Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мисля, че разбрах от къде идва липсата на менюто за Неон кредит. Тъй като нямах задължения, направих едно плащане, след което секцията се появи отново, разделих я на вноски за 6 месеца и всичко изглежда както преди. Вероятно ако нямаш задължение избирането на тази секция води до изкарването на грешка. Разбира се служителите на ТБИ освен, че затвърждават първото си място по некомпетентност, вече се откъсват пред тези на ДСК със сериозна преднина, да не кажа с цяла обиколка. 

Наблюдавам и още един бъг в приложението, при условие, че си мислех, че тези бъгове вече са доста поизчистени. През март месец имах една сума в касичката, която беше "счупена" от служител в офис, където прехвърлих сумата в депозит румънски леи. Касичката изчезна, като на края на месеца получих нотификация за изплатена лихва, но така и не разбрах къде се изплати. В нито една от сметките не се появи сумата. До този месец, в края на всеки месец получавах нотификация за по 1 стотинка лихва, която пак никъде не се получаваше, докато вчера забелязах че касичката се е появила със сума от 9 лв (лихвата от март) и приход от 1 стотинка в края на всеки месец. Това са 9 лв, на които не се обръща внимание, ама ако бяха 9 хиляди щеше да е много неприятно. 

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

От личен опит да споделя, че ако ви се наложи да отидете за нещо в офис на банката, задължително избягвайте датите 5, 15 и 25-ти от месеца. Тогава е някаква лудница от народ, защото това са им датите на падежите по кредитите. Явно доста народ ползва кредити от TBI и ходят да внасят на каса.

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Който има останал кеш в лева, може през януари да го внесе на каса в TBI по сметката си. Автоматично ще се конвертира в евро.

• Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Извън темата, но мисля, че може да е полезно: Който има стара емисия евро с номинал 500, които все още са в обръщение, но вече не се печатат да знае, че банкоматите не ги приемат, а само на каса в банка може да ги  върнете. 

• Харесвам 3
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Eвpoпeйcĸaтa цeнтpaлнa бaнĸa (EЦБ) пpиe peшeниe нa 13 фeвpyapи 2026 г., c ĸoeтo издaдe пpeдвapитeлнo oдoбpeниe нa Бaгo (Люĸceмбypг) C.a p.л. зa пpяĸoтo пpидoбивaнe нa ĸвaлифициpaнo дялoвo yчacтиe, ĸoeтo нaдxвъpля пpaгa oт 50 нa cтo oт aĸциитe oт ĸaпитaлa и пpaвaтa нa глac в "TИ БИ AЙ Бaнĸ" EAД, cъoбщи БHБ.

Бaгo (Люĸceмбypг) C.a. p.л. e пopтфeйлнa ĸoмпaния нa Aдвeнт Интepнeшънъл Л.Π., oтopизиpaнo oт Koмиcиятa зa цeнни ĸнижa и бopcи нa CAЩ ĸaтo инвecтициoнeн ĸoнcyлтaнт, и e eднa oт нaй-гoлeмитe ĸoмпaнии зa дялoв ĸaпитaл в cвeтa.

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Има ли промяна в размера на двете безплатни тегления на месец от TBI Neon от тази година? Все още ли са 2х800 лв., еквивалента в евро?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Яничка каза:

Има ли промяна в размера на двете безплатни тегления на месец от TBI Neon от тази година? Все още ли са 2х800 лв., еквивалента в евро?

Май да.

В сайта при предимствата на неон картата пише, че първите 2 тегления в месеца са без такса. В тарифата им е посочено, че максималната сума при 1 теглене е 400€. Следователно 2х400€ (максимум) са без такса. Но ако се теглят примерно 3x100€ при третото ще има такса, независимо че общата им стойност е по-малка.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Каква е причината да не мога да изтегля повече от 200 евро( преди 400лв)? От банкомата ли е или някакви настройки или лимити на картата?

Публикувано:
преди 37 минути , Zlia каза:

Каква е причината да не мога да изтегля повече от 200 евро( преди 400лв)? От банкомата ли е или някакви настройки или лимити на картата?

От банкомата. Наскоро обикалях ATM-и на различни банки. Накрая ЦКБ ми пусна 400 евро. Пробвай също банкомати на ПИБ, мъжът ми преди месец от такъв тегли.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Zlia каза:

Може да не е имало достатъчно наличност в банкомата …

Публикувано:
преди 2 часа, Яничка каза:

От банкомата. Наскоро обикалях ATM-и на различни банки. Накрая ЦКБ ми пусна 400 евро. Пробвай също банкомати на ПИБ, мъжът ми преди месец от такъв тегли.

От банкомати на ПИБ и на ОББ можете да изнеглите по-големи суми. Също така зависи дали е в работно време или в извън работно време.  

• Харесвам 2
Публикувано:

@lesy, за други банки вероятно няма значение, но при Tbi безплатният месечен лимит за теглене за първите 2 тегления е до 2х800 лв., т.е. ако се изтегли 2х200 евро, се изчерпва лимита и не е оферта, ако ти трябва по-голяма сума.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 13 минути , Яничка каза:

@lesy, за други банки вероятно няма значение, но при Tbi безплатният месечен лимит за теглене за първите 2 тегления е до 2х800 лв., т.е. ако се изтегли 2х200 евро, се изчерпва лимита и не е оферта, ако ти трябва по-голяма сума.

Тегленето на каса в банката до 2'550 евро е без такса. Та ако на някой му трябва по-голяма сума, и това е вариант вместо банкомата. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, logist13 каза:

Тегленето на каса в банката до 2'550 евро е без такса. Та ако на някой му трябва по-голяма сума, и това е вариант вместо банкомата. 

Ааа, аз с такива суми не оперирам 🙂

Понеже ми беше второто теглене и исках 300 евро за да не им давам такса за третото месечно теглене. 
Банкомата беше на Тексимбанк в работно време на площад Тодар Живков в Правец 🙂

Кеша и в селския живот вече рядко го ползвам, но не мога да го изключа съвсем. Тези две тегления са ми достатъчни. 

Публикувано:

Тези, които сте регистрирали Неон картата за Visa кешбека, кога горе долу го получавате? От познати на други банки знам, че е около 24то число при тях, а аз нищо не съм получила за април все още.

Публикувано:
Преди 1 час, Mascotte7373 каза:

Тези, които сте регистрирали Неон картата за Visa кешбека, кога горе долу го получавате? От познати на други банки знам, че е около 24то число при тях, а аз нищо не съм получила за април все още.

Аз този месец съм получил на 20-о число. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Брани каза:

Аз лично нямам тби карта, ама някой с такава може да прилапа малко кешбек 🙂

IMG_9634.jpeg.fe2c4a63f9e8c77dbf4a9eff4f387285.jpeg

Това точно е за нови клиенти.

Преди 1 час, Mascotte7373 каза:

Тъй като така и не можах да разбера при кои условия се виждат входящите трансфери, обикновено държа картата с нулев баланс и така до сега не съм видял промяна. От миналия месец имам транзакция на 30.04, за която очаквах да видя кешбек този месец, но не съм видял все още.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 37 минути , Shlosera каза:

Това точно е за нови клиенти.

Тъй като така и не можах да разбера при кои условия се виждат входящите трансфери, обикновено държа картата с нулев баланс и така до сега не съм видял промяна. От миналия месец имам транзакция на 30.04, за която очаквах да видя кешбек този месец, но не съм видял все още.

Нямам място за нови кредитни/дебитни карти в портфейла - вече имам по една и от двата типа ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.