че ние търпение нямаме. На Коледа  ще отваряш други подаръци 😄

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 2 минути , zvezda9001 каза:

Тиии какво търпение имаш ужааас, я веднага отваряй да видим, че ние търпение нямаме. На Коледа  ще отваряш други подаръци 😄

Неееее, 

С коТестовете вече свикнах, та сега няма как да не си тествам любопитството и тръпката за Коледа! 

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 56 минути , antony2001 каза:

Неееее, 

С коТестовете вече свикнах, та сега няма как да не си тествам любопитството и тръпката за Коледа! 

Сигурна съм, че вътре има някакво месце - пържолка, суджуче... :laugh: :laugh: :laugh:

Я си помисли пак?! Да не замирише до Коледа?! :ph34r:

• Смея се 16
Връзка към коментар
преди 1 час, antony2001 каза:

Ехааа, 

IMG_20211128_114916.jpg

Ей,направо ти се възхищавам на търпението!

Аз щях да чакам цял ден и да си легна.

И нощеска да стана и да отворя леееекинко подаръка.

• Смея се 7
Връзка към коментар
преди 4 часа, schnappsyy каза:

а аз с това се занимавам и реших да заложа на нещо интересно в тази посока.

О много благодаря и за това. Не съм пробвал подобна - уцелила си напълно.

—-

Обаче в пакетчето имаше и….ножица. Не разбрах “забравена” при операцията по опаковането ли е или е част от сет-а 😉

• Смея се 15
Връзка към коментар
преди 8 минути , cck каза:

О много благодаря и за това. Не съм пробвал подобна - уцелила си напълно.

—-

Обаче в пакетчето имаше и….ножица. Не разбрах “забравена” при операцията по опаковането ли е или е част от сет-а 😉

Не следиш темата явно. Виж по-нагоре на страница 6 разказах как изпратих и ножицата. Надявам се и тя да е полезна 😃

• Харесвам 4
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.