Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

@Mascotte7373, не знам доколко ще ти е полезно - аз съм регистрирала за кампанията на Visa друга крата - Wizz KK - и съм получила кешбека на 21.05.

Neon е дебитна, аз по нея имам входящи суми и не ми е комфортно да я ползвам за плащания на Pos, но това е въпрос на лична преценка. Разбира се, може тези суми да се държат в сейфа на Neon.

• Харесвам 3
Публикувано:

Мисля, че не сме го коментирали - TBI имат нова функционалност в арр-а - Blink Parking.

Намира се в меню "Плащания" под бюджетните плащания. Инфо: тук.

Не съм го пробвала, сега симулирах - разпозна, че съм в Зелена зона, излезе работното време на зоната и цена на час.

Някой с отзиви?

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой знае ли как се трият шаблони в арр-а на TBI? Имам няколко търговеца, към които вече не очаквам да имам плащания.

Публикувано:

Отиваш на списъка с шаблони. Избираш "още". След това "изберете". Маркираш отметка на желания шаблон и  долу се появява опция "изтрий".

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте,

Някой знае ли как се спират известията с предложение за разделяне на вноски?

Поздрави,

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

TBI bank са пуснали сметки в британски лири и долари (и леи).

Курса евро - лира е с около 0.37% разлика от FX курса.

Евро - долар не съм пробвал.

Нещо ми се мерна и спестовен влог с лихва до 3% по тия валути...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 36 минути , 9791dvl каза:

TBI bank са пуснали сметки в британски лири и долари (и леи).

Курса евро - лира е с около 0.37% разлика от FX курса.

Евро - долар не съм пробвал.

Нещо ми се мерна и спестовен влог с лихва до 3% по тия валути...

image.png.c5a8e276dbbc7b8083e94653e53ac687.png

• Харесвам 4
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Не знам какво се случва , но от 2 дни при опит да захраня карта Неон - нищо не се случва, появява се черен екран с оранжев полукръг ,който е зациклил. Писах на съпорта ,но и те не могат да помогнат. Рестартирах , трих кешът - няма промяна. 

При вас бутонът на захранването работи ли ?

Публикувано:
преди 33 минути , Dora Popova каза:

Не знам какво се случва , но от 2 дни при опит да захраня карта Неон - нищо не се случва, появява се черен екран с оранжев полукръг ,който е зациклил. Писах на съпорта ,но и те не могат да помогнат. Рестартирах , трих кешът - няма промяна. 

При вас бутонът на захранването работи ли ?

Работи.

Скоро имах съобщение, че трябва да актуализирам данните в профила си. В противен случай няма да имам пълен достъп. Направих го - данните са за заетост, доходи и подобни.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 10 часа, Dora Popova каза:

От съпорта ми отговориха, че има технически проблем. Работят по отстраняването му.

Не знам, при мен очевидно няма технически проблем. Въпросът е доколко е заучена тази фраза и ще разрешат ли проблем, който при други го няма, в крайна сметка 😜

IMG_7184.png.dcb6710cdc8ebaa5c1e85f512200ef53.png

IMG_7185.png.6db7389946a46580725d5d40b36cfbcd.png

IMG_7187.png.29220f2b40527d795027174c9cb287de.png

IMG_7188.png.fbd82ad95f5ac52aa2030bff0d94432f.png

IMG_7190.png.2045e8ff03a1bfd6949f543fb90de35c.png

Между другото в моята работа не е приемливо на простосмъртните да се казва, че има технически проблем, защото това е повод за изостряне на проблема и жалби 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

При мен преди малко имаше подобен проблем и очевидно не е единичен случай - бяха ми превели по банков път към Tbi сметката 27€, но при мен в арр-а пишеше, че е влязла сумата от 0€. 

Актуализирах личните си данни в профила и ъпдейтнах до последна версия. После затворих всички отворени прозорци и при следващо отваряне на  Tbi app-a след 5-10 мин. вече показваше правилно постъпилата сума.

• Харесвам 4
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 11 минути , Mascotte7373 каза:

Някой има ли проблем с приложението на tbi днес? Крашва постоянно при опит да го отворя, кешът е изчистен.

работи. си. Звънни да ги питаш

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 32 минути , Mascotte7373 каза:

Някой има ли проблем с приложението на tbi днес? Крашва постоянно при опит да го отворя, кешът е изчистен.

На айфон си бачка

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:
8 minutes ago, Ognyan said:

Тази промоция дали е валидна само за нови клиенти или?

За всички е, но важи за депозити само от приложението.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ognyan каза:

Тази промоция дали е валидна само за нови клиенти или?

Screenshot_20260917_150233_Facebook.jpg

За всички депозити през приложението, но 3% е за депозит за 36 м. За 24 м лихвата е 2,75%, за 12 м. е 2,5%, а за 6 м. е 2%. Доста по-изгодни са депозитите в RON - за 3м може да се вземе 5,5 %, за 6 м. 6%

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, sasho_n2 каза:

За всички депозити през приложението, но 3% е за депозит за 36 м. За 24 м лихвата е 2,75%, за 12 м. е 2,5%, а за 6 м. е 2%. Доста по-изгодни са депозитите в RON - за 3м може да се вземе 5,5 %, за 6 м. 6%

При RON все пак да се има предвид, че са възможни разлики във валутния курс, отделно те по какъв превалутират. Според мен е за който има нюх към чейнджа🙂

Друго искам да питам - някой ползвал ли е шопинг секцията за кешбек? В какъв  срок долу-горе пристига? Четох условията - няма упоменат срок. Та затова питам за опит на практика. Имам 2 плащания от началото на юни и от средата на юли, по които кешбекът си стои pending.

Публикувано:
преди 17 часа, sasho_n2 каза:

Защо се занимавате с бг банки за лихва? Robinhood дават от месеци 5% лихва на евро без никакво замразяване на средствата, като при фалит гаранцията е до 22,000. Изплащат в края на месеца. Дават и добър бонус за добре дошъл - 50евро в крипто с рефъръл код (който няма как да споделя, тъй като не е разрешено).  

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Redyred каза:

Защо се занимавате с бг банки за лихва? Robinhood дават от месеци 5% лихва на евро без никакво замразяване на средствата, като при фалит гаранцията е до 22,000. Изплащат в края на месеца. Дават и добър бонус за добре дошъл - 50евро в крипто с рефъръл код (който няма как да споделя, тъй като не е разрешено).  

Мисля,че имат малка такса за обслужване 0.5% и освен това върху лихвата се дължи данък.За сравнение, акумулиращ ETF като XEON следва чистата лихва на ЕЦБ без текущо облагане в България и без таван от 20к евро.

• Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, tintoretto said:

Мисля,че имат малка такса за обслужване 0.5% и освен това върху лихвата се дължи данък.За сравнение, акумулиращ ETF като XEON следва чистата лихва на ЕЦБ без текущо облагане в България и без таван от 20к евро.

Малко става офтопик, ама това ХЕОН не е ли комар на борсата, със всички минуси?

Докато при робин худ Е ли чиста спестовна сметка?

Публикувано:
преди 1 минута , rgu каза:

Малко става офтопик, ама това ХЕОН не е ли комар на борсата, със всички минуси?

Докато при робин худ Е ли чиста спестовна сметка?

Не и на двата въпроса.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.