Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Някой звъня ли в цкб да потвърдят за тяхната MCWD? Предвид, че е промоция на мастъркард едва ли има как да не я прилагат, но още не са си обновили сайта.

Пуснах им мейл преди няколко дни. 

Публикувано:
преди 56 минути , Loverboy каза:

За Виза остават неограничените в София - поне в Пощенска ми потвърдиха това. Не успяха обаче да кажат дали важи за Доха и Дубай, както пише на сайта на Виза. Някой има ли опит с тези салони - наистина ли е безплатно? 

И за тях ли  ще  трябва оборот от  EUR 250 от май месец, за да имаш право на безплатни посещения? 

Публикувано:
На 6.02.2025 г. в 12:44, Loverboy каза:

Въпреки че са на един и същи собственик, Priority Pass и LoungeKey не са едно и също. Имат различни салони и аз сега тряскаво търся как да си направя Prioritypass, защото имам сумати карти от банки с LoungeKey, но един конкретен салон в Сеоул е само с PriorityPass... Не става да регистрираш същата карта като нов акаунт в PriorityPass, ако конкретната банка работи с LoungeKey. В България PP имат само Visa Premium от ДСК, ЦКБ и мисля Уникредит... Пощенска със сигурност са изцяло на LoungeKey. 

Кой салон ти трябва? Влез в револют на профил-салони и можеш да си платиш 67лв за салон и има търсачка. Виж дали няма да ти излезе там.

Публикувано:
преди 2 часа, Дънди каза:

Аз им писах, но нямам отговор още.

Получих отговор от ЦКБ

Във връзка с Вашето запитване, бихме искали да Ви информираме, че има промени в програмата LoungeKey и осигурените от Mastercard безплатни посещения.  За момента разполагаме с обновената информация, която e публикувана на сайта на Mastercard.

В момента все още се води кореспонденция между ЦКБ и Mastercard във връзка с промените в програмата и за броя на безплатните достъпи на летищата в целия свят, от които могат да се възползват картодържателите на ЦКБ.   

Поемаме ангажимент в най-кратък срок да Ви уведомим за актуалните условия, като информацията ще бъде поместена и на официалната страница на банката.

Благодарим Ви, че използвате продуктите и услугите на ЦКБ.

С уважение,

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Е , останаха ти още 5 посещения.

5 ли 0 ли...кой да знае...с това бъгаво приложение :lol:

Ще ви кажа като се оправи 🙂

Screenshot_20250207_211621_LoungeKey.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, boogy83 каза:

5 ли 0 ли...кой да знае...с това бъгаво приложение :lol:

Ще ви кажа като се оправи 🙂

Screenshot_20250207_211621_LoungeKey.jpg

Още не са обновили приложенията… според мен няма и да се случи скоро. При мен още пише 10 за Mastercard Universe, а трябва да е 18. 

Но Пощенска потвърдиха, че премиум визите продължават да си имат неограничен достъп+1 до София. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте, 

Това излиза в моята апликация от днес. Ползвам карта на пощенска банка MasterCard world premium.

За кредитните карти на пощенска банка не се изисква оборот и няма да се изисква оборот от предходен месец. 

Също така банков служител ми показа техните инструкции, от които красноречиво пише, че вече няма неограничен достъп до летища включително летище София. (Това за MasterCard, Само да спомена)

Screenshot_2025-02-10-15-37-39-84_e2c922aa8c3e4dbc295fdefcee35d19c.jpg

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 7.02.2025 г. в 16:31, Дънди каза:

Получих отговор от ЦКБ

Във връзка с Вашето запитване, бихме искали да Ви информираме, че има промени в програмата LoungeKey и осигурените от Mastercard безплатни посещения.  За момента разполагаме с обновената информация, която e публикувана на сайта на Mastercard.

В момента все още се води кореспонденция между ЦКБ и Mastercard във връзка с промените в програмата и за броя на безплатните достъпи на летищата в целия свят, от които могат да се възползват картодържателите на ЦКБ.   

Поемаме ангажимент в най-кратък срок да Ви уведомим за актуалните условия, като информацията ще бъде поместена и на официалната страница на банката.

Благодарим Ви, че използвате продуктите и услугите на ЦКБ.

С уважение,

А на мен даже и това не отвориха.

Публикувано:
преди 2 часа, makler каза:

А на мен даже и това не отвориха.

Явно и при ЦКБ ще е така. Сега видях в апа, че се показват 6 посещения както c700700 е показал по-горе.

• Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, c700700 каза:

Здравейте, 

Това излиза в моята апликация от днес. Ползвам карта на пощенска банка MasterCard world premium.

За кредитните карти на пощенска банка не се изисква оборот и няма да се изисква оборот от предходен месец. 

Също така банков служител ми показа техните инструкции, от които красноречиво пише, че вече няма неограничен достъп до летища включително летище София. (Това за MasterCard, Само да спомена)

Screenshot_2025-02-10-15-37-39-84_e2c922aa8c3e4dbc295fdefcee35d19c.jpg

И аз потвърждавам за Пощенска: 

Дебитна Мастъркард Премиум - 6 посещения

Кредитна Universe - 18 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

С World debit от ЦКБ - да влизам ли в салона в Панама? 😀😀😀 В движение съм и не мога да  проследя внимателно темата. Нали не е задължително да се регистрирам в сайтовете за салоните?

Публикувано:
преди 16 минути , Eva eva каза:

С World debit от ЦКБ - да влизам ли в салона в Панама? 😀😀😀 В движение съм и не мога да  проследя внимателно темата. Нали не е задължително да се регистрирам в сайтовете за салоните?

Ако е Мастъркард - трябва да имаш 6 посещения. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , Eva eva каза:

Живота обича смелите -влизай! 😄 

• Смея се 8
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

Задължително се влиза в салона в Панама!
На най-далечния бар в дясно като се влезе един младеж зад бара разсипва охолно един 12-годишен никарагуански ром Flor de Caña, така че никакви компромиси и само напред към салона!  🤗🍸

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Ето че и фибанк и ДСК са актуализирали най-накрая техните оферти. 

Офертата на fibank за дебитна карта world звучи доста обещаващо. 5лв на месец в допълнение със сметка.

Screenshot_20250211_012829_com.android.chrome.png

Screenshot_20250211_013014_com.android.chrome.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Двуцветко каза:

Задължително се влиза в салона в Панама!
На най-далечния бар в дясно като се влезе един младеж зад бара разсипва охолно един 12-годишен никарагуански ром Flor de Caña, така че никакви компромиси и само напред към салона!  🤗🍸

Ааа нещо са се изложили с вносен.

Там се разсипва abuelo 12, местен и доста по-хубав от флора

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
6 hours ago, c700700 said:

Ето че и фибанк и ДСК са актуализирали най-накрая техните оферти. 

Офертата на fibank за дебитна карта world звучи доста обещаващо. 5лв на месец в допълнение със сметка.

Screenshot_20250211_012829_com.android.chrome.png

Screenshot_20250211_013014_com.android.chrome.png

Ако не е грешка ПИБ ще е банката с най-добра програма по евтините карти.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 43 минути , stanimir каза:

Ако не е грешка ПИБ ще е банката с най-добра програма по евтините карти.

В приложението на LoungeKey при мен от вчера се появи бройката на оставащите салони и тя е 6, а не 10. Да видим дали информацията за 10 безплатни посещения е грешка или пък се отнасят за нови картодържатели...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Ивайла каза:

Аз не разбирам дали за гост се брои отделно посещение. С ЦКБ wolrd debit съм.image.png.5b60faf456495cb05e77fa49bc95aada.png

Определено 😉

Малко нагоре е ясно написано:

image.png.5199da05377e8cffdae883ab6363b315.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз друго не разбирам - Debit Mastercard Platinum на ПИБ, изадедин преди 1 февруари остават с до 6 посещения, а само новите са с 10 посещения? Защото моят лимив си стои на 6. И втори въпрос - безплатните летища, остават ли си безплатни или и те се броят към тези посещения вече?

Кредитната Виза Платинум на ПИБ пък има безплатен достъп до следните салони, в допълнение на Aspire в София:

∙ IGA Istanbul;
∙ Al Maha Doha;
∙ Pearl Abu Dhabi;
∙ LuxxLounge Frankfurt;
∙ Plaza Premium Lounge Dubai;

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• agenta
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.