Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2023: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

преди 26 минути , Lindt каза:

Много странно ми се вижда как са се разпредели гласовете в този кръг. Не съвпадат предпочитанията с предишния по никакъв начин. Поне на нашите снимки. Ама и на други виждам сериозно разминаване.

преди 3 минути , zvezda9001 каза:

И аз това забелязах, според мен е от липсата на номера, много е объркващо...

Къде виждате кой за коя снимка е гласувал (на втория етап). Пак ли не съм доразбрал нещо.

Или просто си гледате класирането на съответните снимки и то се различава съществено между етап 1 и 2.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Георги каза:

Анкетата е затворена, резултатите са видими. Дайте ни малко време да обработим класирането и ще пишем кои са 24-те снимки влизащи в календарите. 

Къде са видими, аз нещо не ги виждам.

Връзка към коментар
преди 2 минути , The Doctor каза:

Според мене модераторите си свършиха добре работата - както винаги!

Едва ли определеното време или липсата на номера са повлияли ... по скоро, който иска да гласува го прави.

+1. 

------

Аз си отворих два прозореца на монитора (снимките и акетата) ...  и жена ми казваше за коя снимка да гласувам. :wink:

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 26 минути , ven62 каза:

+1. 

------

Аз си отворих два прозореца на монитора (снимките и акетата) ...  и жена ми казваше за коя снимка да гласувам. :wink:

Респект!

Личното ми усещане за календара е свързано единствено с пейзажи, градове, местности и т.н. и т.н. , по изключение са живи фигури като част от пейзажите , но не и като акцент. Единствено "Перуанската баба" приех от сърце и душа, но  аз съм пристрастен, защото освен че съм ти фен, те и следвам в постовете ти и съм информиран за историята на снимките.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 16 минути , ven62 каза:

И при мен нещо подобно - отворих два прозореца - в единия - анкетата, в другия - списъка кой колко бири ми предложи за да гласувам за неговата снимка - и така гласуването стана много бързо и лесно! :biggrin:

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 13 минути , Фил каза:

И при мен нещо подобно - отворих два прозореца - в единия анкетата, в другия списъка кой колко бири ми предложи за да гласувам за неговата снимка и така гласуването стана много бързо и лесно! :biggrin:

... и аз имах предложения и обещания за бира, но още чакам...

Дано ти имаш късмет с осребряването на корупционни практики!  🙂

П.П. При успех сподели контрагентите, моля. Винаги съм искал да бъда агитирин стимулативно.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , The Doctor каза:

Дано ти имаш късмет с осребряването на корупционни практики!  🙂

Какви са тези грозни думи, аз ги наричам "агитационно-стимулационни практики"  :biggrin:

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 1 минута , Lindt каза:

За малко да оставим календарите без пъфин. За един глас :blink:

Само да кажа.......моят глас е класирал снимката.🤪🤪

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
В момента, krasen_denev каза:

Само да кажа.......моят глас е класирал снимката.🤪🤪

@Граф Вронски, черпи го едно къри тоз човек, ако не е гласувал и за Лондон :grin:

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 1 час, Lindt каза:

Много странно ми се вижда как са се разпредели гласовете в този кръг. Не съвпадат предпочитанията с предишния по никакъв начин. Поне на нашите снимки. Ама и на други виждам сериозно разминаване.

Аз лично определено съм променял вота си във втори кръг спрямо първия. Лично за себе си съм се старал да гласувам в духа на старите правила, който съм възприел за себе си. Да има разнообразие от дестинации. И, с едно изключение, не съм гласувал за повече от една снимка от една държава. Има снимки, за които в първи кръг съм гласувал, а във втори - не (това директно касае една от вашите снимки). Има и снимки, за които гласувах на втори, но не гласувах в първи кръг, защото тогава предпочитах повече други снимки от същата държава, които обаче не продължиха напред. В първи кръг гласувах да повечко снимки, които редуцирах във втори, за да вляза в препоръката от 24 снимки. Това пак индиректно те касае, защото примерно съм гласувал за твоята снимка, която наистина най-много ми е харесала, и за никоя друга снимка от същата държава...

П.П. Пъфините изобщо не са застрашени, не знам как си броила.

Угрозата след първи кръг беше да има ДВА пъфина от едно и също място в една и съща държава. И тогава всички дружно щяха да се завайкат, колко гадни са новите правила в сравнение със старите.

А реално повечето сме на мнение, че новите правила наистина си ги бива и улесняват процеса, не е ли така? 

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , master_of_germs каза:

....

П.П. Пъфините изобщо не са застрашени, не знам как си броила.

Угрозата след първи кръг беше да има ДВА пъфина от едно и също място в една и съща държава. И тогава всички дружно щяха да се завайкат, колко гадни са новите правила в сравнение със старите.

А реално повечето сме на мнение, че новите правила наистина си ги бива и улесняват процеса, не е ли така? 

Как ще на са? На Жижо мечката е с повече гласове. А на Марти пъфинът му е с 1 глас пред другата му снимка.

• Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 2 минути , Lindt каза:

Как ще на са? На Жижо мечката е с повече гласове. А на Марти пъфинът му е с 1 глас пред другата му снимка.

Преброй пак. Гласовете за снимката са отдолу, а не отгоре. Мечката е много назад. И слава богу! Правим магелански, а не ловджийски календар 😉 

Пъфинът на Жижо има много гласове 🙂

Макар да предпочитах този на Мартин 🙂

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , master_of_germs каза:

Преброй пак. Гласовете за снимката са отдолу, а не отгоре

Аааа, не съм видяла първия ред текст и ми е погрешно разбирането за гласовете :angel:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

поиграх си петъчно... с участниците 😉

image.png.db832e3d0ee6517ebbc14ceb59f50c37.png

за повечето снимки нямам и идея на кой са и лично аз гласувах почти еднакво в двата кръга, и много съжалявам че изгрева от Хавана не се е класирал

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 8 минути , wiliko каза:

поиграх си петъчно... с участниците 😉

image.png.db832e3d0ee6517ebbc14ceb59f50c37.png

за повечето снимки нямам и идея на кой са и лично аз гласувах почти еднакво в двата кръга, и много съжалявам че изгрева от Хавана не се е класирал

Поправи Грузия на Колумбия (2 пъти) и Исландия на Гватемала 🙂 И Виетнам на Канада... 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.