Argentique Публикувано: 18 септември, 2024 Публикувано: 18 септември, 2024 Еднодневни турове тип кашкавал и дегустационен туризъм без нощувка. Катания, 26.10. – 34€ Пак на 26.10 – Бергамо, 45€ или по-малко (wizz чрез trip.co.uk) @Фил Пафос с ден отпуска в петък И ваканционни предложения за началото на ноември – с отпуска за родителите. 23 3 4
Alexander Публикувано: 18 септември, 2024 Публикувано: 18 септември, 2024 Няколко човека се отчетохме за Катания на 26-ти 7 1
Eva eva Публикувано: 18 септември, 2024 Публикувано: 18 септември, 2024 Аз съм към Бергамо 😄 26.10 😃 2 1
Argentique Публикувано: 19 септември, 2024 Публикувано: 19 септември, 2024 Аликанте с понеделник отпуска - ноември и декември. В ноемврийския уикенд (22.-25.11.)може да се включи една бърза Гран Канария (23.-25.11.) с ранни часове обаче. 11 1 1
Фил Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 И Будапеща Малта: Неапол Виена 15 1
kakadu Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Знам, че тук са майсторите на такива уж залупени маршрути. Някаква идея как да стигна до там?
Фил Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 преди 9 минути , kakadu каза: То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Някаква идея как да стигна до там? 5
Otnesen Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 преди 42 минути , kakadu каза: То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Знам, че тук са майсторите на такива уж залупени маршрути. Някаква идея как да стигна до там? Виждам,че @Фил ти е отговорил,но.....да биеш път до Белфаст,за да гледаш националите???🙄 4
kakadu Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 преди 40 минути , Otnesen каза: Виждам,че @Фил ти е отговорил,но.....да биеш път до Белфаст,за да гледаш националите???🙄 Хич не ми дреме за националите. Ама да се напием с местните, да си ударим по един шамар и да се сгънем на кълбета в някой бар ми се струва по добре от скучния и вече изтъркан от много ходения Лондон и безличния , работнически Лутън. Стига писахме тук, че яко оспамихме хубавата тема. 3
Otnesen Публикувано: 24 септември, 2024 Публикувано: 24 септември, 2024 преди 39 минути , kakadu каза: Хич не ми дреме за националите. Ама да се напием с местните, да си ударим по един шамар и да се сгънем на кълбета в някой бар ми се струва по добре от скучния и вече изтъркан от много ходения Лондон и безличния , работнически Лутън. Стига писахме тук, че яко оспамихме хубавата тема. Няма спам - ето предложение за уикенд в омразния ти Лондон .... През сайтове може да се свали още цената... 8
r_nikolov1 Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 На 24.09.2024 г. в 19:55, Otnesen каза: Няма спам - ето предложение за уикенд в омразния ти Лондон .... През сайтове може да се свали още цената... Trip UK: 9 1
Илиана Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 Преди 1 час, r_nikolov1 каза: Trip UK: Здравей, през кое приложение гледаш цените?
jorocontrola Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 преди 2 минути , Илиана каза: Здравей, през кое приложение гледаш цените? преди 1 час, r_nikolov1 каза: Trip UK: 🙂 1
Илиана Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 преди 3 часа, jorocontrola каза: 🙂 Заради домейн окончанието попитах, че не ми дава дори и подобни цени. Благодаря ви!
jorocontrola Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 преди 7 минути , Илиана каза: Заради домейн окончанието попитах, че не ми дава дори и подобни цени. Благодаря ви! Инсталирате мобилното приложение на телефона. Там в настройките сменяте на УК и така. Не знам дали през настолен комп ще даде същата отстъпка 😉 2 1
r_nikolov1 Публикувано: 27 септември, 2024 Публикувано: 27 септември, 2024 Като за добро утро, видях тази оферта и бързо грабнах билетите. Показвам я за идея, ако някой също желае: 9 3
iMari Публикувано: 27 септември, 2024 Публикувано: 27 септември, 2024 Нещо което видях, докато търсех друго. 🙂 8
Йосиф Милчов Публикувано: 27 септември, 2024 Публикувано: 27 септември, 2024 преди 2 часа, r_nikolov1 каза: Като за добро утро, видях тази оферта и бързо грабнах билетите. Показвам я за идея, ако някой също желае: Благодаря ти много. Страхотна оферта от която веднага се възползвах. Отдавна се гласим за Сицилия. 3
Kristiyan Desev Публикувано: 5 октомври, 2024 Публикувано: 5 октомври, 2024 Страхотна тема 😀! Бих искал да попитам за предложения за дълъг уикенд в периода 31.10-03.11 за 2-3 нощувки (за предпочитане 2) някъде из Европа (за предпочитане Южна - Испания, Италия, Франция, Кипър). Имате ли идеи? Повечето полети са доста скъпи и може би е добре да се изчака. 1
temporary Публикувано: 5 октомври, 2024 Публикувано: 5 октомври, 2024 Това е есенната ваканция и полетите могат и да не паднат като цени. Доста хора се целят за пътувания през ваканциите на учениците. Ако глася нещо такова бих прегледала къде би имало по-спектакално отбелязване на Хелоин. 1 ноември би трябвало да е празник и почивен ден в Германия. 4
Фил Публикувано: 5 октомври, 2024 Публикувано: 5 октомври, 2024 преди 4 часа, Kristian Desev каза: Страхотна тема 😀! Бих искал да попитам за предложения за дълъг уикенд в периода 31.10-03.11 за 2-3 нощувки (за предпочитане 2) някъде из Европа (за предпочитане Южна - Испания, Италия, Франция, Кипър). Имате ли идеи? Повечето полети са доста скъпи и може би е добре да се изчака. 4 1
jorocontrola Публикувано: 5 октомври, 2024 Публикувано: 5 октомври, 2024 Идеята на @Фил е доста добра и ценово, и като часове. Бях гледал и аз, но няма нищо много тънко покрай ваканцията. Цените определено няма да паднат. То ако се сравни със съседните уикенди, ще се види разликата. Само препоръка - след средата на октомври на север да не се ходи... 4
iMari Публикувано: 5 октомври, 2024 Публикувано: 5 октомври, 2024 Вариант 1. Отиване до Неапол. Връщне от Рим. Автобуси и влакове колкото искаш. Например в петък на 1.10. с Itabus. Вариант 2. Сряда вечерта до Аликанте. Прибиране в първите часове на неделя от Валенсия. 🙂 Влак между двата града 4 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега