chandni Публикувано: 7 февруари Публикувано: 7 февруари Миналата седмица направихме дълъг уикенд в Андора с полети на Ryanair до Барселона (петък - неделя). Кола наехме от Record go. Цените на нощувките е ясно, че в този сезон са високи. Обяд / вечеря за двама с бира или вино за единия от нас: 70-на евро. Мислих, че ще имаме проблем с намиране на места за паркиране, но въпреки че туристи не липсваха, лесно откривахме къде да паркираме Ярисчето и цените на паркингите бяха съвсем приемливи. Както и очаквах Андора се оказа добра идея за кратко зимно бягство. 35 1
Hakkâri Spor Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари За 48 часа в Прага нужно ли е някакво обменяне на крони, според вас (предварително оттук), или всичко може само с карта? 1
Assya Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари 36 minutes ago, Hakkâri Spor said: За 48 часа в Прага нужно ли е някакво обменяне на крони, според вас (предварително оттук), или всичко може само с карта? По мои впечатления навсякъде може да се плаща с карта. Последните пъти не сме обменяли пари и не сме теглили там от банкомат, че искаше такса. Не знам в градския транспорт как стоят нещата - ние ползвахме 24-часови карти, но ги купувахме от рецепцията в хотела - с карта.
adreno Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари преди 37 минути , Hakkâri Spor каза: За 48 часа в Прага нужно ли е някакво обменяне на крони, според вас (предварително оттук), или всичко може само с карта? Ако не смяташ да се възползваш от предложенията за дрога и леки жени на Старе место - генерално не. 9 1
Kristiyan Desev Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари преди 51 минути , Hakkâri Spor каза: За 48 часа в Прага нужно ли е някакво обменяне на крони, според вас (предварително оттук), или всичко може само с карта? Не е необходимо, навсякъде може с карта. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари А от летището до центъра? Мерси за отговорите. Всеки път като видя нотификация за тази тема и първоначално чета "Уикенд забележки" 😄 (пък то... "забежки", пак двусмислено). 1 5
Hakkâri Spor Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари На 7.02.2026 г. в 21:02, chandni каза: Миналата седмица направихме дълъг уикенд в Андора с полети на Ryanair до Барселона (петък - неделя). Кола наехме от Record go. Супер е Андора, много ми xaреса. Миналата година бяx там в средата на юни и валя сняг и дъжд, беше 4 градуса. Освен столицата Andora La Vella и съседния Les Escaldes, видяx и Еncamp, La Massana, Ordino, препоръчвам горещо, наистина са голяма красота. 11 1
Kristiyan Desev Публикувано: 16 февруари Публикувано: 16 февруари Преди 1 час, Hakkâri Spor каза: А от летището до центъра? Мерси за отговорите. Всеки път като видя нотификация за тази тема и първоначално чета "Уикенд забележки" 😄 (пък то... "забежки", пак двусмислено). И там може, купува се билет за 30 или 90 минути с карта в автобуса и после в метрото. 3
logist13 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари И от мен един глас за Андора, супер е. А панорамните пътеки Rec del Sola и Rec de l'Obac в Andorra la Vella не са за пропускане. 9
Bozhidar1978 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 10 часа, Hakkâri Spor каза: А от летището до центъра? Мерси за отговорите. Всеки път като видя нотификация за тази тема и първоначално чета "Уикенд забележки" 😄 (пък то... "забежки", пак двусмислено). В Прага за всичко може да се плаща с карта. Клиповете на Honest Guide в YouTube също може да са полезни. 8
Иван Попов Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари На 16.02.2026 г. в 19:14, Hakkâri Spor каза: За 48 часа в Прага нужно ли е някакво обменяне на крони, според вас (предварително оттук), или всичко може само с карта? Вече си с българско евро 😉 Покажи им новите ни монети – може да им станат интересни 😄 За два дни в Прага няма да ти трябват крони, спокойно минаваш само с карта 😊 3
logist13 Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Само да отбележа, че за април-май има много приятни цени с Wizz за Alghero. А също така дори още по-ниски с Wizz или Ryan до Lamezia Terme. Не стават съвсем за уикенд, трябва да се прежали и някой работен ден. 6
jorocontrola Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 1 минута , logist13 каза: до Lamezia Terme. Ако някой се е засилил и планира и кола под наем, погледнете цените предварително. Аз поне като гледах беше неосновано скъпо за кола под наем като за извън сезон 😞 2 2
Йосиф Милчов Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 1 час, logist13 каза: Alghero Аз взех преди няколко дни 23 - 26 Май, така хващаш и почивен понеделник 25 май и трябва само ден отпуск. 3
Argentique Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари Ако някой скучае, ей го де е Кишинев през април. Даже и три-четири дни по Великден може да се изкарат при гъвкаво работно време, ако съвсем няма какво. 9
Oshko Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари На 6.02.2026 г. в 15:09, Alexander каза: Аз съм така до Баден Баден и с такива цени утре и връщане в неделя Има ли какво да се види, че взех билети за Март? 1
Дани Магелани Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари На 19.02.2026 г. в 16:46, Йосиф Милчов каза: Аз взех преди няколко дни 23 - 26 Май, така хващаш и почивен понеделник 25 май и трябва само ден отпуск. И аз на същите дати. 3
zon Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари На 7.02.2026 г. в 20:02, chandni каза: Миналата седмица направихме дълъг уикенд в Андора с полети на Ryanair до Барселона (петък - неделя). Кола наехме от Record go. @chandni много ти отива 💗 :))) 2
Яничка Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари На 20.02.2026 г. в 16:49, Oshko каза: Има ли какво да се види, че взех билети за Март? Баден-Баден може да се ползва за достъп към Елзас, а Страсбург е на под час с кола. 3
neuromancer Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари В Баден-Баден трябва да има СПА туризъм, или ми куца немския? 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега