Captain45 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Едно питане за Loungekey. В приложението им се опитам да видя салоните на летището в Мадрид, но не ми излиза нищо. При вас така ли е? Иначе виждам в нета, че и до 4 терминала има достъп с Loungekey бизнес салоните.
horus92 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Приложението е много смотано, аз направо си търся независимо или от сайта на летището, ако пише. 3
Captain45 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари На мен ми е малко странно защото в Приорити Пас си излизат всичките салони, а двете приложения са копи/пейст само имената им са различни. В Лоунджкий излизат тук там по някой салон но явно не всички и се чудех дали е само в моето приложение проблемът! 1
Mary Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 35 минути , Captain45 каза: Едно питане за Loungekey. В приложението им се опитам да видя салоните на летището в Мадрид, но не ми излиза нищо. При вас така ли е? Иначе виждам в нета, че и до 4 терминала има достъп с Loungekey бизнес салоните. При мен излизат следните: Т1 - един - Cibels, Т2 - един - Puerta de Alcala, Т3 - два Puerta Del Sol и Pannus(вероятно е заведение това), Т4 - два - Plaza Mayor и Oliva&Bellota(заведение) и Т4 сателит - три - Neptuno Lounge, Soho(заведение) и GetSleep(капсули за почивка). 2
Фил Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари На 29.01.2026 г. в 6:26, Alexander каза: Отговорих им, че не кандидатствам за кредит 200к € и заминах. 10226 € влог или заем
Branko Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 57 минути , Captain45 каза: На мен ми е малко странно защото в Приорити Пас си излизат всичките салони, а двете приложения са копи/пейст само имената им са различни. В Лоунджкий излизат тук там по някой салон но явно не всички и се чудех дали е само в моето приложение проблемът! При мен през приложението е същото. Ползвам версията през браузер, там излизат 5 1
Captain45 Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 4 часа, Mary каза: При мен излизат следните: Т1 - един - Cibels, Т2 - един - Puerta de Alcala, Т3 - два Puerta Del Sol и Pannus(вероятно е заведение това), Т4 - два - Plaza Mayor и Oliva&Bellota(заведение) и Т4 сателит - три - Neptuno Lounge, Soho(заведение) и GetSleep(капсули за почивка). На iOS ли си? Аз съм с Андроид.
bibi Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари При мен в приложението излизат 4 салона и 2 места за хранене на 4-те терминала по търсене с Madrid. С iOS съм.
adreno Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари Преди 1 час, Captain45 каза: На iOS ли си? Аз съм с Андроид. С Андроид съм, излизат същите салони и заведения, които са писали по-горе.
Mary Публикувано: 18 февруари Публикувано: 18 февруари преди 9 часа, Captain45 каза: На iOS ли си? Аз съм с Андроид. iOS, всичко ъпдейтнато до последен вариант на система и приложения. 1
Alexander Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари С ЦКБ картите, позволяват ли харчене на 1-2 входа за гости за лаундж и да ги приспадат както на ПИБ примерно? Или само титуляра може да влиза? Не пише нищо по въпроса в сайта им, само колко безплатно влизания има на година.
Дънди Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Аз съм с ЦКБ World debit, имам 6 посещения, и миналата година ги ползвах 3 пъти за мен + 1 придружител.
Alexander Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Имах предвид кредитните им word сега видях, че пише титуляр и придружител/и. Ама колко са тези придружители, 1-2? 1
ven62 Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари преди 54 минути , Alexander каза: Имах предвид кредитните им word сега видях, че пише титуляр и придружител/и. Ама колко са тези придружители, 1-2? Това ли търсиш? За своите Премиум клиенти ЦКБ съвместно с Mastercard осигуряват годишно 16 безплатни достъпа до бизнес салоните на множества летища, като част от програмата LoungeKey; Допълнителни привилегии на летищата във Варна и Бургас - за притежателите на кредитна карта World Mastercard® от ЦКБ и двама техни придружители, ЦКБ АД е осигурила безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас; Priority Pass За да бъдем сигурни, че сме се погрижили по най-добрия начин за комфорта на Вас и Вашите придружители при пътуванията Ви в чужбина, като притежател на кредитна карта World Mastercard® Вие получавате и безплатно членство в програмата Priority Pass. Програмата Ви осигурява възможността да избягате от суматохата и хаоса на претъпкания салон за пътници и да се потопите в уюта, спокойствието и удобството на VIP салона на летището, докато чакате Вашия полет; World Mastercard - Кредитни карти - Централна кооперативна банка Програма Priority Pass - Централна кооперативна банка 1
Eva eva Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Преди 1 час, Alexander каза: Имах предвид кредитните им word сега видях, че пише титуляр и придружител/и. Ама колко са тези придружители, 1-2? Ние влизахме по трима човека - титуляра и двама придружители. Не са ми дърпали пари, директно приспадаха от 16-те безплатни посещения. Аз съм с ЦКБ World credit mastercard. 4 1
Alexander Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Lounge key 16-те посещения ме интересува и а ли лимит в придружителите.
Alexander Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари преди 1 минута , Eva eva каза: Ние влизахме по трима човека - титуляра и двама придружители. Не са ми дърпали пари, директно приспадаха от 16-те безплатни посещения. Аз съм с ЦКБ World credit mastercard. А по Priority Pass/ безплатните, е само титуляр + 1 придружител, нали?
Alexander Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари На 2.08.2025 г. в 20:25, Zdravko Nestorov каза: @EmoKrastev - благодаря за опита от първа ръка. 16-те посещения са по програмата Lounge Key (линк). Неограничения брой са по програмата PriorityPass (линк) и е само за конкретни салони (за притежателя и един придружител). За неограничените посещения на описаните в линка места, как се влиза? Трябва да се свали приложението на PriorityPass или трябва физическа карта на PriorityPass?
EmoKrastev Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 45 минути , Alexander каза: За неограничените посещения на описаните в линка места, как се влиза? Трябва да се свали приложението на PriorityPass или трябва физическа карта на PriorityPass? Става и с приложение /не навсякъде/, става и с физическа карта /навсякъде където е отбелязано в приложението/ - използвам вече само физическата защото имах проблем още в началото на Истанбул, не се получи с приложението, а не носех с мен физическата карта PriorityPass и се наложи да ползвам кредитната карта. Е от тогава си я нося и физическата карта с мен. Предполагам са ти я издали заедно с Mastercard World Credit?
Captain45 Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Може и с приложението, може и с пластиката която получаваш. Но за Priority Pass плащаш за всяко посещение по 30 евро освен ако не си купиш допълнителен пакет за определен брой посещения.
EmoKrastev Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 22 часа, Alexander каза: А по Priority Pass/ безплатните, е само титуляр + 1 придружител, нали? Да, ние сме така. Нямали сме проблеми
Alexander Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 7 минути , EmoKrastev каза: Става и с приложение /не навсякъде/, става и с физическа карта /навсякъде където е отбелязано в приложението/ - използвам вече само физическата защото имах проблем още в началото на Истанбул, не се получи с приложението, а не носех с мен физическата карта PriorityPass и се наложи да ползвам кредитната карта. Е от тогава си я нося и физическата карта с мен. Предполагам са ти я издали заедно с Mastercard World Credit? Не са! Питах ги къде е, когато взех кредитната, казаха че ще проверят и ще ми звъннат. След 15 мин ми звъннаха и казаха, че ще се издаде по-късно, вероятно както прави ПИБ. Истанбул не е от безплатните, защо си я ползвал, а не от 16-те входа по lounge key програмата? преди 6 минути , Captain45 каза: Може и с приложението, може и с пластиката която получаваш. Но за Priority Pass плащаш за всяко посещение по 30 евро освен ако не си купиш допълнителен пакет за определен брой посещения. Нали е безплатно за определени летища? Говоря за Word на ЦКБ https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/programa-priority-pass Като притежател на кредитна карта World Mastercard® от ЦКБ и благодарение на осигуреното Ви от Банката членство в програмата Priority Pass, получавате изцяло безплатен достъп до бизнес салоните на летища, до които България Еър изпълнява полети, както за Вас, така и за един Ваш придружител. 1
Captain45 Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари За тези до които лети България Еър е така. Аз споменах за всички други останали, че ти осигуряват безплатно членство в програмата, но си плащаш за посещенията по 30 евро, освен ако не си платиш абонамент. Ти успя ли да си извадиш кредитна карта World Mastercard® от ЦКБ?
Alexander Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари За безплатните се минава безплатно с пластиката на Приорити Пас или се плаща и после връщат пари?
EmoKrastev Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари преди 19 минути , Alexander каза: Истанбул не е от безплатните, защо си я ползвал, а не от 16-те входа по lounge key програмата? Сега като прочетох това пак си проверих внимателно движението по картата - минавахме на Истанбул и Гуанджоу с PriorityPass средата на ноември, а нямам дръпнати пари досега - гаранция. Да не би да има някакъв пакет предварително зареден? Аз като си взимах картата ми обясниха че ако се налага плащане в салон ще ми кажат на входа и затова не съм се задълбочавал С пластиката, нищо не плащаш 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега