Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

преди 8 минути , logist13 каза:

Явно има различни версии на приложението, не знам от какво зависи. При мен таб Card изобщо няма. Телефона е с Андроид.

Screenshot_20241010_155315_LoungeKey.jpg

И аз съм с Андроид. Картата си я регистрирах скоро в мобилен браузър, после свалих приложение и всичко си има.

Връзка към коментар
преди 5 минути , Argentique каза:

И аз съм с Андроид. Картата си я регистрирах скоро в мобилен браузър, после свалих приложение и всичко си има.

При мен приложението е версия 6.41.0 , по-нова версия в store не виждам да има. Може би разликата да идва от издателя на картата, друго обяснение нямам, моите са от ПИБ. Магеланците ще го разнищим и този въпрос 🙂

Връзка към коментар
преди 1 минута , Captain45 каза:

Миналата седмица си изкарах карта от ПИБ Мастеркард Платинена и се регистрирах в LoungeKey. Телефонът ми е с Андроид и имам карта.Screenshot_2024-10-10-16-18-21-758_com.loungekey.android.jpg.10cab573d6c161c4ab14f989ec207bce.jpg

Тъкмо това гледам, като влеза в акаунта си с ПИБ платинената таб Card появява. С ПИБ Голд обаче го няма. 3 пъти ги въртях, все е същото 🙂 Някой друг ако има Голд и му се занимава да погледне 🙂 Приложението е едно и също, интересно защо така се получава.

Връзка към коментар

Сигурно някъде е споменавано вече, но не можах да намеря с търсачката - малки деца могат ли да влизат без доплащане с родителите си, които имат право на салон и ако да - до каква възраст?

edit: май намерих отговор -различно е за всеки конкретен салон 

Връзка към коментар
На 11.10.2024 г. в 18:11, bibi каза:

Mastercard gold на ПИБ:

IMG_0903.png

@bibi - докато разглеждах условията на различните карти, бях попаднал на това:

Цитат

Mastercard Gold: Програмата Lounge Key

Вашата златна кредитна карта от Fibank ще отвори за Вас вратите на над 1200 специални салони в летищата по целия свят. Независимо с коя авиокомпания пътувате или какви билети сте закупили, Вие ще можете да прекарате времето до полета си в приятна и стилна атмосфера на Lounge Key салоните. Не се нуждаете от предварителна регистрация или резервация за салон. Достатъчно е да представите своята златна кредитна карта от Fibank на служителя на рецепцията в салона. Затова я носете със себе си винаги, когато сте на път.

Не съм сигурен дали го тълкувам правилно, но изглежда, че Mastercard Gold винаги трябва да бъде налична при посещение на салон, защото не се издава така наречената дигитална LoungeKey карта.

За сравнение слагам какви са условията за Visa Platinum, взети от тук:

Цитат

Visa Platinum: Програмата Lounge Key

Визитата Ви ще бъде регистрирана чрез прочитане на Вашата Дигитална LoungeKey карта или Visa Platinum.

Да бъда напълно честен, това изглежда доста странно, но явно си е разлика според типа на картите и какви са договрките между Mastercard/Visa и Loinge Key програмата.

Връзка към коментар
преди 12 минути , bibi каза:

Аз не виждам проблем - нося я постоянно, въпреки, че я имам и е Аpple pay. В салоните винаги я “търкат” на машинката. 😀

Аз съм същият, въпреки че уж става и само с приложението (с Visa Platinum съм). Но при мен основната цел бяха салоните и колите под наем, така че... картата винаги е с мен!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

На летище Сабиха само салона с капсулите ли е въможен за бесплатно посещение с карти, даващи безплатно посещение в Истанбул? Някой опитвал ли да влезе в другите салони?

Връзка към коментар
преди 24 минути , Marisha каза:

На летище Сабиха само салона с капсулите ли е въможен за бесплатно посещение с карти, даващи безплатно посещение в Истанбул? Някой опитвал ли да влезе в другите салони?

Според Мастъркард салона е Kepler Club

https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Моля за помощ - моят син и приятелката му трябва да летят довечера от Лутън с Wizz. Имат закъснение на полета с повече от час. Кой салон могат да посетят с Mastercard world debit? Примерно това кафене, но не мога да разбера колко ще им струва?

https://airport.mastercard.com/en/lounge-finder/lounge?loungecode=LTN4D

Или това:

https://airport.mastercard.com/en/lounge-finder/lounge?loungecode=LTN2D

Връзка към коментар
преди 30 минути , Eva eva каза:

Моля за помощ - моят син и приятелката му трябва да летят довечера от Лутън с Wizz. Имат закъснение на полета с повече от час. Кой салон могат да посетят с Mastercard world debit? Примерно това кафене, но не мога да разбера колко ще им струва?

https://airport.mastercard.com/en/lounge-finder/lounge?loungecode=LTN4D

Или това:

https://airport.mastercard.com/en/lounge-finder/lounge?loungecode=LTN2D

С тази карта, ако е издадена от бг банка нямаш включени никакви безплатни посещения на салони. В 99% от случаите когато на летище има ресторант, а не лаундж е по-изгодно да си плащаш на свободна консумация, защото кредита в заведението, който ти дават много често е на половината или на 60% от сумата, която ще ти таксуват като посещение , ако е платено по този начин 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.