ДиянаВ Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември Значи за мен намесата на ЕС ще подейства, ще ограничи зяпането ми по китайските търговци. Ето последните ми покупки и от Али, и от Тему, са от средата на април. Добре ми се отразява липсата им 🙂 преди 2 часа, Argentique каза: Като си търсиш флакончета за козметика за пътуване, излизат куп неща по темата. 🙂 Обаче някъде се изгуби тази люлка по шкафовете и не видя Виетнам 😄Ама там полет над 7 часа нямах и биваше. А по въпроса за таргетираната реклама, всички ползват Г. Това също обхванах в навирането на предлагане с и т.н. - като търсиш едно, ти пробутват и друго. Я по-добре хич да не търсиш, респ. да не ги отваряш 🙂
Argentique Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември преди 1 минута , ДиянаВ каза: Това също обхванах в навирането на предлагане с и т.н. - като търсиш едно, ти пробутват и друго. Я по-добре хич да не търсиш, респ. да не ги отваряш 🙂 То така е и с билетите и форума като цяло. 😜 Тамън решиш да спестиш някой лев и някоя гадина пуска промоция. Я по-добре да не отварям форума, че е вредно за бюджета. 😄😝 1 5
ДиянаВ Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември преди 3 минути , Argentique каза: То така е и с билетите и форума като цяло. 😜 Тамън решиш да спестиш някой лев и някоя гадина пуска промоция. Я по-добре да не отварям форума, че е вредно за бюджета. 😄😝 Това е друго - нашето пристрастяване, опиум, зависимост и т.н. 😘 Знаем си го, признато и открито 🙂 2
Катя мравката Публикувано: 11 септември Публикувано: 11 септември Чудя се хората тук, които са с айфони имат ли толкова реклами като нямат Гугъл. 1
Яничка Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Само аз ли не поръчвам боклучки от китайците? 😀 Всичките ми покупки са на неща, които ми трябват или са полезни при пътуване. Айде, че оспамихме темата 2
stanimir Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември 9 hours ago, Катя мравката said: Чудя се хората тук, които са с айфони имат ли толкова реклами като нямат Гугъл. Със сигурност не. Гледай това поне в първите десетина минути : 2
blueriver Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември преди 6 часа, Яничка каза: Само аз ли не поръчвам боклучки от китайците? 😀 Ааа и аз не! Единствената ми покупка беше на възглавничката,която употребих точно веднъж😃. 2
Фил Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември На 10.09.2026 г. в 22:29, stanimir каза: Отчаяни опити да спасят потъващия кораб на ЕС 🙂 Чак пък потъващ кораб, хайде да не преувеличаваме и да не започваме този тип дискусии, защото така се сещам че откак се помня (а то вече са доста десетилетия ) все слушам за загниващия Запад, който всеки момент ще потъне, а междувременно потънаха, та се не видяха СССР, Югославия, СИВ, Варшавския договор, дето щяха да векуват ... преди 19 часа, Doctor Who каза: Решението таксата от 3 евро без ДДС да е еднаква за всяка различна стока и само една за много, но еднакви стоки е израз на липса на идеи за трайни решения и признато безсилие. Това за еднократна такса ако са еднакви артикулите и за такса за всеки артикул не мога да схвана каква му е идеята, логично би било да е обратното, защото ако някой поръчва множество артикули от един и същи вид, това навежда на предположение за търговия, а не за лично ползване. 6
neuromancer Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември то не е само рекламите с Гугъл, просто всички данни се използват по всякакви начини. Епъл са по-културни в това отношение, но не са светци де. примерно как мислите, че гугъл мапс знае къде има задръстване? Всички телефони си пращат информация за местоположението и по скоростта определя къде се минава по-бавно и къде по-бързо Даже сам определя къде живееш и къде работиш и го маркира на картата, без да си му казал. Принципно аз ползвам адблок. На телефон не работят особено добре, там съм сложил за DNS dns.adguard-dns.com Блокира всички реклами, даже от игри и приложения, без стрийминг, обаче не се изключва избирателно, тоест не можеш да го спреш само за определен сайт. Само в ютуб се прокрадват реклами. 6
stanimir Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември А , "потъване" не означава да изчезне.Просто ще изостава още повече от САЩ , а скоро и от Китай 🙂 ОК, изглежда аз съм единствения тук който купува "боклучки" от китайски сайтове...само като погледна какви неща са пускани назад в темата 😄 1
Argentique Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Е как единствен. 😄 Влязох да купя дървена обувалка и ми излезе 35€ с добавките. 😄 Просто повечето ми покупки не са боклучки, а са си съвсем хубави. Сгъваемите чаши за път, със сгъваемите чанти от @ДиянаВ снабдих сума ти народ, несесери, кърпички за цветно пране на 1/10 цена от БГ, куп битови неща за вкъщи имам. Около 5% да не стават. Дрехите им са зле обаче. Имам само една читава рокля, което значи към 20% успеваемост поне при мен. 2
chandni Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Само веднъж съм пазарувала от Тему - коледни хартии и декорации. Не съм търсила да е евтино, гледах ревютата и оттам уж се ориентирах кое си заслужава. Оказа се, че половината неща не ми допаднаха като качество.
Фил Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември преди 39 минути , stanimir каза: OК, изглежда аз съм единствения тук който купува "боклучки" от китайски сайтове...само като погледна какви неща са пускани назад в темата 😄 А, единствен - аз съм си купувал пръстен-термометър (даже няколко) - ама беше наистина някакви стотинки. 6
Яничка Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември Почти всичките ни бебешки дрешки са от Temu - памук. Напълно ок като качество, а и имам любими попадения 😀 4
Lindt Публикувано: 12 септември Публикувано: 12 септември На 7.09.2026 г. в 17:12, slujitel каза: А как става връщането в шейн? Бях си поръчала нещо преди време и не успях да намеря от къде да задам връщане. Не става. Аз намерих условията, защото ми бяха пратили непамучни бебешки дрешки и се възмутих от несъответствието с описанието. За разлика от Тему обаче, се очакваше да изпратя за моя сметка до Полша, така че изтрих приложението на Шейн и детето започна да получава дрешки по други канали. А след въвеждането на мита не съм пазарувала и от тему. Това с безплатното връщане май вече няма да е толкова атрактивно за евтини джиджавки, ако не са се получили добре при китайците и не ми допада покупката. 3
Otnesen Публикувано: преди 45 минути Публикувано: преди 45 минути От последните ми пазарувания из Европа на етикета на стоките имаше и надпис на български ....и ето ,че ще се появят и тук. Имат доста добри попадения и много добро съотношение цена - качество . Асtіоn paзшиpявa пpиcъcтвиeтo cи в Югoизтoчнa Eвpoпa: Cлeдвaщaтa cпиpĸa e Бългapия https://money.bg/business/action-razshiryava-prisastvieto-si-v-yugoiztochna-evropa-sledvashtata-spirka-e-balgariya.html 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега