Argentique Публикувано: 18 септември Сподели Публикувано: 18 септември Еднодневни турове тип кашкавал и дегустационен туризъм без нощувка. Катания, 26.10. – 34€ Пак на 26.10 – Бергамо, 45€ или по-малко (wizz чрез trip.co.uk) @Фил Пафос с ден отпуска в петък И ваканционни предложения за началото на ноември – с отпуска за родителите. 23 3 4 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 септември Сподели Публикувано: 18 септември Няколко човека се отчетохме за Катания на 26-ти 7 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 18 септември Сподели Публикувано: 18 септември Аз съм към Бергамо 😄 26.10 😃 2 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 19 септември Сподели Публикувано: 19 септември Аликанте с понеделник отпуска - ноември и декември. В ноемврийския уикенд (22.-25.11.)може да се включи една бърза Гран Канария (23.-25.11.) с ранни часове обаче. 11 1 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември И пак Майорка: 8 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември И Будапеща Малта: Неапол Виена 15 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Знам, че тук са майсторите на такива уж залупени маршрути. Някаква идея как да стигна до там? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември Полети няма ли? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември преди 9 минути , kakadu каза: То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Някаква идея как да стигна до там? 5 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември преди 42 минути , kakadu каза: То май не съм точно за тая тема, ама кацам в Лутън сутринта и по същото време вечерта гледам, че националите играят срещу Северна Ирландия в Белфаст. Знам, че тук са майсторите на такива уж залупени маршрути. Някаква идея как да стигна до там? Виждам,че @Фил ти е отговорил,но.....да биеш път до Белфаст,за да гледаш националите???🙄 4 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември преди 40 минути , Otnesen каза: Виждам,че @Фил ти е отговорил,но.....да биеш път до Белфаст,за да гледаш националите???🙄 Хич не ми дреме за националите. Ама да се напием с местните, да си ударим по един шамар и да се сгънем на кълбета в някой бар ми се струва по добре от скучния и вече изтъркан от много ходения Лондон и безличния , работнически Лутън. Стига писахме тук, че яко оспамихме хубавата тема. 3 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 24 септември Сподели Публикувано: 24 септември преди 39 минути , kakadu каза: Хич не ми дреме за националите. Ама да се напием с местните, да си ударим по един шамар и да се сгънем на кълбета в някой бар ми се струва по добре от скучния и вече изтъркан от много ходения Лондон и безличния , работнически Лутън. Стига писахме тук, че яко оспамихме хубавата тема. Няма спам - ето предложение за уикенд в омразния ти Лондон .... През сайтове може да се свали още цената... 8 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 26 септември Сподели Публикувано: 26 септември На 24.09.2024 г. в 19:55, Otnesen каза: Няма спам - ето предложение за уикенд в омразния ти Лондон .... През сайтове може да се свали още цената... Trip UK: 9 1 Връзка към коментар
Илиана Публикувано: 26 септември Сподели Публикувано: 26 септември Преди 1 час, r_nikolov1 каза: Trip UK: Здравей, през кое приложение гледаш цените? Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 26 септември Сподели Публикувано: 26 септември преди 2 минути , Илиана каза: Здравей, през кое приложение гледаш цените? преди 1 час, r_nikolov1 каза: Trip UK: 🙂 1 Връзка към коментар
Илиана Публикувано: 26 септември Сподели Публикувано: 26 септември преди 3 часа, jorocontrola каза: 🙂 Заради домейн окончанието попитах, че не ми дава дори и подобни цени. Благодаря ви! Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 26 септември Сподели Публикувано: 26 септември преди 7 минути , Илиана каза: Заради домейн окончанието попитах, че не ми дава дори и подобни цени. Благодаря ви! Инсталирате мобилното приложение на телефона. Там в настройките сменяте на УК и така. Не знам дали през настолен комп ще даде същата отстъпка 😉 2 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 27 септември Сподели Публикувано: 27 септември Като за добро утро, видях тази оферта и бързо грабнах билетите. Показвам я за идея, ако някой също желае: 9 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 27 септември Сподели Публикувано: 27 септември Нещо което видях, докато търсех друго. 🙂 8 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 27 септември Сподели Публикувано: 27 септември преди 2 часа, r_nikolov1 каза: Като за добро утро, видях тази оферта и бързо грабнах билетите. Показвам я за идея, ако някой също желае: Благодаря ти много. Страхотна оферта от която веднага се възползвах. Отдавна се гласим за Сицилия. 3 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври Страхотна тема 😀! Бих искал да попитам за предложения за дълъг уикенд в периода 31.10-03.11 за 2-3 нощувки (за предпочитане 2) някъде из Европа (за предпочитане Южна - Испания, Италия, Франция, Кипър). Имате ли идеи? Повечето полети са доста скъпи и може би е добре да се изчака. 1 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври Това е есенната ваканция и полетите могат и да не паднат като цени. Доста хора се целят за пътувания през ваканциите на учениците. Ако глася нещо такова бих прегледала къде би имало по-спектакално отбелязване на Хелоин. 1 ноември би трябвало да е празник и почивен ден в Германия. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври преди 4 часа, Kristian Desev каза: Страхотна тема 😀! Бих искал да попитам за предложения за дълъг уикенд в периода 31.10-03.11 за 2-3 нощувки (за предпочитане 2) някъде из Европа (за предпочитане Южна - Испания, Италия, Франция, Кипър). Имате ли идеи? Повечето полети са доста скъпи и може би е добре да се изчака. 4 1 Връзка към коментар
jorocontrola Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври Идеята на @Фил е доста добра и ценово, и като часове. Бях гледал и аз, но няма нищо много тънко покрай ваканцията. Цените определено няма да паднат. То ако се сравни със съседните уикенди, ще се види разликата. Само препоръка - след средата на октомври на север да не се ходи... 4 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври Вариант 1. Отиване до Неапол. Връщне от Рим. Автобуси и влакове колкото искаш. Например в петък на 1.10. с Itabus. Вариант 2. Сряда вечерта до Аликанте. Прибиране в първите часове на неделя от Валенсия. 🙂 Влак между двата града 4 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега