Прескочи до съдържание

Тема за пазаруване (Черен петък)

Иван Попов

Препоръчани мнения

Публикувано:

гащи се перат вечер за 1 минута с душа и до сутринта са изсъхнали

ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта 

A без партньор защо трябват? :rolleyes:

Да ви кажа една тайна, някои жени въобще не носят гащи с рокля. Камо ли пък у тях, по хотелски стаи и т.н.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ако може някой да ми "чукне" едно лично когато стигнете до сутиените, че ми е важно да разбера защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети...

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 8 минути , Duke каза:

ми е важно да разбера защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети...

На 16 години бюстът е доста стегнат, а при някои - непораснал.
С времето по-големият такъв се поддава на земното притегляне или други трансформации, свързани с раждане, и е неудобно без поддръжка. Да се бяга без специален спортен сутиен е абсурд. 😄

При по-малък бюст много жени ползват сутиени с пълнеж за визуално създаване на впечатление за по-голям бюст.
По времето на съученичките ти е нямало такива. И най-вероятно въобще е нямало каквито и да било читави сутиени по магазините, ако е било преди 89-та.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 минути , Argentique каза:

С времето по-големият такъв се поддава на земното притегляне или други трансформации, свързани с раждане, и е неудобно без поддръжка. Да се бяга без специален спортен сутиен е абсурд. 😄

При по-малък бюст много жени ползват сутиени с пълнеж за визуално създаване на впечатление за по-голям бюст.
По времето на съученичките ти е нямало такива. И най-вероятно въобще е нямало каквито и да било читави сутиени по магазините, ако е било преди 89-та.

Абе, друго си е така като някой ти го обясни научно! То и аз от чисто наУчна гледна точка попитах...

П.П.: Апропо, може да сме остарели, ама и ние помним сутиените Триумф и начина на закопчаване/откопчаване... 😛 

• Харесвам 3
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 8 минути , Duke каза:

... ама и ние помним сутиените Триумф и начина на закопчаване/откопчаване... 😛 

С една ръка, понеже другата може да е заета! 

• Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Те затова пластичните хирурзи са овърбукнати за breast lift (+увеличение).

преди 48 минути , Argentique каза:
преди 56 минути , neuromancer каза:

ако пътувате с подходящия партньор дори не ви трябва резервен чифт за през нощта 

A без партньор защо трябват? :rolleyes:

Да ви кажа една тайна, някои жени въобще не носят гащи с рокля. Камо ли пък у тях, по хотелски стаи и т.н.

То затова е станала и толкова известна репликата на Мерлин Монро в отговор на въпрос на журналист как спи, е отговорила по Chanel 5. 

парфюма

Сега вече ще се замислям преди постна в темата 'в момента съм' с какво съм облечена ;)) 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

В частта с читавите сутиени преди ʼ89 не си съвсем права:) Аз лично имах сутиен Триумф в началото на 80-те и много му се радвах, струваше 16 лева и си го купих от магазина на “Валентина” под Колоните в София. Но наистина беше събитие да се снабдиш с читаво бельо.

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , Asya Assenova каза:

В частта с читавите сутиени преди ʼ89 не си съвсем права:) Аз лично имах сутиен Триумф в началото на 80-те и много му се радвах, струваше 16 лева и си го купих от магазина на “Валентина” под Колоните в София. Но наистина беше събитие да се снабдиш с читаво бельо.

Да,в магазините Валентина"пускаха"🤣 . Аз също имах сутиени Триумф от там. И комплектче корсаж с бикини,пак на Триумф за 18лв. Ама това беше само благодарение на покойната ми леля,която работеше като инспектор в Главна инспекция по търговията и услугите!

• Харесвам 3
Публикувано:

Дълго време не носех сутиен след това започнах да нося от благоприличие и то доста на по късен етап.

Винаги съм спортувала без сутиен, никой не се е оплакал 😂

На два пъти ми се беше случвало след лятна отпуска на море, да се върна на работа и в първия работен ден да се усетя чак в обедната почивка, че съм забравила да си сложа сутиен 🙃🤣 

Публикувано:
5 hours ago, Duke said:

... защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети...

След толкова години брачен живот така и не събра смелост да попиташ ?

• Смея се 2
Публикувано:

Последното ни пътуване беше с 9 нощувки във Франция и Северна Испания с багаж само раници. Още изначално се ориентирах и търсих финалното място да е с пералня и тераса. В испанското градче Liencres имаше супермаркет от веригата BM, с каквото се сетиш или не като стока. За 4-5€ взех Ариел на капсули -12 бр., пуснах 3 перални и останалите капсули си ги домъкнах до България за бъдеща употреба на път. На летището в Сантандер никакъв проблем не създаваха с течностите- имах какви ли не дреболии, свят да ти се завие от бройки, включително едни неизядени консервички аншоа и кутия салата, която пренесена от Испания сутринта, влезе в употреба същия ден за вечеря в Русе 🙃. Най-хубавото от цялата ситуация е, че се прибрахме с 2/3 чист багаж 😄👍

• Харесвам 6
Публикувано:

Нашите пътувания, основно към водни дестинации, ни задължават поне 1 приорити. Маска, шнорхел, плавници, неопрен,  UV дрехи. Ако пропусна нещо, веднага се налага да купувам на място. Даже ни минава през ума да качваме каяка догодина като спортна принадлежност на Wizz.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 9 часа, Duke каза:

Ако може някой да ми "чукне" едно лично когато стигнете до сутиените, че ми е важно да разбера защо аджеба навремето съученичките ходеха на училище без сутиени за радост на нас момчетата, а днес всичко живо се стяга с корсети...

Стигнаха до сутиените, но ти така и не получи убедително обяснение.

А то е много просто.

Сега е напълно нормално и общоприето да демонстрират много повече и по-вълнуващи части от тялото си само с нахлузване на обикновен черен клин.

Я си представи някоя съученичка да влезеше в клас само по плътен черен чорапогащник, без пола. Дали щеше да те интересува има ли сутиен или не.:wink:

:biggrin:

• Смея се 6
Публикувано:

Темата за черния петък вече е по бельо. Очаквам след някой друг пост съвсем да я разсъблечем. 😁

• Смея се 4
Публикувано:
преди 10 минути , chandni каза:

Темата за черния петък вече е по бельо. Очаквам след някой друг пост съвсем да я разсъблечем. 😁

Ммм, да, в крайна сметка опираме, че едни гледат бюста, а други задните части 😄 Моят пък още в гръб е склонен да възклицава, обичайно шофирайки, та само му пожелавам на яве да случи на дългокрак мъж-жена 😂

Мъже…😉

• Смея се 3
Публикувано:
преди 13 минути , ДиянаВ каза:

Ммм, да, в крайна сметка опираме, че едни гледат бюста, а други задните части 😄

Все им причернява, независимо дали е петък или не ;)) 

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Hakkâri Spor
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.