Прескочи до съдържание

Коледа и Нова Година 2023

Marusinka

Препоръчани мнения

От години по Коледа ходим да гледаме светлинните украси в прилежащите тревни площи към х-л Fairmont Princess в Скотсдейл. Първоначално не беше толкова грандиозно и популярно, но миналата година просто ми се стори прекалено и адски претъпкано, та чак ми се отщя за в бъдеще. Видях обаче, че са отворили нещо подобно (Enchant на Холмарк) и понеже е съвсем ново, не очаквах да е фраш. Купих билети за днес и прекарахме страхотно. Оказа се, че са построили ледена пързалка, коледни павилиончета и огромен лабиринт от светлинни конструкции върху цял стадион. Срещнахме Дядо Коледа, всички служители бяха много любезни, даже получихме снимката с Дядо Коледа без да я платим, защото едно от децата не се хареса как е излязло. Напитките сервираха в чаши с формата на ел. крушки. Не беше по-, по-, най-, нито Christmas at the Princess, но се забавлявахме наистина. 

34301953-BC85-428B-BDA2-6099397EEDE7.jpeg

F06651A4-61AC-4844-9EDE-D687F6059CA3.jpeg

2614DA9C-30C3-4623-92C4-258628B4A350.jpeg

04329BAD-3ABC-4246-9BC8-4575B57E8CBE.jpeg

1E79DB07-6303-43F7-BEFF-5C2FB20F4C8A.jpeg

010931AA-5DCA-4C00-86AC-F2AD6ED97FA4.jpeg

60D0948A-7A2E-4972-9ED1-75ADDAA945CD.jpeg

B26493B8-190D-461F-8D43-01E50E9EE22C.jpeg

75B312BD-261A-4FFC-873B-5C4DBEF369A7.jpeg

1BA8CEA9-3F84-4001-9CB7-F307388DF86A.jpeg

9A0BACEB-560A-424B-8F35-DFE042B90771.jpeg

51682CD9-4012-44F6-ADD4-130D3E16183C.jpeg

• Харесвам 31
  • Браво 2
Връзка към коментар

Императорът ме чака за спешна мисия и бързам да пожелая едно незабравимо празнуване - много леки жени и тонове субстанции за всички през новогодишната нощ!

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 24 минути , Роца каза:

Ама защо само жени? Не може ли и по някой хубав мъж? 😂

Не може! Нови времена, нови нрави, нови правила! Щом Императорът е рекъл, ще изпълняваме, какво да се прави... 🤣🤣🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар

Оф, какви мъже, какви жени.... два пъти вече ми се сгромолясва кулата 😞 Пия едно бързо кафе и ще опитам още веднъж. Ако не стане ....  гостите ще празнуват с пържоли и коледни сладки 😄  ДесеР няма да има 😄 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 30 минути , Eva eva каза:

Оф, какви мъже, какви жени.... два пъти вече ми се сгромолясва кулата 😞 Пия едно бързо кафе и ще опитам още веднъж. Ако не стане ....  гостите ще празнуват с пържоли и коледни сладки 😄  ДесеР няма да има 😄 

Не я знам аз тази кула, ама десеР и с лъжица може да се яде, демек в насипно състояние. 😜 Хич не се кахъри за разните му десеРи, важно е да има течна храна 🍸🍷🍾

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, Eva eva каза:

Не я знам тази кула, но като ти зная моженето, бързо ще спретнеш нещо по  план Б, а накрая ще имаш 3 десерта. 

И дай информация, че сме любопитни за тази кула!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Хихи, ето я кулата. Стана от третия път. Крива, ама вкусна /надявам се/. Поне се държи...засега 😄 Трябваше да си сипна аз, че да изправя стените, ама ..... късно се сетих 😄  Десерт Крокембуш / Croquembouche 🙂  Весело посрещане на Новата година 🙂 

DSC_0699-3.jpg

• Харесвам 10
  • Шок 2
  • Браво 19
Връзка към коментар

Весело посрещане  на Новата Година! Нека да е много здрава, щастлива и пътуваща! 

Ние усилено се подготвяме за гости.

Пъхаме пуйката във фурната, баничката е готова! Пуйката е пълнена с ориз, гъби,бекон и орехи, а отвън има кисело зеле,бира и вино. Традиция  стана да я правя по Нова година, всички много я харесват, да видим дали ще стане и тази година!

20221231_152618.jpg

20221231_150942.jpg

20221231_150938.jpg

20221231_150933.jpg

• Харесвам 12
  • Браво 12
Връзка към коментар
преди 10 минути , Eva eva каза:

Хихи, ето я кулата. Стана от третия път. Крива, ама вкусна /надявам се/. Поне се държи...засега 😄 Трябваше да си сипна аз, че да изправя стените, ама ..... късно се сетих 😄  Десерт Крокембуш / Croquembouche 🙂  Весело посрещане на Новата година 🙂 

/cdn-cgi/mirage/f2f9312d2b286dad4c16a8307baa8b60defb25d715a411dcff3d0a77ca40f219/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2022_12/DSC_0699-3.jpg.1416fc645a9669e6cb65e09b22e18017.jpg

Не можа ли, като нормалните хора, да си сложиш борче или ела, ами се зориш да го правиш от сладки! А ние само да преглъщаме!🤣 

Весело посрещане на 2023 г.!

• Браво 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар

В последните часове на 2022 година,искам да благодаря на всички магеланци за споделените във форума пътешествия.За практичните съвети и за отделеното време.

Благодаря на тези,които са до мен и на всички,които ме усмихнаха през годината!

Пожелавам Ви весело посрещане на Новата 2023 Година!

Без значение в коя точка на света се намираме,да сме здрави и все така вдъхновени за пътешествия! 

20221231_155252.jpg

• Харесвам 14
  • Благодаря 8
Връзка към коментар

Вече честитих на някои от приятелите ни по света, а и при нас е на път да дойде. 

Качване на борда за полет ✈️ 2023

Твоят багаж трябва да съдържа само най- хубавите спомени от 2022 г. 
Неприятните случки и събития от отминаващата 2022 г.  ще бъдат изхвърлени и заличени от мерки за сигурност!

Полетът ще бъде с продължителност 12 месеца! Моля, седнете на празничната трапеза, затегнете коланите и се насладете на полета- следващите спирки са:
ЛЮБОВ ♥️
ХАРМОНИЯ 🌈 
КЪСМЕТ 🍀  
РАДОСТ 😄 и ЩАСТИЕ
ИЗОБИЛИЕ 💰

Главният готвач  препоръчва следното меню, от което можете да си похапвате във всеки момент по време на полета:

Коктел от истински приятелства🥂
Торта от Вдъхновение 🎂
Огретен от Удовлетворение
Основно меню-Щастие
Десерт-само добри новини   💌

Пожелавам едно зареждащо и вдъхновяващо пътуване към Новата година на борда на самолета на щастието🌟💕🥳🤩

Нека преди да изпратим 2022 г. да благодарим на всички прекрасни хора, които направиха последните 12 месеца фантастични за нас!!! 

ПОЖЕЛАВАМ:
🎉 изпълнен с вълшебства ЯНУАРИ🌹
❤️наситен с любов ФЕВРУАРИ❤️
🌈 прекрасен МАРТ🌾
🏆успешен април 💰
🌺 изпълнен с наслади МАЙ☀️
🍀слънчев ЮНИ🍀
 🎁прекрасен ЮЛИ🎁
🏊‍♀️отморяващ АВГУСТ🧘‍♀️
💪силен СЕПТЕМВРИ👏
💰 богат ОКТОМВРИ 💶 
🦋 фантастичен НОЕМВРИ 

И мнооого щастлив ☃️ДЕКЕМВРИ 🎄🎀🎁🍾

Прекрасна Нова 2023 г. 
🍾🥂

• Харесвам 20
  • Благодаря 5
Връзка към коментар
преди 3 минути , jul каза:

Вече честитих на някои от приятелите ни по света, а и при нас е на път да дойде. 

Качване на борда за полет ✈️ 2023

Твоят багаж трябва да съдържа само най- хубавите спомени от 2022 г. 
Неприятните случки и събития от отминаващата 2022 г.  ще бъдат изхвърлени и заличени от мерки за сигурност!

Полетът ще бъде с продължителност 12 месеца! Моля, седнете на празничната трапеза, затегнете коланите и се насладете на полета- следващите спирки са:
ЛЮБОВ ♥️
ХАРМОНИЯ 🌈 
КЪСМЕТ 🍀  
РАДОСТ 😄 и ЩАСТИЕ
ИЗОБИЛИЕ 💰

Главният готвач  препоръчва следното меню, от което можете да си похапвате във всеки момент по време на полета:

Коктел от истински приятелства🥂
Торта от Вдъхновение 🎂
Огретен от Удовлетворение
Основно меню-Щастие
Десерт-само добри новини   💌

Пожелавам едно зареждащо и вдъхновяващо пътуване към Новата година на борда на самолета на щастието🌟💕🥳🤩

Нека преди да изпратим 2022 г. да благодарим на всички прекрасни хора, които направиха последните 12 месеца фантастични за нас!!! 

ПОЖЕЛАВАМ:
🎉 изпълнен с вълшебства ЯНУАРИ🌹
❤️наситен с любов ФЕВРУАРИ❤️
🌈 прекрасен МАРТ🌾
🏆успешен април 💰
🌺 изпълнен с наслади МАЙ☀️
🍀слънчев ЮНИ🍀
 🎁прекрасен ЮЛИ🎁
🏊‍♀️отморяващ АВГУСТ🧘‍♀️
💪силен СЕПТЕМВРИ👏
💰 богат ОКТОМВРИ 💶 
🦋 фантастичен НОЕМВРИ 

И мнооого щастлив ☃️ДЕКЕМВРИ 🎄🎀🎁🍾

Прекрасна Нова 2023 г. 
🍾🥂

Прекрасно е и нека бъде и за теб такава.

Така и не честитих коледата на магеланци, но се чудех елхата ли да снимам за поздрав или цъфналите кокичета в двора. Пожелавам на всички много, много от това за което си мечтаят. А здеавето, любовта, късмета и щастието да нв ги напускат. Весело посрещане и до нови срещи по летища и неизследвани земи.

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

НОВОГОДИШНО НАРИЧАНЕ
Да свети вечер твойта къща!
Здрава челяд нека те прегръща!
До теб другари винаги да има!
Да пуши в твоя дом комина!
Да има на софрата сладка пита!
Добрите вести често да долитат!
Да има здраве, дни щастливи!
Да бъдат плодородни твойте ниви!
Да идва и в ума ти вдъхновение!
В душата ти мирът да е спасение!
В очите ти прозрение да свети!
В сърцето - да искрят конфети!
Да ходиш все по вярната пътека!
Със съвест чиста да заспиваш леко!
За грешките щит здрав да имаш!
Решения добри с успех да взимаш!
Да бъде пред мечтите ти широко!
Напред върви, цели се нависоко!
И нека тъй подготвен тази зима
с късмет да срещнеш Новата Година!
Биляна Дар

Весело посрещане на Новата 2023 година, нека тя да е богата, щастлива, щедра и да ви донесе, всичко което сте си пожелали и старата не е успяла!

IMG_20221231_122930.jpg

• Харесвам 18
  • Благодаря 4
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 9 часа, era123 каза:

ЪЪЪЪ, куку-руко?! 🙂

Ама мерси!

Весела НГ на всички!

Ох, добре! Ще ви пусна "вдъхновяващо" пожелание, но да знаете, че не вярвам в него и го правя само заради лайковете!

Цели за 2023та:

May be an image of text that says "APPRECIATE BUILD SOMETHING CONNECT Do WHAT IS DIFFICULT EXPLORE FORGIVE GATHER HONOR IGNORE THE SKEPTICS JusT BE NOW YOU ARE LOVED LISTEN MAKE NOURISH BODY AND SOUL OBSERVE PLANTA SEED QUESTION READ STRETCH TRY SOMETHING NEW UNPLUG THANK YOU VOTE WONDER EXPRESS YOUR GRATITUDE YES το ADVENTURE GET ENOUGH Zzzzz"

• Харесвам 17
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.