Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Argentique каза:

На коя банка?

Защото с виза голд на Уникредит има придружител. Проверено много пъти.

На Първа инвестиционна банка АД, сори забравих да напиша банката.

Дори тук е описано, че Голд по принцип нямат безплатен гост - https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html

• Харесвам 1
Публикувано:

Виза Голд на ОББ дава право на придружител, също многократно е проверено. Мисля, че коментирахме преди, че това е политика на Виза, не на конкретната банка, но може все пак изрично да се потвърди с ПИБ. Може би поста е само за Мастър кард голд, че не дава с придружител.

• Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се, моя грешка... Master card Gold на ПИБ няма безплатен гост. За Visa Gold не знам как е? 

• Харесвам 1
Публикувано:

То всъщност не знам дали има значение банката. 

Но условията на картата в момента на издаване - да.

Защото бях с човек със същата карта като моята, но издавана година по-рано. Не мина.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Защото бях с човек със същата карта като моята, но издавана година по-рано. Не мина.

Явно нещо такова ще да е, защото и аз съм забелязал, че някой ГОЛД карти имат придружител, дреги не.

• Харесвам 2
Публикувано:

Само да вметна, че извадих на моя син безплатна карта World Debit Mastercard® от ЦКБ към моята сметка. Има право да си влиза с придружител безплатно в София и Виена. Хм, преди май беше включен и Истанбул, сега не го пише на сайта на ЦКБ. Явно трябва да се проверява преди всяко пътуване. 

Все пак, яко някой пътува с такава карта към Истанбул да го има предвид. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 13 часа, Eva eva каза:

Само да вметна, че извадих на моя син безплатна карта World Debit Mastercard® от ЦКБ към моята сметка. Има право да си влиза с придружител безплатно в София и Виена. Хм, преди май беше включен и Истанбул, сега не го пише на сайта на ЦКБ. Явно трябва да се проверява преди всяко пътуване. 

Все пак, яко някой пътува с такава карта към Истанбул да го има предвид. 

Картата я издаде към твоята сметка, но на негово име ли?

Важи си за София, Виена, Истанбул, Скопие и Белград...следи сайта на мастъркард бг за точна информация.

Публикувано:
преди 58 минути , Jorro каза:

Картата я издаде към твоята сметка, но на негово име ли?

Важи си за София, Виена, Истанбул, Скопие и Белград...следи сайта на мастъркард бг за точна информация.

Да, към моята сметка, но на негово име 🙂 И с моите пари вътре 😄 Вчера рових и в сайта на Мастъркард, не намерих информация. Пак ще търся.

Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Да, към моята сметка, но на негово име 🙂 И с моите пари вътре 😄 Вчера рових и в сайта на Мастъркард, не намерих информация. Пак ще търся.

Супер, благодаря.

Ето ти линк:

https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Jorro каза:

Преди беше включен Белград, а Скопие го бяха махнали. Сега обратното - Белград е изчезнал, а Скопие се е върнало, както се вижда в долния скрийншот, сравнен с този в мнението ми от преди около една година
Големи въртележки, голяма мъка с тези Западни Балкани, Изглежда тежка конюнктура е налегнала и MasterCard  :ph34r:

...или някой е прочел горецитираното ми мнение за изключването на Скопие, взел си е бележка, и е побързал да поправи тази дълбока житейска несправедливост с изхвърлянето на салона в  Скопие от списъка с безплатните посещения :grin:

WDMC.jpg.159927a2e7328ad0035bcecf6d276b7b.jpg

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 5 часа, wilks каза:

Преди беше включен Белград, а Скопие го бяха махнали. Сега обратното - Белград е изчезнал, а Скопие се е върнало, както се вижда в долния скрийншот, сравнен с този в мнението ми от преди около една година
Големи въртележки, голяма мъка с тези Западни Балкани, Изглежда тежка конюнктура е налегнала и MasterCard  :ph34r:

...или някой е прочел горецитираното ми мнение за изключването на Скопие, взел си е бележка, и е побързал да поправи тази дълбока житейска несправедливост с изхвърлянето на салона в  Скопие от списъка с безплатните посещения :grin:

WDMC.jpg.159927a2e7328ad0035bcecf6d276b7b.jpg

То понеже се счупваме да летим през Скопие и ни беше много важно. Виж за Белград е кофти колкото и зле да беше лаунджа им предвид често евтините свързващи полети с със сърбите си беше ок да го имаме. Аз все пак бих питал и на място защото може и да е пропуск. Все пак най-важните-София, Виена и Истанбул са си налични, което си е ценно.

• Харесвам 4
Публикувано:

След като изчетох сайта на ПИБ, говорих със служител и изчетох сайта на Longe key, мога да обобщя следното за ПИБ-ските карти:

1. Златна КК Мастър кард - безпл. достъп на един + 0 придружители в изброените летища с безплатен достъп. В тезис плащане 30 евро + 30 за придружител (не става ясно колко може да са, но поне 1)

2.Златна Виза - безпл. достъп на 1 + 1 придружител в изброените летища с безплатен достъп.  В тези плащане 30 + 30 (не става ясно колко може да са, но поне 1)

В Доха работят с 3 салона. За съжалени ще мога да тествам практически там чак през февруари.

Публикувано:

Хм, аз пък вчера бях в ПИБ да вадя ЕЗК и разпитах за златните КК - Мастъркард и Виза. Момичето чете, чете и каза, че никакъв достъп до салон нямат- нито на София, нито другаде. Нямало вече такива неща като с Дайнерс, рече. 🤨

Иначе промоцията продължава - без такса за първата година и без такса за следващата при оборот по златна над 20 000 за годината.

Публикувано:
преди 26 минути , bibi каза:

След като изчетох сайта на ПИБ, говорих със служител и изчетох сайта на Longe key, мога да обобщя следното за ПИБ-ските карти:

1. Златна КК Мастър кард - безпл. достъп на един + 0 придружители в изброените летища с безплатен достъп. В тезис плащане 30 евро + 30 за придружител (не става ясно колко може да са, но поне 1)

2.Златна Виза - безпл. достъп на 1 + 1 придружител в изброените летища с безплатен достъп.  В тези плащане 30 + 30 (не става ясно колко може да са, но поне 1)

В Доха работят с 3 салона. За съжалени ще мога да тествам практически там чак през февруари.

За Златната Виза изброените летища са 1. По-точно само салон Aspire на летище София.Поне така пише на сайта им.

преди 4 минути , jul каза:

Хм, аз пък вчера бях в ПИБ да вадя ЕЗК и разпитах за златните КК - Мастъркард и Виза. Момичето чете, чете и каза, че никакъв достъп до салон нямат- нито на София, нито другаде. Нямало вече такива неща като с Дайнерс, рече. 🤨

Иначе промоцията продължава - без такса за първата година и без такса за следващата при оборот по златна над 20 000 за годината.

Ами или информацията на сайта не е актуална или служителката не е много компетентна. В този конкретен случай залагам на второто. 

Мисля, че има доста народ, който си ползва салоните точно с тези карти.

• Харесвам 4
Публикувано:

Тук май се бъркат кредитни с дебитни карти...

Програмата включва безплатен достъп до салоните в София, Истанбул, Виена и Белград на притежатели на карти Debit Mastercard Platinum на ПИБ, а по-горе се цитират кредитни карти на ПИБ...

• Харесвам 1
Публикувано:
На 13.06.2024 г. в 19:40, Argentique каза:

Преди 2 години Mastercard Gold на ОББ даваше право на придружител, после отпадна тази привилегия. Златната VISA на ПИБ дава това право. Визирам салона на Терминал 2, летище София. Иначе златните кредитни карти на Mastercard, дават достъп до салоните на 4 летища, но се иска регистрация. Истанбулските 2, 2 салона във Виена, Белград и Скопие. 

IMG_4398.png

Публикувано:
преди 8 часа, Asya Assenova каза:

Преди 2 години Mastercard Gold на ОББ даваше право на придружител, после отпадна тази привилегия. Златната VISA на ПИБ дава това право. Визирам салона на Терминал 2, летище София. Иначе златните кредитни карти на Mastercard, дават достъп до салоните на 4 летища, но се иска регистрация. Истанбулските 2, 2 салона във Виена, Белград и Скопие. 

IMG_4398.png

Това беше/е така, но няма отношение към банките. Просто това зависи изцяло от Виза и МК и политиките им, които явно се менят ...

Публикувано:

И ние днес вадихме ЕЗОК и мъжът ми да си вземе картите, че се разведе с ОББ.

Служителката се възпали много с тези неуредици и различни версии. Чете сайта, чете вътрешните указания, звъня на 2 колеги, чете в сайта на Lounge key. ( през почти всичко бях минала и аз 😂)

Златна виза към момента има безплатен достъп само до Т2 София. За другите 30 за титуляр + 30 за придружител(и) като не се упоменават колко.

За МК голд няма промяна от написаното по-горе. 
Няма такса за първата година, без такса при активно ползване, преведоха ми 250 лв кеш бек за първите 6 м. За моите нужди е перфектна. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Попаднах на нещо интересно от сайта на Виза за притежателите на Visa Platinium от ЦКБ. Тагвам @Jorro и @Eva eva, `e видях че имат такива карти.

visa.png.0ab0e5cbbaf0c507ecc3ebc734e33e79.png

Подробности

Добре дошли в LoungeKey - програмата, която прави пътуването Ви по-приятно. Няма значение с кого летите или в каква класа пътувате, LoungeKey Ви дава достъп до повече от 1500 летищни салона по целия свят. Можете да се възползвате от специални екстри като безплатни освежителни напитки, вестници и достъп до интернет.

Като картодържател на карта Visa Platinum, Visa Infinite* или Visa Business Credit можете да използвате безплатно преимуществата на LoungeKey в следните салони:

IGA Istanbul, International Terminal
Al Maha Doha
Pearl Abu Dhabi
LuxxLounge Frankfurt
Plaza Premium Lounge Dubai
*Картодържателите на Visa Infinite имат право на един придружител с безплатен достъп.

Офертата важи до 01.06.2025г.

За всички останали LoungeKey салони по света можете да се насладите на достъп при цена от EUR 30 на посещение. Всеки гост, когото поканите, ще бъде таксуван също EUR 30 на посещение.
Важи до 31.12.2024г.

Списък на наличните за Вас LoungeKey летищни салони и допълнителна информация за програмата можете да намерите след регистрация на https://loungekey.com/ и приложението LoungeKey, достъпно за Android и iOS.

Когато пристигнете в салона, представете Вашата карта Visa Platinum, Visa Infinite или Visa Business credit или дигиталната карта за членство в LoungeKey* на LoungeKey, заедно със своята бордна карта. 
Плъзнете или сканирайте картата си, за да регистрирате посещението си.

През този линк трябва да се "усвои" наградата и си влизаш в профила в loungekey.

LoungeKey | Offers | Visa (visabg.com)

Влезнах през сайта и ми излиза в профила офертата. През апа не можах да го подкарам, но предполагам съм я активирал.

loungekey.jpg.8f1907a92748193452654599de2b63aa.jpg

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 24 минути , Capitan Morgan каза:

Попаднах на нещо интересно от сайта на Виза за притежателите на Visa Platinium от ЦКБ. Тагвам @Jorro и @Eva eva, `e видях че имат такива карти.

visa.png.0ab0e5cbbaf0c507ecc3ebc734e33e79.png

Подробности

Добре дошли в LoungeKey - програмата, която прави пътуването Ви по-приятно. Няма значение с кого летите или в каква класа пътувате, LoungeKey Ви дава достъп до повече от 1500 летищни салона по целия свят. Можете да се възползвате от специални екстри като безплатни освежителни напитки, вестници и достъп до интернет.

Като картодържател на карта Visa Platinum, Visa Infinite* или Visa Business Credit можете да използвате безплатно преимуществата на LoungeKey в следните салони:

IGA Istanbul, International Terminal
Al Maha Doha
Pearl Abu Dhabi
LuxxLounge Frankfurt
Plaza Premium Lounge Dubai
*Картодържателите на Visa Infinite имат право на един придружител с безплатен достъп.

Офертата важи до 01.06.2025г.

За всички останали LoungeKey салони по света можете да се насладите на достъп при цена от EUR 30 на посещение. Всеки гост, когото поканите, ще бъде таксуван също EUR 30 на посещение.
Важи до 31.12.2024г.

Списък на наличните за Вас LoungeKey летищни салони и допълнителна информация за програмата можете да намерите след регистрация на https://loungekey.com/ и приложението LoungeKey, достъпно за Android и iOS.

Когато пристигнете в салона, представете Вашата карта Visa Platinum, Visa Infinite или Visa Business credit или дигиталната карта за членство в LoungeKey* на LoungeKey, заедно със своята бордна карта. 
Плъзнете или сканирайте картата си, за да регистрирате посещението си.

През този линк трябва да се "усвои" наградата и си влизаш в профила в loungekey.

LoungeKey | Offers | Visa (visabg.com)

Влезнах през сайта и ми излиза в профила офертата. През апа не можах да го подкарам, но предполагам съм я активирал.

loungekey.jpg.8f1907a92748193452654599de2b63aa.jpg

Явно са заменили 5те двойни посещения (основен плюс гост) на всички летища с неограничени на тези 5 салона. Пак е нещо.

Публикувано:

Тези мисля, че са отделно и важат до 01.06.2025. Би трябвало да не ти дърпат пари като в София и Бургас. Другите салони са по стандартната процедура : плащаш 30 евро и после ти ги връщат.

Публикувано:
преди 1 минута , Capitan Morgan каза:

Тези мисля, че са отделно и важат до 01.06.2025.

Ако са в + на това до сега става още по - добре .

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.