Knowall Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 10 хил лв на транзакция, до 30 хил лв на ден (занулява се сред като изминат 24 часа от последния превод) 1
Shlosera Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 Преди време ми се наложи да преведа 63х лв на 6 транзакции по 10х и една за 3х. Не мисля, че има лимит от 30х за ден.
sasho_n2 Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 преди 10 часа, Dora Popova каза: Каква е максималната сума в лева която може да се нареди през приложението, към банка в България ? 10 000 лв за единичен превод с лимит от 100 000 лв. за ден. Дали обаче са същите лимити за предод към чужди банки, не мога да кажа. 1
Captain45 Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 Малко е досадно но съм превеждал големи суми в евро от ТБЙ към Револют на еН на брой транзакции по 5000 евро всяка. Не съм видял ограничение освен в размера на транзакцията. 3
Knowall Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 Не съм сигурна дали е техн проблем, или някакво вътрешно банково ограничение, но това е моят опит с превод между собствени сметки в TBI и Булбанк от м. Май т.г. Първите 3 транзакции по 10 хил лв минаха веднага, другите 3 трябваше да повторя точно 24 часа след последната успешна. Никой от чата, кол центъра или email съпорта им не можа да каже защо не минават след като ограничението е 100 хил лв на ден, само едно от момичетата ми върна обаждане, че и друга нейна колежка имала подобен казус, който се е саморазрешил след изтичането на 24те часа. 1
Dora Popova Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Значи няма да използвам TBI , защото трябва да преведа по-голяма сума,но наведнъж. Благодаря на всички.
Zlia Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Честно казано и мен ме дразни това ограничение и е необяснимо, но и при други банки се среща. 1
КОКО22 Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Би трябвало да се досещате за причината за ограничението от 10 000. Така не се изисква декларация за произход. Ако отидете на запад там е още по-строго за произхода на парите.... 1
Dora Popova Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Декларацията за произход при онлайн превод е над 30000 лева. А TBI те ограничава до 10000лв. 3
Patrick K Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Над 10 000лв. преводите и плащанията се докладват на НАП, доколкото си спомням. Може би не им се занимава и така са си решили проблема. 2
agenta Публикувано: 6 август, 2025 Публикувано: 6 август, 2025 На 2.08.2025 г. в 22:17, Knowall каза: Не съм сигурна дали е техн проблем, или някакво вътрешно банково ограничение, но това е моят опит с превод между собствени сметки в TBI и Булбанк от м. Май т.г. Първите 3 транзакции по 10 хил лв минаха веднага, другите 3 трябваше да повторя точно 24 часа след последната успешна. Никой от чата, кол центъра или email съпорта им не можа да каже защо не минават след като ограничението е 100 хил лв на ден, само едно от момичетата ми върна обаждане, че и друга нейна колежка имала подобен казус, който се е саморазрешил след изтичането на 24те часа. УниКредит имат различни лимити за преводи в аппа и интернет банкиране. ТБИ банк ползват инфраструктура на Пейнетикс и оттам налагат ограничения за единичен и 24 часови лимити на преводи. 1
Patrick K Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Понеже бяха прецакали функция за създаване на шаблон. Вече може като от вече направен превод се кликне на него и излиза опция дали да се създаде шаблон, както и още опции. Дразни ме, че не информират за такива новости, а трябва случайно да се открият. 9
bobbyfm Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 Много им е бъгава апликацията, за пореден път ми се случва да ми иска снимки на лице и лична карта без да съм сменял устройството.
Яничка Публикувано: 7 август, 2025 Публикувано: 7 август, 2025 преди 9 часа, Patrick K каза: Понеже бяха прецакали функция за създаване на шаблон. Вече може като от вече направен превод се кликне на него и излиза опция дали да се създаде шаблон, както и още опции. Да, и аз го открих случайно, а ми е удобно да си правя шаблони. Добре че са го направили една идея по-добре...
КОКО22 Публикувано: 12 август, 2025 Публикувано: 12 август, 2025 "Eвpoпeйcĸaтa ĸoмиcия oфициaлнo oдoбpи пpидoбивaнeтo нa ТВІ Ваnk oт aмepиĸaнcĸия чacтeн ĸaпитaлoв инвecтитop Аdvеnt Іntеrnаtіоnаl L.Р.." 1
Павел* Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 Изчезна ми функцията за обмяна на валута от евро в лева. Някой да има същия проблем?
Bozhidar1978 Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 Трябва да проверите за обновяване на приложението. На мен няколко дни ми показваше наличност в левовата сметка само в лева. След обновяване се оправи и работи перфектно.
Павел* Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 Обнових го. Започна да показва левовара сметка и в евро, но обмяната на валута все още я няма като функция. Пробвах да направя превод от евровата, по левовата сметка. Изписа че това ще е SWIFT превод, но накрая преводът беше неуспешен защото не подържали такова превалутиране.
Captain45 Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 Сега отворих банкирането и всичко си е наред и може да се превалутира без проблем. Нищо не е изчезвало като възможности.
Zlia Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 преди 1 час, Павел* каза: Обнових го. Започна да показва левовара сметка и в евро, но обмяната на валута все още я няма като функция. Пробвах да направя превод от евровата, по левовата сметка. Изписа че това ще е SWIFT превод, но накрая преводът беше неуспешен защото не подържали такова превалутиране. Не е лошо да се казва операционната система и версията на апа при подобни проблеми. На иос и обновен апп няма подобен проблем
Павел* Публикувано: 18 август, 2025 Публикувано: 18 август, 2025 Функцията се появи отново. Даже в два варианта. Превод между собствени сметки и обмен на валута. Странна работа. 1
Иван Попов Публикувано: 23 август, 2025 Публикувано: 23 август, 2025 Tbi bank закръгля сумите в евро в полза на клиентите Tbі bаnk зaĸpъгля cyмитe в eвpo в пoлзa нa ĸлиeнтитe, cлeд ĸaтo пpeвaлyтиpa тapифитe пo oфициaлния ĸypc нa БHБ. Taĸa, aĸo дaдeнa ycлyгa cтpyвa 1,20 лв. (0,61 eвpo), cлeд пpeвaлyтиpaнe щe бъдe 0,60 eвpo (1,17 лв.). Haмaлeниeтo в няĸoи тaĸcи мoжe дa дocтигнe дo 8 cт. (4 eвpoцeнтa). Hoвитe тapифи нa бaнĸaтa ca нaлични тyĸ>>. Πpeз 2024 г. tbі cтaнa пъpвaтa и eдинcтвeнa бaнĸa в Бългapия, ĸoятo въвeдe в мoбилнoтo cи пpилoжeниe oфициaлния фиĸcинг нa БHБ зa oбмянa нa лeвa в eвpo и oбpaтнo, нeoгpaничeн бpoй пъти бeз дoпълнитeлни тaĸcи, нaпълнo дигитaлнo във вcяĸa чacт oт дeня. Hapeд c тoвa, пaĸeтът зa eжeднeвнo бaнĸиpaнe c tbі bаnk арр и ĸapтa nеоn пpeдocтaвя нeoгpaничeн бpoй нeзaбaвни пpeвoди в eвpo бeз тaĸcи. Oт гoдини в бaнĸoвoтo cи пpилoжeниe tbі пpeдлaгa нa ĸлиeнтитe cи eдни oт нaй-дoбpитe дeпoзитни пpoдyĸти нa бългapcĸия пaзap, c дoxoднocт oт cпecтявaния и c лиxвeни пpoцeнти, близĸи дo cpeднитe зa eвpoзoнaтa. Cлeд пpиeмaнeтo нa eвpoтo вcичĸи нaличнocти пo cмeтĸи и cпecтoвни пpoдyĸти, ĸaĸтo и зaдължeния пo зaeми, щe бъдaт aвтoмaтичнo пpeвaлyтиpaни oтнoвo пo oфициaлния ĸypc нa БHБ, бeз ниĸaĸви дoпълнитeлни тaĸcи. Tbі bаnk е нaпълнo гoтoвa дa oтгoвopи нa вcичĸи ocтaнaли изиcĸвaния и зaдължeния ĸъм cвoитe ĸлиeнти и тъpгoвcĸи пapтньopи в пpoцeca пo пpиeмaнe нa eвpoтo. Информацията е взета от този сайт. 7
Валентин Публикувано: 31 август, 2025 Публикувано: 31 август, 2025 На 3.08.2025 г. в 22:41, Patrick K каза: Над 10 000лв. преводите и плащанията се докладват на НАП, доколкото си спомням. Може би не им се занимава и така са си решили проблема. За левове ограничението е 10 000.01 лв (десет хиляди лева и една стотинка). И не знам да има в момента задължение за докладване само на основание размер 10 000 лева (преди може и да е имало, но в ЗМИП има нови лимити сега, по-високи). Заради промените в условията (да правим активност иначе 30 лева такса и замразяване на сметката) вече редовно правя транзакции от всяка сметка. Така са го написали в общите условия, че да не е напълно ясно дали важи и за сметката в евро, която се отваря автоматично заедно с левовата. Затова правя изходящ превод (от/към мои сметки) и от сметката в евро редовно с цел да не ми начислят тъпата такса. Аз си закрих и една стара сметка, която имам от много години за да не се налага и от нея да нареждам изходящ превод редовно, но на баща ми му е трудно да ходи до банката да я закрива (онлайн не може да се закрие!). Добре, че поне успя да си активира мобилното банкиране без да ходи в офис на банката. При мен имаше проблем да си активирам сметка/карта неон, защото съм клиент на банката отдавна и се наложи да дойда в офис да си покажа личната карта за да ползвам сметка/карта неон. 2
WanderlustME Публикувано: 1 септември, 2025 Публикувано: 1 септември, 2025 Преди месец закрих ненужните сметки в клон на банката и ми беше казано, че щели да таксуват за неактивност само сметките, открити от клиент (например доп. Спестовна сметка и пр.), но не и тези, отворени в приложението, каквото и да означава. Аз имах около 5 и ходи разбери кое от къде е дошло 😄 Да не говорим, че това може да е свободна интерпретация на служителя... Интересен бъг от вчера: Заредих Неон картата чрез друга карта през GPay и веднага след това Неон-а изчезна от приложението и ми изписа "Кажи да на Неон" и ми поиска нова KYC регистрация и после от само себе си се оправило..
sasho_n2 Публикувано: 2 септември, 2025 Публикувано: 2 септември, 2025 Аз пък да се похваля - единствената банка, която за експресен валутен превод, нареден в клон на банката ( тъй като сумата беше по-висока), пристигнал за 2 часа при получателя ми взеха такса от 1 евро. Всички останали банки - ОББ, ДСК, искаха такса от минимум 6 евро за превод нареден в клон. 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега