Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 44 минути , aladinoplus каза:

Интересно. Какво представлява пластиката на ПП и как се изкарва? Втори въпрос - как става регистрацията в ПП - предполагам с номер на карта?

Станислав ти е показал пластиката на ПП. Аз я получих автоматично след издаване на платинена МК. Регистрира се КК в приложението.

ПП имат отделно абонаментни планове които ти дават безплатен достъп до салоните. При мен се плаща за всяко посещение, ако не се лъжа 30 евро. 

• Харесвам 1
Публикувано:

аз се регистрирах в Priority pass само с номера на картата, но беше през конкретен линк, свързан с банката, иначе не ставаше, след това в салона само показах и сканираха кода от PP  приложението, но става и с представяне на самата карта, ако не си се регистрирал 

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой може ли да потвърди, че кредитна карта VISA Gold издадена от ПИБ, дава право на безплатен достъп до софийския салон на титуляра +1 придружител, защото на сайта на банката се говори само за титуляра, а на българския сайт на VISA е включен и един придружител?

Публикувано:
преди 9 минути , Duke каза:

Някой може ли да потвърди, че кредитна карта VISA Gold издадена от ПИБ, дава право на безплатен достъп до софийския салон на титуляра +1 придружител

Да, категорично.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 минути , Ilian359 каза:

Да, категорично.

Явно след като дълги години се дърпах, а банката ме увещаваше, ще заменя любимата си Classic с Gold. Някак ми е ценен софийския салон, бих казал и от здравословна гледна точка. Онези от вас, на които им се налага често да пътуват рано сутрин в компанията на кафеманиаци, може би ще ме разберат...

• Харесвам 5
Публикувано:

Въпреки че са на един и същи собственик, Priority Pass и LoungeKey не са едно и също. Имат различни салони и аз сега тряскаво търся как да си направя Prioritypass, защото имам сумати карти от банки с LoungeKey, но един конкретен салон в Сеоул е само с PriorityPass... Не става да регистрираш същата карта като нов акаунт в PriorityPass, ако конкретната банка работи с LoungeKey. В България PP имат само Visa Premium от ДСК, ЦКБ и мисля Уникредит... Пощенска със сигурност са изцяло на LoungeKey. 

Публикувано:

Не знам защо, но тази тема някак ме напрегна. Доста е объркващо като цяло и добре, че не завися от подобни карти.

Искам да внеса малко свежест... Първите 10 човека, които ми пишат лично съобщение, ще получат от мен поименен ваучер за лаундж достъп по техен избор в цялата мрежа на Lounge Key.

Усмивка за всички 🙂

• Харесвам 9
  • Шок 2
  • Благодаря 3
  • Браво 3
  • Смея се 7
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 13 минути , antea каза:

забий нож в раната и кажи колко си спестил без картите 😃

Хайде без забивания на нож 🙂 Просто искам да споделя доброто си настроение с форума, а и тази тема наистина е доста объркваща - па коя банка па коя карта па къде и как да се регистрира па колко посещения па с гост или без. Заболя ме главата.

Между другото офертата важи с пълна сила и за теб. До момента писаха 4 човека.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

Аз отскоро имам електронен ваучер Plъxee (нарочно е написан грешно). Много прилича на карта и се чудех с него дали имам достъп до някой салон!

• Смея се 2
Публикувано:
преди 6 минути , jorocontrola каза:

До ВИП салоните на Лидъл и Била 😉

Това е ясно, ама аз искам нещо по-луксозно и много по-ВИП.

Публикувано:
преди 8 минути , Брани каза:

Това е ясно, ама аз искам нещо по-луксозно и много по-ВИП.

с тия ваучери може да се плаща като с нормална банкова карта, та може да пробваш верно и на летището, в краен случай да си поръчаш гурме-вечеря онлайн отнякъде

Публикувано:

Ето това дойде вчера вечерта от Уникредит:

Здравейте, Бихме искали да Ви уведомим, че считано от 03.02.2025 г. вместо безплатен достъп само до 5 летища с Вашата премиум Mastercard карта, ще Ви бъде предоставен такъв до над 1700 летища в 600 града и 145 страни, които са част от Priority Pass*. Това са актуалните условия след промените:

1. За дебитни карти Mastercard Gold Debit – 4 броя безплатни достъпа на година.

2. За кредитни карти: Gold Smart Credit и Mastercard Gold Credit – 4 броя безплатни достъпа на година. Mastercard Platinum Credit – 10 броя безплатни достъпа на година. Бизнес салоните могат да се достъпват безплатно от Вас и Вашите придружителите до достигане на общия брой посещения за съответната календарна година (1 достъп важи за 1 клиент или 1 придружител). Пример: Ако посетите салон на летище с Вашата карта сам/а = 1 достъп. Ако посетите салона Вие + двама придружители = 3 достъпа. Броят посещения се отнася за всяка една карта поотделно. Ако използвате повече от една премиум карта, получавате съответния брой посещения към всяка една от тях.

Допълнителни възможности за неограничен брой безплатни достъпи ЕДИНСТВЕНО до бизнес салон Aspire, Терминал 2 на летище София получавате с Visa Gold Debit**, където Вие и до 1 придружител общо можете да изчакате в комфортна обстановка и да се заредите с енергия за предстоящото пътешествие!

Малко със задна дата, ама нямам големи очаквания. Но явно с МК се върви към брой посещения за година.

А иначе съм фрапиран от коментара им за Виза Голд. Все пак те такива карти вече нито издават, нито поддържат. Поне моята беше сменена лятото с МК... 🙂 😞

• Харесвам 6
Публикувано:

Ти наистина ли се надяваше че ще те пропуснат ? Беше ясно още когато  MasterCard го обявиха в сайта си.Всички банки ще уведомят клиентите си за промяната в условията , но явно някой са по-бавни.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , jorocontrola каза:

Ето това дойде вчера вечерта от Уникредит:

Здравейте, Бихме искали да Ви уведомим, че считано от 03.02.2025 г. вместо безплатен достъп само до 5 летища с Вашата премиум Mastercard карта, ще Ви бъде предоставен такъв до над 1700 летища в 600 града и 145 страни, които са част от Priority Pass*. Това са актуалните условия след промените:

1. За дебитни карти Mastercard Gold Debit – 4 броя безплатни достъпа на година.

2. За кредитни карти: Gold Smart Credit и Mastercard Gold Credit – 4 броя безплатни достъпа на година. Mastercard Platinum Credit – 10 броя безплатни достъпа на година. Бизнес салоните могат да се достъпват безплатно от Вас и Вашите придружителите до достигане на общия брой посещения за съответната календарна година (1 достъп важи за 1 клиент или 1 придружител). Пример: Ако посетите салон на летище с Вашата карта сам/а = 1 достъп. Ако посетите салона Вие + двама придружители = 3 достъпа. Броят посещения се отнася за всяка една карта поотделно. Ако използвате повече от една премиум карта, получавате съответния брой посещения към всяка една от тях.

Допълнителни възможности за неограничен брой безплатни достъпи ЕДИНСТВЕНО до бизнес салон Aspire, Терминал 2 на летище София получавате с Visa Gold Debit**, където Вие и до 1 придружител общо можете да изчакате в комфортна обстановка и да се заредите с енергия за предстоящото пътешествие!

Малко със задна дата, ама нямам големи очаквания. Но явно с МК се върви към брой посещения за година.

А иначе съм фрапиран от коментара им за Виза Голд. Все пак те такива карти вече нито издават, нито поддържат. Поне моята беше сменена лятото с МК... 🙂 😞

изглежда съобщенията са различни според това кой каква карта има, при мен дойде твоят текст, само че изброените карти са други - Mastercard World Business Debit - 10 броя и Mastercard Business Credit - 8 броя, и го няма пасажа за Visa изобщо

• Замислям се 1
Публикувано:

Интересното е, че според сайта на мастъркард с платинена карта трябва да имаш 6 посещения, а само с world elite 8, докато тук пишат 10.

Публикувано:
преди 47 минути , Myraya каза:

Днес ходих до ДСК и попитах какви са промените. Дадоха ми този лист. Като от 01/05.25 ще искат 250 евро  оборот.

viber_image_2025-02-07_10-58-49-987.jpg

Доколкото виждам, това се отнася за карти Mastercard. 

Публикувано:

Някой звъня ли в цкб да потвърдят за тяхната MCWD? Предвид, че е промоция на мастъркард едва ли има как да не я прилагат, но още не са си обновили сайта.

Публикувано:
преди 20 минути , Jorro каза:

Някой звъня ли в цкб да потвърдят за тяхната MCWD? Предвид, че е промоция на мастъркард едва ли има как да не я прилагат, но още не са си обновили сайта.

Аз им писах, но нямам отговор още.

• Харесвам 1
Публикувано:

За Виза остават неограничените в София - поне в Пощенска ми потвърдиха това. Не успяха обаче да кажат дали важи за Доха и Дубай, както пише на сайта на Виза. Някой има ли опит с тези салони - наистина ли е безплатно? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.