valentin_st Публикувано: Понеделник в 19:19 Публикувано: Понеделник в 19:19 Изглежда, че и вече ще си има 10% кешбек в booking с Mastercard, World, World Premium и Mastercard UNIVERSE, без да има нужда да търсим постоянно кодове. Линк 1
Stryper Публикувано: Понеделник в 19:26 Публикувано: Понеделник в 19:26 Пише до 10%. Та може и да е по-малко. 1
Loverboy Публикувано: Понеделник в 19:31 Публикувано: Понеделник в 19:31 преди 17 минути , valentin_st каза: И при мен е същата история, странно защо нищо не са съобщили досега, а и ми е интересно от къде ще ми вземат посещението от преди няколко дни. Още по-странното е, че като се логна с Visa Premium пише, че нямам никакви безплатни посещения, дори в София. А на сайта на Виза пише, че имаш Доха, Дубай, Истанбул до края на 2025 г. Но няма нито дума за София… 1
lyubo21 Публикувано: Понеделник в 20:03 Публикувано: Понеделник в 20:03 преди 47 минути , valentin_st каза: Изглежда, че и вече ще си има 10% кешбек в booking с Mastercard, World, World Premium и Mastercard UNIVERSE, без да има нужда да търсим постоянно кодове. Линк Тези 10% са малко измамни, защото като се минава през линка от Мастъркард или други с кешбек Букинг просто дава по-кофти цена... остъпките през Genius не се калкулират и в повечето случаи от кешбека изобщо няма смисъл. Има някои хотели без отстъпки, при които има смисъл от кешбек, но и при тях понякога дава по-кофти цена през линка. Изобщо нагласили са схемата, но с повече търсене може да се излъже🙂 5
Ilian359 Публикувано: Понеделник в 20:16 Публикувано: Понеделник в 20:16 преди 1 час, Loverboy каза: Пак редактирам: Мастъркард са ги махнали - няма никъде неограничено. https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html Това да не важи за нови карти или за нови регистрации в Loungekey? Аз като се логна, ми излизат старите Unlimited условия за limited салони. 2
Marisha Публикувано: Понеделник в 21:03 Публикувано: Понеделник в 21:03 преди 44 минути , Ilian359 каза: Това да не важи за нови карти или за нови регистрации в Loungekey? Аз като се логна, ми излизат старите Unlimited условия за limited салони. И при мен е така. Entitlement Ends: 04 Nov 2028 Unlimited member visits IMPORTANT INFORMATION Entitlement information You have unlimited complimentary visits to LoungeKey lounges available a year, allowing you access to selected airport lounges – Sofia, Vienna, Istanbul, Belgrade and Skopje.
horus92 Публикувано: Понеделник в 21:44 Публикувано: Понеделник в 21:44 В моя акаунт в LoungeKey пише само, че имам салони за 35 долара. Нищо за безплатни. Даже като намеря софийския, ми пише, че трябва да платя. Става въпрос за златна на ПИБ. Но не помня и преди да е пишело за безплатните. На сайта на ПИБ още си пише старите условия, ама не очаквам и да го обновят бързо.
dafigg Публикувано: Понеделник в 21:48 Публикувано: Понеделник в 21:48 То ако е по 35 долара, може просто да се ползва Револют и няма да има нужда от никакви кредитни карти и т.н.
Loverboy Публикувано: Вторник в 04:05 Публикувано: Вторник в 04:05 Видях, че и ДСК и ЦКБ са си обновили сайтовете. Явно е в сила от 01.02. Днес ще пиша на банкерката да я видя какво ще каже. 1
Marisha Публикувано: Вторник в 08:08 Публикувано: Вторник в 08:08 преди 4 часа, Loverboy каза: Видях, че и ДСК и ЦКБ са си обновили сайтовете. Явно е в сила от 01.02. Днес ще пиша на банкерката да я видя какво ще каже. Правилно ли да го разбирам, към неограничени салони на определени летища се добавя определено количество на салони по избор.
horus92 Публикувано: Вторник в 08:13 Публикувано: Вторник в 08:13 Аз го разбирам, че няма вече неограничени на избрани, а само определен брой, на което и да е от програмата. 1
Marisha Публикувано: Вторник в 08:24 Публикувано: Вторник в 08:24 преди 10 минути , horus92 каза: Аз го разбирам, че няма вече неограничени на избрани, а само определен брой, на което и да е от програмата. На ДСК продължава да има това Безплатен ВИП достъп за двама Възползвай се от безплатно посещение за теб и един придружител в салоните за релакс на следните летища и терминали. За влизане е достатъчно да покажеш* своята World Debit Mastercard: София: (SOF) Sofia Airport - Sofia Vitosha Aspire lounge (T2); Скопие: (SKP) Skopje International Airport - Primeclass Lounge; Виена: (VIE) Vienna Schwechat Airport - Sky Lounge (Т3) & Vienna Lounge (Т1); Истанбул: (IST) IGA Istanbul Airport - IGA Sleepod & IGA Lounge; (ISG) Istanbul Sabiha Gokcen International Airport - Kepler Club. 1
Kamen Публикувано: Вторник в 08:31 Публикувано: Вторник в 08:31 В сайта на Lounge Key Iga Sleepod не е опция.
horus92 Публикувано: Вторник в 08:34 Публикувано: Вторник в 08:34 Аз гледах на пощенска и обб. На вторите пише: "За карти Mastercard Gold - промоционални условия по програма LoungeKey - 6 безплатни посещения на година (за картодържател или гост), считано от 1.02.2025 г". От сайта на мастъркард също нищо не пише за локалните летища, но пък там пише за златни 4 посещения, а при обб 6. Като цяло очакванията ми са да ограничават услугата предвид натоварването на салоните.
vl_stamboliev Публикувано: Вторник в 13:18 Публикувано: Вторник в 13:18 Преди малко получих това съобщение: "www.ubb.bg 04/02/2025г. Промяна в достъпа до бизнес салони на летищата НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ Бихме искали да ви уведомим за промени в програма LoungeKey за достъп до бизнес салони на летища за клиенти на ОББ с карта Mastercard. Считано от 01.02.2025 г. като клиент на ОББ с карта Mastercard World Debit, Mastercard Gold, Mastercard Gold Premium, Mastercard Business Premium или Mastercard Corporate може да се възползвате от: 6 безплатни посещения за календарна година (за картодържател или гост) с карта Mastercard World Debit. 4 безплатни посещения за календарна година (за картодържател или гост) с карти Mastercard Gold, Mastercard Gold Premium, Mastercard Business Premium или Mastercard Corporate. Насладете се на привилегиите, които вашата карта от ОББ предоставя, и направете пътуванията си още по-удобни и приятни! Благодарим ви, че сте клиент на ОББ! С уважение, Екипът на ОББ". Прекалено нагло - съобщение от днес - 04.02.2025, а влиза в сила от 01.02.2025?! 2
tougherty Публикувано: Вторник в 14:45 Публикувано: Вторник в 14:45 На сайта на мастъркрд пише, че вече се ползват съответния брой посещения - 6 или 4 (в зависимост от картата) до салоните на всички летища в loungekey програмата, като може да се ползват от титуляра и гостите му, т.е. вече няма ограничение в гостите. След изчерпване на безплатните 6 или 4 посещения, достъпът се заплаща по 30 евро.
dafigg Публикувано: Вторник в 15:20 Публикувано: Вторник в 15:20 Същото го пише и за МС дебитна Gold карта на Уникредит (4 посещения и годишна такса от 25 евро). Мен лично не ми стана ясно таксуването как точно става. Дали можем едновременно да влезнем аз и продружител и съответно това като 2 влизания ли се брой или като едно? Аз понеже съм при тях ще попитам може ли просто да си сменя дебитната карта с голд. https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankirane/plashtaniya/debitni-karti/debitna-karta-mastercard-gold-debit/ 1
stanimir Публикувано: Вторник в 15:46 Публикувано: Вторник в 15:46 С Mastercard Gold (дебитна или кредитна) или Business (кредитна), се възползваш от 4 безплатни достъпа годишно до салоните на летищата в целия свят. С Mastercard Platinum или World (дебитна или кредитна), се възползваш от 6 безплатни достъпа годишно до салоните на летищата в целия свят. С Mastercard World Elite (дебитна или кредитна), се възползваш от 8 безплатни достъпа годишно до салоните на летищата в целия свят. 1 + 1 гост = 2 безплатни достъпа Така е според сайта на MasterCard , а ако банката ви дава някакъв бонус от себе си вече зависи от самата банка. Отпада ограничението за избор до салоните в София , Истанбул , Скопие и Виена.Вече може да разпределяте своите 4/6/8 безплатни посещения между всичките 1200 салона , които работят с LoungeKey програмата . 9
jorocontrola Публикувано: Вторник в 16:38 Автор Публикувано: Вторник в 16:38 преди 51 минути , stanimir каза: С Mastercard Gold (дебитна или кредитна) или Business (кредитна), се възползваш от 4 безплатни достъпа годишно до салоните на летищата в целия свят... Линк? Благодаря! 1
stanimir Публикувано: Вторник в 16:48 Публикувано: Вторник в 16:48 https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html 2 1
era123 Публикувано: Вторник в 17:17 Публикувано: Вторник в 17:17 Ще набия малко офтопик, ама....цялата страница на активност е пълна с тая тема, та: Абе, вас гладни ли ви държат и по емнайсе часа ли сте преди полета, та се набивате в тия лаунджове? Ще каже човек, че това е най-важното в едно пътуване. Отделно за 30е или по-малко толко ли няма какво да се прехапне извън тях. И още по-отделно, нали не мислите,че е безплатно с КК, след всички такси и 100 условия, ама айде това е бел кахър. Не е за вярване. 1 4
Loverboy Публикувано: Вторник в 17:49 Публикувано: Вторник в 17:49 преди 30 минути , era123 каза: Ще набия малко офтопик, ама....цялата страница на активност е пълна с тая тема, та: Абе, вас гладни ли ви държат и по емнайсе часа ли сте преди полета, та се набивате в тия лаунджове? Ще каже човек, че това е най-важното в едно пътуване. Отделно за 30е или по-малко толко ли няма какво да се прехапне извън тях. И още по-отделно, нали не мислите,че е безплатно с КК, след всички такси и 100 условия, ама айде това е бел кахър. Не е за вярване. На мен са ми “безплатни”, защото картата се избива от кешбека. Това са разходи, които така или иначе правя, банката ми връща пари даже, така че пестя от салоните доста после. Така че всеки разход се минава през КК 😀 4
stanimir Публикувано: Вторник в 18:27 Публикувано: Вторник в 18:27 1 hour ago, era123 said: Ще набия малко офтопик, ама....цялата страница на активност е пълна с тая тема, та: Абе, вас гладни ли ви държат и по емнайсе часа ли сте преди полета, та се набивате в тия лаунджове? Ще каже човек, че това е най-важното в едно пътуване. Отделно за 30е или по-малко толко ли няма какво да се прехапне извън тях. И още по-отделно, нали не мислите,че е безплатно с КК, след всички такси и 100 условия, ама айде това е бел кахър. Не е за вярване. Погледни заглавието на темата.Ако беше "Шиене на гоблени" , щяхме да си говорим за гоблени.Ама не е 😞 4 3 12
dafigg Публикувано: Вторник в 18:37 Публикувано: Вторник в 18:37 1 hour ago, era123 said: Ще набия малко офтопик, ама....цялата страница на активност е пълна с тая тема, та: Абе, вас гладни ли ви държат и по емнайсе часа ли сте преди полета, та се набивате в тия лаунджове? Ще каже човек, че това е най-важното в едно пътуване. Отделно за 30е или по-малко толко ли няма какво да се прехапне извън тях. И още по-отделно, нали не мислите,че е безплатно с КК, след всички такси и 100 условия, ама айде това е бел кахър. Не е за вярване. Много години съм пътувал без никакви "такива екстри" и не съм имал проблем. После открих Дайнерс и си беше приятно да имаш един такъв бонус, да влезнеш да си хапнеш на спокойствие без да даваш пари. Ползвал съм го от време на време като е имало време за убиване на някое летище. След това се затри и пак останах без тази екстра. Еми стоя си на летището и си чакам. Ако пък съм много гладен може да си взема нещо за хапване. Но последните години по летищата си стана много скъпо (и то без значение Европа или някоя уж бедна и евтина страна от 3тият свят). Най-тъпият сандвич тип багетка с резан кашкавал и шунка си върви към 6-7 евро като минимум. Ако искаш и една вода да пиеш (че не винаги има чешми да си сипеш) и отиде на над 10 евро. Доскоро всички карти тук се въртяха с едни и същи посещения (София, Виена, Истанбул, Скопие и Белград). Поне от моя гледна точка мега тъпи и ограничаващи оферти. Поне от моята камбанария не виждам да отида в Скопие или Белград, че да ползвам салон там. За София е ясно, няма какво да идвам по-рано, че да влезна. Последните 4г. така се случва, че през Виенското летище не съм минавал, пък и останалите ми случай там са били като цяло трансфер и то без да имам много време за размотаване. Турците никога не съм ги ползвал като компания и през летището им съответно никога не съм минавал и с оглед на скъпите им полети не виждам скоро да ги ползвам. Та от моя гледна точка тези опции за салон бяха безмислени. Сега с новите условия си заслужава да си искараш една дебитна или кредитна карта. Вече според кой каквото му е на сърце. Коя банка го кефи, колко иска да я ползва, какви курсове има банката за валути, бонус програми и т.н. Но предвид цените на напитки и храни по летищата, да влезнеш 4 пъти да си хапнеш на спокойствие (не говоря да влезнеш и да се тъпчеш като животно на макс) си заслужава. Само от това си избиваш парите за тази премиум карта. 7
Loverboy Публикувано: Вторник в 19:19 Публикувано: Вторник в 19:19 преди 40 минути , dafigg каза: Много години съм пътувал без никакви "такива екстри" и не съм имал проблем. После открих Дайнерс и си беше приятно да имаш един такъв бонус, да влезнеш да си хапнеш на спокойствие без да даваш пари. Ползвал съм го от време на време като е имало време за убиване на някое летище. След това се затри и пак останах без тази екстра. Еми стоя си на летището и си чакам. Ако пък съм много гладен може да си взема нещо за хапване. Но последните години по летищата си стана много скъпо (и то без значение Европа или някоя уж бедна и евтина страна от 3тият свят). Най-тъпият сандвич тип багетка с резан кашкавал и шунка си върви към 6-7 евро като минимум. Ако искаш и една вода да пиеш (че не винаги има чешми да си сипеш) и отиде на над 10 евро. Доскоро всички карти тук се въртяха с едни и същи посещения (София, Виена, Истанбул, Скопие и Белград). Поне от моя гледна точка мега тъпи и ограничаващи оферти. Поне от моята камбанария не виждам да отида в Скопие или Белград, че да ползвам салон там. За София е ясно, няма какво да идвам по-рано, че да влезна. Последните 4г. така се случва, че през Виенското летище не съм минавал, пък и останалите ми случай там са били като цяло трансфер и то без да имам много време за размотаване. Турците никога не съм ги ползвал като компания и през летището им съответно никога не съм минавал и с оглед на скъпите им полети не виждам скоро да ги ползвам. Та от моя гледна точка тези опции за салон бяха безмислени. Сега с новите условия си заслужава да си искараш една дебитна или кредитна карта. Вече според кой каквото му е на сърце. Коя банка го кефи, колко иска да я ползва, какви курсове има банката за валути, бонус програми и т.н. Но предвид цените на напитки и храни по летищата, да влезнеш 4 пъти да си хапнеш на спокойствие (не говоря да влезнеш и да се тъпчеш като животно на макс) си заслужава. Само от това си избиваш парите за тази премиум карта. Определено си заслужава. Не на всяко летище (София), но има много летища с доста добри салони. За Истанбул офертата си беше супер, защото салонът хич не е лош. Виена също е доста добър лаундж. Но истината е, че по-добре да имаш 6 посещения, които са ти безплатни където искаш, отколкото неограничени в софийското летище… Ще преживея софийското без проблем, така че се съгласявам с теб определено, че има смисъл. Особено като летиш с Раян примерно и в Рим има хубави салони, в азиатските също са супер. Само в САЩ и на някои европейски летища са скапани. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега