Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2021

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , schnappsyy каза:

Не следиш темата явно. Виж по-нагоре на страница 6 разказах как изпратих и ножицата. Надявам се и тя да е полезна 😃

От 38 реагирали със смях точно получателят не е разбрал. Аз мислех днес да питам къде е ножицата, но викам хайде да оставя @cck да си въобразява разни магии по ритуалното отваряне😄

• Харесвам 2
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 3 часа, antony2001 каза:

Ехааа, 

Магелански подарък дойде и при мен!!! 

Тази година ще го отворя точно за Коледа!!! (поне се надявам да издържа на изкушението, ако не-ще си призная публично! ) 

Благодаря много за тръпката, която ще ме държи месец, на  Магеланката от Студентски град!!! 

Весели празници на всички!!! 

Охо няма шанс просто.... ако бях на твоето място да издържа 🙃

Направо ти се възхищавам на търпението 😊 Браво! 😊

Както се казва "кокошка ще ми рие в корема" докато не видя какво има вътре 😃

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 1 час, schnappsyy каза:

Не следиш темата явно. Виж по-нагоре на страница 6 разказах как изпратих и ножицата. Надявам се и тя да е полезна 😃

Ами като съм заплес. Очевидно недопрочел темата. Нищо де - имах си ден за чудене, сега допрочетох 🙂

Ще и намеря приложение - разбира се. Благодаря и за ножицата 😉

• Харесвам 10
  • Смея се 2
Публикувано:

Постигаме нови висоти тази година!

За начало ножица, а по-натам кой знае какво още, предвид, че не са се включили майтапчиите на този етап. :laugh:

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 4 часа, antony2001 каза:

Ехааа, 

Магелански подарък дойде и при мен!!! 

Тази година ще го отворя точно за Коледа!!! (поне се надявам да издържа на изкушението, ако не-ще си призная публично! ) 

Благодаря много за тръпката, която ще ме държи месец, на  Магеланката от Студентски град!!! 

Весели празници на всички!!! 

IMG_20211128_114916.jpg

Ехааа, аз едвам издържам да отида до куриерската фирма, камо ли да чакам до Коледа, това се казва воля! 🙂 Ние ще чакаме все пак, да знаеш 😄

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 14 минути , Mary каза:

Постигаме нови висоти тази година!

За начало ножица, а по-натам кой знае какво още, предвид, че не са се включили майтапчиите на този етап. :laugh:

@Mary защо говориш в трето лице? Виждали сме ти способностите😉

@antony2001 няма ли да кажеш поне раздруса ли го? Само го гледаш ли? Искаш ли до Коледа да те тормозим😛?

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

@Mary защо говориш в трето лице? Виждали сме ти способностите😉

@antony2001 няма ли да кажеш поне раздруса ли го? Само го гледаш ли? Искаш ли до Коледа да те тормозим😛?

Не само го е друсал, ами и проба сигурно му е взел 😄 а нас тука ни баламосва Коледа Моледа 😄

• Шок 1
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 13 часа, zvezda9001 каза:

Не само го е друсал, ами и проба сигурно му е взел 😄 а нас тука ни баламосва Коледа Моледа 😄

Хаххх!!! 

Направо съм прочетена книга вече! 

Вие се майтапите, ама тръпката си е яка. 

И няма нищо общо с това да си чакаш резултата от коТест! 

Тук поне изненадата ще е хубава! Убеден съм!!! 

• Харесвам 9
Публикувано:

И аз да се похваля, вчера изпратих подаръка до точния магеланец в България! През най-близкия български магазин и ЕКОНТ ще отпраши за България утре и на 8 декември някъде със затаен дъх ще очаквам един известен наш магеланец да се похвали, че го е получил. Опаковането пак се падна разбира се на моята любима жена и почетна магеланка.

20211130_121032.jpg

• Харесвам 18
  • Благодаря 1
  • Браво 6
Публикувано:
преди 8 минути , ДиянаВ каза:

Щом е с готварска насоченост, залагам, че е за @funny😉

Да ти кажа честно Диде и аз не знам с каква насоченост е, сложих малко готварски принадлежности, книга, тапа за вино, коледни лакомства. 🙂 Тюрлю-гювеч, но от сърце!

Не е за @funny

• Харесвам 9
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Щом е с готварска насоченост, залагам, че е за @funny😉

Пфу , не е за мен. Иначе всички подаръци с готварска насоченост са най-точните за мен. Ще си ги държа във витрината и мноооого ще им се радвам. Като нови ще са ми :girl_haha:

• Харесвам 1
  • Смея се 15
Публикувано:

Как някои издържат да не отварят подаръците си 🙉 Днес получих подаръка, който ще изпращам и вече нямам търпение, но трябва да свърша някои довършителни работи през почивните дни. Само ще кажа, че през един ден от следващата седмица един от вас ще получи един подарък😄

Също днес ми писа една супер готина хазяйка от Сицилия, че е получила подаръка си от мен и вече е заел мястото си. Него вече мога да споделя 🙂 Гложди ме за разкриване на подаръци и това е😄 Специални благодарности на @aleks_s, че ми преведе пожеланията на италиански😍

5DD9EB57-6A49-46A8-8206-CEA7CD257D84.jpeg

• Харесвам 19
  • Браво 5
Публикувано:
На 29.11.2021 г. в 17:06, Mary каза:

Сигурна съм, че вътре има някакво месце - пържолка, суджуче... :laugh: :laugh: :laugh:

Я си помисли пак?! Да не замирише до Коледа?! :ph34r:

Абе за месце не знам, но @antony2001 - това се казва воля! Само не го дръж на много топло 🙂

Надявам се съдържанието да ти хареса 🙂

• Харесвам 7
  • Браво 3
Публикувано:

Знаете ли, приятели, колко вълшебна е тази размяна на подаръци?! Винаги се вълнувам като 3-годишно дете, вярващо в чудесата, Дядо Коледа... толкова искрено и неопетнено 🙂

Днес и нашето семейство беше поръсено от вълшебния пръшец на феичката @lyusi . Уж не се познаваме, не знае нищо за мен, а толкова добре беше проучила нещата, направо удар в десятката. Хиляда и сто неща имаше в кашона, всяко индивидуално опаковано с красива панделка. Да, правилно прочетохте - не кутия, ами направо кашон с подаръци. Явно мноооого е слушал всеки един от нас. И така, да започнем с картичката, която лично за мен е много ценна, тъй като там не са материалностите, а най-искрените и сърдечни пожелания. И малка част от тях да се сбъднат, пак ще е добре 🙂

Следва тениска за Филибето, точно по мярка ми е. Където и да пребивава човек, родния край винаги остава дълбок отпечатък в душата и лично за мен Пловдив все ще си е най-най-най! Без скромност разбира се, така сме майничките 🙂

После е проучила, че си падаме малко по кулинарните изненади и затова е взела Гастрономически атлас за съпругичката. 

И не на последно място - книжка за оцветяване, моливчета и лакомства за малкото джудже. 

@lyusi Благодаря ти, че внесе толкова светлина и усмивки в семейството ни! Пожелавам много здраве, благоденствие и сбъднати мечти и на твоето семейството! Поклон за избора на подаръците! 🙂

Магелански приятели, бъдете здрави и не спирайте да обичате и да вярвате в магията на Коледа! Весели празници на всички! 

20211201_142624.jpg.935e4b64c62e5c292f73111b3ea37c34.jpg

20211201_185612.jpg.bdd247c13ad3b4bce50af6e48ea987aa.jpg

20211201_185317.jpg.eb65815ac273eaa7932061e261fa8ef9.jpg

• Харесвам 30
  • Браво 15
Публикувано:
преди 49 минути , oli_mali каза:

Знаете ли, приятели, колко вълшебна е тази размяна на подаръци?! Винаги се вълнувам като 3-годишно дете, вярващо в чудесата, Дядо Коледа... толкова искрено и неопетнено 🙂

Днес и нашето семейство беше поръсено от вълшебния пръшец на феичката @lyusi . Уж не се познаваме, не знае нищо за мен, а толкова добре беше проучила нещата, направо удар в десятката. Хиляда и сто неща имаше в кашона, всяко индивидуално опаковано с красива панделка. Да, правилно прочетохте - не кутия, ами направо кашон с подаръци. Явно мноооого е слушал всеки един от нас. И така, да започнем с картичката, която лично за мен е много ценна, тъй като там не са материалностите, а най-искрените и сърдечни пожелания. И малка част от тях да се сбъднат, пак ще е добре 🙂

Следва тениска за Филибето, точно по мярка ми е. Където и да пребивава човек, родния край винаги остава дълбок отпечатък в душата и лично за мен Пловдив все ще си е най-най-най! Без скромност разбира се, така сме майничките 🙂

После е проучила, че си падаме малко по кулинарните изненади и затова е взела Гастрономически атлас за съпругичката. 

И не на последно място - книжка за оцветяване, моливчета и лакомства за малкото джудже. 

@lyusi Благодаря ти, че внесе толкова светлина и усмивки в семейството ни! Пожелавам много здраве, благоденствие и сбъднати мечти и на твоето семейството! Поклон за избора на подаръците! 🙂

Магелански приятели, бъдете здрави и не спирайте да обичате и да вярвате в магията на Коледа! Весели празници на всички! 

20211201_142624.jpg.935e4b64c62e5c292f73111b3ea37c34.jpg

20211201_185612.jpg.bdd247c13ad3b4bce50af6e48ea987aa.jpg

20211201_185317.jpg.eb65815ac273eaa7932061e261fa8ef9.jpg

Супер! Много се радвам, че съм ви уцелила и още повече, че тениската ти е станала. Както ти писах, за теб си беше, но с тази уникалност на бройката се бях притеснила, че може да ти е малка и айлякът да се падне на жена ти 😀 Вече съм спокойна, че не си прецакан:) Живи и здрави да сте и много вълшебства да ви се случват не само по празниците!

• Харесвам 11
Публикувано:

Понякога съдбата си знае работата. На миналогодишните Коледни късмети ми се падна късметче, гласящо скорошно посещение в Русия, а при липсата на верни спътници да потърся @Цвете. Реших, че няма да е толкова удобно да го споделям, понеже не се познаваме, но ето на - било ѝ е отредено да ми изпрати подарък и така съдбата по един много мил начин ми намеква да не си трая следващия път. 😁

А сега по темата - участвам за 3-а година в прекрасната инициатива на @Mary и всеки път вълнението при получаването и изпращането на подарък е неописуемо. Благодаря ти, @Mary!

Успях някак си да снимам страхотно опакования подарък, преди набързо да скъсам опаковката, за да видя съдържанието. А то беше толкова красиво подредено и облечено с красива хартия - абсолютен мастър @Цвете!

IMG_4529.jpg.5a6589644568ec4f68b32ec0e211a01a.jpg

IMG_4531.jpg.57344cddbf292a78a227d0f434be0c2d.jpg

Вътре съдържанието беше следното: 

- Коледна картичка - много мило пожелание, благодаря ти!

- вкусни бонбони, които са на привършване, докато пиша 😇 (не знам как си разбрала, но маракуята е един от най-любимите ми плодове, много ме изненада)

- страхотен магнит от ЮАР (дано РЗИ не са го засекли, че току виж се осъмнят в Омикрон 🤣)

- powerbank за зареждане - тъкмо да ми върши работа при евентуално пътуване

- Коледна свещ и Коледен фенер, който е на батерии, но придава жестоко топло усещане. И от бързане да ги снимам и да пиша се присетих, че не съм го пуснал за снимката. И аха да тръгна да правя втори дубъл и се усетих, че половината бонбони са привършили 😋

- и накрая един чудесен ключодържател от Университета в Утрехт, който вече влезе и в употреба, макар не по предназначение 🙀

IMG_4533.jpg.26cf4650d2b1726c6ba48c948ac40803.jpg

IMG_4535.jpg.1f027dee8b4e3cc0bf5369a6d491cf52.jpg

@Цвете, благодаря ти отново за прекрасната кутия с подаръци, стопли ми душата! 

Пожелавам на всички такива страхотни емоции и прекрасни споделени празници с любимите хора!

• Харесвам 29
  • Браво 13
Публикувано:
преди 5 минути , valentin_st каза:

чудесен ключодържател от Университета в Утрехт, който вече влезе и в употреба, макар не по предназначение 

Как се казва игривото сладко коте?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , valentin_st каза:

Понякога съдбата си знае работата. На миналогодишните Коледни късмети ми се падна късметче, гласящо скорошно посещение в Русия, а при липсата на верни спътници да потърся @Цвете. Реших, че няма да е толкова удобно да го споделям, понеже не се познаваме, но ето на - било ѝ е отредено да ми изпрати подарък и така съдбата по един много мил начин ми намеква да не си трая следващия път. 😁

А сега по темата - участвам за 3-а година в прекрасната инициатива на @Mary и всеки път вълнението при получаването и изпращането на подарък е неописуемо. Благодаря ти, @Mary!

Успях някак си да снимам страхотно опакования подарък, преди набързо да скъсам опаковката, за да видя съдържанието. А то беше толкова красиво подредено и облечено с красива хартия - абсолютен мастър @Цвете!

IMG_4529.jpg.5a6589644568ec4f68b32ec0e211a01a.jpg

IMG_4531.jpg.57344cddbf292a78a227d0f434be0c2d.jpg

Вътре съдържанието беше следното: 

- Коледна картичка - много мило пожелание, благодаря ти!

- вкусни бонбони, които са на привършване, докато пиша 😇 (не знам как си разбрала, но маракуята е един от най-любимите ми плодове, много ме изненада)

- страхотен магнит от ЮАР (дано РЗИ не са го засекли, че току виж се осъмнят в Омикрон 🤣)

- powerbank за зареждане - тъкмо да ми върши работа при евентуално пътуване

- Коледна свещ и Коледен фенер, който е на батерии, но придава жестоко топло усещане. И от бързане да ги снимам и да пиша се присетих, че не съм го пуснал за снимката. И аха да тръгна да правя втори дубъл и се усетих, че половината бонбони са привършили 😋

- и накрая един чудесен ключодържател от Университета в Утрехт, който вече влезе и в употреба, макар не по предназначение 🙀

IMG_4533.jpg.26cf4650d2b1726c6ba48c948ac40803.jpg

IMG_4535.jpg.1f027dee8b4e3cc0bf5369a6d491cf52.jpg

@Цвете, благодаря ти отново за прекрасната кутия с подаръци, стопли ми душата! 

Пожелавам на всички такива страхотни емоции и прекрасни споделени празници с любимите хора!

Много се радвам, че съм ти създала приятна емоция! Имам си някои гадателски способности, признавам.😃

Пожелавам ти да видиш Южна Африка при първа възможност, ако не си ходил! А университетският ключодържател е намек за поддържане на желанието за нови знания.
И да ми се обадиш на сбирката! Сега разбрах защо три пъти ми се провали пътуването до Русия, ама Ха!

• Харесвам 6
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 1 минута , Цвете каза:

Много се радвам, че съм ти създала приятна емоция! Имам си някои гадателски способности, признавам.😃

Пожелавам ти да видиш Южна Африка при първа възможност, ако не си ходил! А университетският ключодържател е намек за поддържане на желанието за нови знания.
И да ми се обадиш на сбирката! Сега разбрах защо три пъти ми се провали пътуването до Русия, ама Ха!

Тази година най-накрая си казах, че ще дойда на сбирката и сега се оказва, че магеланските ми задължения са отредили да съм в полет към София по същото време, който няма да пристигне преди края ѝ 😐 (освен ако не продължите до малките часове на вечерта 🤣) Но с удоволствие, бих се радвал да се запознаем на живо, та да няма пречки за Русия вече 😄 

• Харесвам 6
Публикувано:

Продължавам да питам дали @crazyhorse си получи подаръка?

преди 12 часа, Цвете каза:

Сега разбрах защо три пъти ми се провали пътуването до Русия, ама Ха!

Цвети знае, че трябва да се вземат по-сериозно моите наричания. :laugh: Пожелавам Ви я Русия, пък не пречи и нас да поканите. :ph34r:

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Да се похваля и аз,днес си получих  подаръка.... Страхотна тръпка! Прекрасно опакован, с много лакомства и дамска глезотийка 😋. И всичко това гарнирано с прекрасни пожелания. Благодаря ти @seaell за прекрасната емоция, усмихна ми деня 💕

IMG_20211202_171040.jpg

IMG_20211202_170906.jpg

IMG_20211202_170719.jpg

IMG_20211202_170514.jpg

• Харесвам 24
  • Благодаря 1
  • Браво 10
Публикувано:

Сега майка ми писа, че и у нас Коледата е дошла, но като видях, че подаръка @antony2001 го е изпратил, си викам, чакай, Марийке, до 25-ти, така и така съм на разстояние, няма да се изкуша 😂 

• Харесвам 2
  • Смея се 16
Публикувано:

Значиии за всички, които са заявили, че не си отварят подаръка, предлагам всеки ден да показват снимка с вестник от текущата дата 😂

• Браво 1
  • Смея се 19

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.