Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 И нека коледното настроение започне сега!! ( може би @chandni ще склони да се включи с по-впечатляващо откриване на тази тема, аз само търся вдъхновение да започна с украсата вкъщи 😄) 9 5 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 12 минути , Marusinka каза: И нека коледното настроение започне сега!! ( може би @chandni ще склони да се включи с по-впечатляващо откриване на тази тема, аз само търся вдъхновение да започна с украсата вкъщи 😄) Ще повтаряме ли годината?😉 5 Връзка към коментар
KrumKrumov Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 Аз първо ще изям двайсетина шарана по Никулден, после ще има 3 дена национални студентски празници с много алкохолен делириум и студентки, и чаааааак тогава ще почна да мисля за Коледата. 3 5 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 11 минути , KrumKrumov каза: ще изям двайсетина шарана по Никулден Ако имаше кой да ми ги изчисти и сготви и аз щях толкова да изям 😂 Иначе за алкохолния делириум помага, ако започнеш с Бейлис в сутрешното кафе (не споделям личен опит 🫣). 7 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 Тъкмо щях да пиша "не е ли малко рано", ама после се сетих, че в непразнуваща Хелоуин и Тенксгивинг Франция, коледните календари с шоколади се появиха в супермаркета още от края на септември 😂 Аз само ще ви се радвам на коледната украса тази година, понеже от другата седмица започваме ремонт на хола, за който силно се надявам поне да свърши преди Коледа (и за който открадвам идеята за Бейлис в сутрешното кафе 😂). Ако свърши дори и да е на 23-ти, на 24-ти ще има елха! 🎄 3 6 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 9 минути , Marusinka каза: Ако имаше кой да ми ги изчисти и сготви и аз щях толкова да изям 😂 Иначе за алкохолния делириум помага, ако започнеш с Бейлис в сутрешното кафе (не споделям личен опит 🫣). Ние сложихме елхата и външните лампички този уикенд (децата и мъжът ми, мен не ми се занимаваше). Тази събота сме на коледно парти на моята фирма. Много съм ентусиазирана, защото последния път като ходих беше преди 4 години. Роклята ми пристигна вчера, та съм готова. На 31 ще имаме голямо, празнично, българско новогодишно парти - не сме имали такова от три години и също чакам с нетърпение!!! 7 8 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 Преди 1 час, Травеолани каза: Ние сложихме елхата и външните лампички този уикенд Чакаме снимки! Преди 1 час, Роца каза: от другата седмица започваме ремонт на хола, за който силно се надявам поне да свърши преди Коледа (и за който открадвам идеята за Бейлис в сутрешното кафе 😂) Е, нееее!!! Искрено ти съчувствам. (сипвай си 1:3 (кафе:Бейлис)) 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... 15 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 50 минути , neuromancer каза: аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... Ако се страхува от прахосмукачката - може да я сложиш като страж пред елхата. 🙂 2 1 6 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 12 минути , neuromancer каза: аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... Има разни клетки, в които се слага елхата, ама са много грозни 😆. Снимките им циркулират из нета, сигурно си ги видял вече 🙂 . 1 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 15 минути , neuromancer каза: аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... Най-добре да оставиш котарака на хотел за месец… 1 5 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 Ние си имаме нова елха. Бях си казала, че като се нанесем в новия ни апартамент в София (нещо, което изобщо не го бяхме планирали да се случи толкова бързо...), ще си взема голяма елха с вградени лампички. Не че досегашната е малка, ама като дойдеше времето да слагам лампичките и ми идваше да си сипя нещо силно още от сутринта. Голяма битка беше. 😜 На плажа в Гърция това лято рових в нета да търся такава елха и ме бяха обявили за луда, хаха. Тази година и без това е толкова непредвидима, както се казва: къде я чукаш, къде се пука и този уикенд си я наредих. Не изглежда голяма, а е 2.10 м. с 600 лампички и не знам си колко връхчета. Имам още малко играчки и смятам и тях да ги бухна тези дни. Тези дни ще украсяваме и терасата. Сестра ми ни беше на гости неделя и ми помагаше с елхата и на всяка играчка й разказвах откъде или откого я имаме. Стана ми много мило и същевремено мъчно - имаме играчки събирани последните 10 години на три континента. Спойлер Не обръщайте внимание на хаоса зад елхата. Тепърва предстои да се занимавам и там. 17 11 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 6 минути , DaBo каза: Не обръщайте внимание на хаоса зад елхата. Аз такъв не виждам и сега ще се помоля за “хаос” като твоя през Новата Година 🙏 5 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 3 минути , Marusinka каза: Аз такъв не виждам и сега ще се помоля за “хаос” като твоя през Новата Година 🙏 Хаха, разбирам те какво ми казваш. 😉 Ще ти покажа, когато съм готова. Иначе не искаш да знаеш какво са 15 кубика багаж в 100-на квадрата апартамент. 🤪 Ние имаме едно цяло домакинство, което пътува с нас по държавите и тук няма нито къде да го сложим, нито какво да го правим. Добре, че в новия апартамент имаме 20-на квадрата мазе, ама докато стане готово да си свалим багажа там, не питай какво беше в апартамента. 🤣 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 30 ноември, 2022 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 Идва любимия ми месец - декември. Поради занимания около подготовката на коледни изненадки за близките в САЩ, не ми е останало време да накипря дома с коледните украси. Но скоро ще трябва да се мобилизирам. Малко труд и творчество от мен: 6 19 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 2 часа, DaBo каза: Хаха, разбирам те какво ми казваш. 😉 Ще ти покажа, когато съм готова. Иначе не искаш да знаеш какво са 15 кубика багаж в 100-на квадрата апартамент. 🤪 Ние имаме едно цяло домакинство, което пътува с нас по държавите и тук няма нито къде да го сложим, нито какво да го правим. Добре, че в новия апартамент имаме 20-на квадрата мазе, ама докато стане готово да си свалим багажа там, не питай какво беше в апартамента. 🤣 Аз не разбирам как ти се занимава. От Европа се преместих тук с 1 куфар и половина. Първата година се местих 4 пъти с по 2 куфара, после през 1 година с по два багажника на колата. При мъжа ми се преместих за 2 часа и 1 ремарке при положение, че изнасях цяла къща, а миналата година като се преместихме в новата къща 6 човека хамалите ни питаха защо имаме толкова малко неща 🤣 Запознах се с една украинка, която имигрирала със семейството си след началото на войната, и като ми дойде на гости ме пита: “Вие скоро май сте се преместили и ти като мен нямаш много мебели”. 17 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 преди 11 часа, neuromancer каза: аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... Вчера гледах как един котарак бутна елхата докато си играе с лампичките 😃 1 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 преди 12 часа, neuromancer каза: аз трябва първо да измисля как да защитя елхата от котарака... Ето така: 😂 Че и инструкции даже има: https://www.klevercages.com.au/content/Christmas tree protection cage .pdf 12 Връзка към коментар
jul Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 Ми възпитавайте ги тези котки, де 😁 Тази година не сме вадили елха още, но нашият кот пази елхата лично и неотлъчно като страж, откакто беше малко коте още. Много внимаваше да не бутне нещо, като се качва при нея. А последната снимка е от миналата година, когато вече, предвид размера, трябва да пази от дивана, че не влиза под елхата 🤩 17 3 1 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 Да ви имам проблемите с котките 😄 Имаме заек, който иска да изяде елхата и куче което иска да събори ценната ми колекция стъклени играчки събиране от цял свят 😄 9 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 Малко коледно настроение 🙂 13 6 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 1 декември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 И аз съм с постижение днес - махнах украсата (5 броя тикви и венец) за Тенксгивинг и сложих коледния венец. През уикенда повече. 5 4 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 1 декември, 2022 Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 Айде и новата коледна пижама в кюпа 7 4 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 1 декември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 1 декември, 2022 преди 1 минута , zvezda9001 каза: Айде и новата коледна пижама в кюпа Еха! Супер 👏 1 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 2 декември, 2022 Сподели Публикувано: 2 декември, 2022 Мога да се запиша с първия завършен коледен артикул🙂. И отражение даже прави 😄. Би се харесал на някоя котка /в пряк и преносен смисъл/😉 5 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега