zon Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа преди 3 часа, stanimir каза: Честно мнение ! П.П.Тия гащи не ги ли перете ? По колко пък гащи да носите. Може да не носят гащи 😂 1 2
neuromancer Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа гащи се перат вечер за 1 минута с душа и до сутринта са изсъхнали ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта 😀 4 1
Argentique Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа преди 6 минути , neuromancer каза: ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта A без партньор защо трябват? Да ви кажа една тайна, някои жени въобще не носят гащи с рокля. Камо ли пък у тях, по хотелски стаи и т.н. 3
Duke Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Ако може някой да ми "чукне" едно лично когато стигнете до сутиените, че ми е важно да разбера защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети... 1 2
Argentique Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 8 минути , Duke каза: ми е важно да разбера защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети... На 16 години бюстът е доста стегнат, а при някои - непораснал. С времето по-големият такъв се поддава на земното притегляне или други трансформации, свързани с раждане, и е неудобно без поддръжка. Да се бяга без специален спортен сутиен е абсурд. 😄 При по-малък бюст много жени ползват сутиени с пълнеж за визуално създаване на впечатление за по-голям бюст. По времето на съученичките ти е нямало такива. И най-вероятно въобще е нямало каквито и да било читави сутиени по магазините, ако е било преди 89-та. 3 1 1
Duke Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 3 минути , Argentique каза: На 16 години бюстът е доста стегнат, а при някои - непораснал. С времето по-големият такъв се поддава на земното притегляне или други трансформации, свързани с раждане, и е неудобно без поддръжка. Да се бяга без специален спортен сутиен е абсурд. 😄 При по-малък бюст много жени ползват сутиени с пълнеж за визуално създаване на впечатление за по-голям бюст. По времето на съученичките ти е нямало такива. И най-вероятно въобще е нямало каквито и да било читави сутиени по магазините, ако е било преди 89-та. Абе, друго си е така като някой ти го обясни научно! То и аз от чисто наУчна гледна точка попитах... П.П.: Апропо, може да сме остарели, ама и ние помним сутиените Триумф и начина на закопчаване/откопчаване... 😛 3 3
Doctor Who Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 2 минути , Duke каза: сутиените Триумф Чудих се кога ще бъде открито общото между КОРЕКОМ и ТЕМУ. 1
Фил Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 8 минути , Duke каза: ... ама и ние помним сутиените Триумф и начина на закопчаване/откопчаване... 😛 С една ръка, понеже другата може да е заета! 1 2
zon Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа Те затова пластичните хирурзи са овърбукнати за breast lift (+увеличение). преди 48 минути , Argentique каза: преди 56 минути , neuromancer каза: ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта A без партньор защо трябват? Да ви кажа една тайна, някои жени въобще не носят гащи с рокля. Камо ли пък у тях, по хотелски стаи и т.н. То затова е станала и толкова известна репликата на Мерлин Монро в отговор на въпрос на журналист как спи, е отговорила по Chanel 5. парфюма Сега вече ще се замислям преди постна в темата 'в момента съм' с какво съм облечена ;)) 1
Asya Assenova Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час преди 1 час, Argentique каза: На 16 години бюстът е доста стегнат, а при някои - непораснал. С времето по-големият такъв се поддава на земното притегляне или други трансформации, свързани с раждане, и е неудобно без поддръжка. Да се бяга без специален спортен сутиен е абсурд. 😄 При по-малък бюст много жени ползват сутиени с пълнеж за визуално създаване на впечатление за по-голям бюст. По времето на съученичките ти е нямало такива. И най-вероятно въобще е нямало каквито и да било читави сутиени по магазините, ако е било преди 89-та. В частта с читавите сутиени преди ʼ89 не си съвсем права:) Аз лично имах сутиен Триумф в началото на 80-те и много му се радвах, струваше 16 лева и си го купих от магазина на “Валентина” под Колоните в София. Но наистина беше събитие да се снабдиш с читаво бельо. 2 1
blueriver Публикувано: преди 56 минути Публикувано: преди 56 минути преди 1 минута , Asya Assenova каза: В частта с читавите сутиени преди ʼ89 не си съвсем права:) Аз лично имах сутиен Триумф в началото на 80-те и много му се радвах, струваше 16 лева и си го купих от магазина на “Валентина” под Колоните в София. Но наистина беше събитие да се снабдиш с читаво бельо. Да,в магазините Валентина"пускаха"🤣 . Аз също имах сутиени Триумф от там. И комплектче корсаж с бикини,пак на Триумф за 18лв. Ама това беше само благодарение на покойната ми леля,която работеше като инспектор в Главна инспекция по търговията и услугите! 2
zon Публикувано: преди 44 минути Публикувано: преди 44 минути Дълго време не носех сутиен след това започнах да нося от благоприличие и то доста на по късен етап. Винаги съм спортувала без сутиен, никой не се е оплакал 😂 На два пъти ми се беше случвало след лятна отпуска на море, да се върна на работа и в първия работен ден да се усетя чак в обедната почивка, че съм забравила да си сложа сутиен 🙃🤣
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега