Прескочи до съдържание

Гората на магеланци - есенно окопаване - 01.10.2022г. - 9:30ч.

Препоръчани мнения

Здравейте съмишленици - лесовъди!

Преди малко ми се обадиха от Горското да плануваме есенното окопаване/загърляне на фиданките в нашата горичка. Съвсем нарочно ви предлагам дата 1-ви или 2 октомври. Първо, защото се надявам да не е много студено и да свършим работа бързо, както винаги. И второ, защото и от горското много ще се радват да сме в началото на периода.

Моля, записвайте се за поредната ни горска сбирка!

• Харесвам 4
  • Браво 3
Връзка към коментар

Извършването на обществено полезни дейности рязко противоречи на егоистичните ми принципи да се грижа само за личния ми интерес, затова ще пропусна мероприятието!

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Брани каза:

Извършването на обществено полезни дейности рязко противоречи на егоистичните ми принципи да се грижа само за личния ми интерес, затова ще пропусна мероприятието!

Кажи НЕ на егоизма, погрижи се за дърво!

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Lindt каза:

От някой и друг месец се грижа за събиране на Капачки за бъдеще, а от връщането ми от Черна Африка вече и на кенчета и бутилки... Натъквам се на забавни реакции от страна на съседи от входа и организатора на кампанията по месинджъра. Да видим къде ще му излезе краят..

Връзка към коментар

На 1 октомври се очертава да съм тук, а на 2.10 съм член на СИК в болнично ковид отделение.

Бих се включила, макар че уменията ми са нулеви..

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, Lindt каза:

Кажи да на егоизма, вземи дърво, “погрижи” се с него за всички! 😛 

Връзка към коментар

Потвърдих на хората от Горското за 01.10 от 9:30ч. 

С това искам да приканя още хора да се включат в горската ни магеланска сбирка. Бира се пие след свършената работа,  накрая.😀

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 4 часа, Lilia13 каза:

къде е гората? Може и аз да успея да се включа!

Заповядай! Винаги се радваме на нови попълнения. В първият пост на тази тема има описание. А и ще направим организация с колите и придвижването другата седмица. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
На 15.09.2022 г. в 7:47, MayaS каза:

Запис и от мен с Иво, но не съм на 100% сигурна.

Брой в колата по традиция още един такъв като вас с вероятност клоняща към, но не равна на 100% 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, master_of_germs каза:

Брой в колата по традиция още един такъв като вас с вероятност клоняща към, но не равна на 100% 🙂

Преброен си.😀

• Благодаря 1
Връзка към коментар

🙃  Начии, на горчивото питие не съм любител, затова пък на Природата и общуването, в частност с магеланци! 🌿 👥👥👥 🍁 

Ще се появя на уреченото място в уречения час - така, както прекрасно е описано  от @Цвете, - в пълно бойно снаряжение, с подобаващ ентусиазъм и настроение, като ползвам градския транспорт  - 🚐 63  - до крайната му спирка (понеже не толкова отдавна, лекомислено или не, продадох возилото 🚘). Не ползвам GPS-координати, засега, но вярвам да не се загубя 🤠

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , домосед каза:

За колко часа е предвидено отварянето на бирите?

Който не работи не пие бира😃😃😃

Но ти успяваш да уцелиш момента. Х. Тинтява не работи, ще решим къде ще пием бира на място. 

Връзка към коментар
преди 4 минути , Цвете каза:

Който не работи не пие бира😃😃😃

Но ти успяваш да уцелиш момента. Х. Тинтява не работи, ще решим къде ще пием бира на място. 

Тъкмо мислех да предложа от петък вечер да отидем😃

• Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.