Lirea Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 От всичките страни - присъединявам се и аз :) 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Ида и аз 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 @Polina, за мое съжаление отпадам. Ще ми липсвате. До другата година :) 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Я да взема да се запиша и аз за разнообразие. 🤭🙂 6 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 10 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 15 часа, Argentique каза: Я да взема да се запиша и аз за разнообразие. 🤭🙂 Веднага те добавям на мястото на @Яничка. От вчера се чудя дупка ли да оставя, мен ли да си се запиша там! Ще се радвам да се запознаем. 😉 2 3 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 ̀Ето как влязох с връзки в челната десетка! 😂 Ура! Стискайте палци само да се добера навреме, че три ча̀са преди срещата трябва да кацна с все багаж на Т1, туй по разписание. 😊 5 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 преди 7 часа, Argentique каза: ̀Ето как влязох с връзки в челната десетка! 😂 С тоя никнейм, как иначе 😉 На всички аржентинци и производни номер 10 им се полага по право. 😄 5 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Запис и от мен! 1 Връзка към коментар
Милена Модева Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Приемате ли ново лице за присъединяване към сбирката в последния момент? 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Преди 1 час, Милена Модева каза: Приемате ли ново лице за присъединяване към сбирката в последния момент? Никой не връщаме! Добре си дошла! 🙂 2 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Жестоки сте значи. На 16.12 отлитам от София в 18.00. Жалко, без малко да дойда и аз. 😞 Весел празник от мен!!! 1 Връзка към коментар
izida Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Поли, ще запишеш ли мен и Dian и Марианка 5 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Много ми се идва /като никога/, но точно тогава ще съм в Лече 🙂 Весело изкарване 🙂 3 Връзка към коментар
giafil Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 запис и от мен, макар в последния момент, ще дойда с огромно удоволствие 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 И аз ще дойда 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 За мое съжаление, отпадам в последния момент. Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 Едни отпадат, други идват. Ще се опитам да дойда и аз. 8 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 Преди 1 час, Mary каза: Едни отпадат, други идват. Ще се опитам да дойда и аз. Хайде, Мари!! Дано опитите да са успешни! 🙂 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 преди 2 часа, Mary каза: Едни отпадат, други идват. Ще се опитам да дойда и аз. Идвай, идвай, крайно време е да се запознаваме! 🙂🥂🤩 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 (редактирано) Една служебна молба. Има ли някой, който смята да идва на сбирката с кола (може и да не си тръгва с кола :))? За съжаление пътувам в петък вечер, а трябва да се доставят календарите за сбирката. Идеята ми е да ги дам на някой в четвъртък вечер или петък през деня, той/тя да ги закара в събота. Има ли доброволци? Относно парите, аз ще си пиша на всички с данни за револют, нужно е само да се закарат календарите, да се оставят някъде и от там нататък са на самообслужване. Редактирано 13 декември, 2023 от Георги Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 преди 19 минути , Георги каза: Една служебна молба. Има ли някой, който смята да идва на сбирката с кола (може и да не си тръгва с кола :))? За съжаление пътувам в петък вечер, а трябва да се доставят календарите за сбирката. Идеята ми е да ги дам на някой в четвъртък вечер или петък през деня, той/тя да ги закара в събота. Има ли доброволци? Относно парите, аз ще си пиша на всички с данни за револют, нужно е само да се закарат календарите, да се оставят някъде и от там нататък са на самообслужване. Аз имам един вариант да ги взема и закарам на сбирката ама дай да се чуем по-добре 2 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Ако не става с варианта на Мая, аз мога да взема Spark и да ги закарам (като алтернатива). 😉 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 преди 29 минути , Граф Вронски каза: Ако не става с варианта на Мая, аз мога да взема Spark и да ги закарам (като алтернатива). 😉 Мисля, че направихме схемата с Мая, ще имам предвид ако нещо се разпадне 🙂 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Резервацията е потвърдена! Събота, 16.12.2023, 18:00ч. Ще бъдем настанени във вагон ресторанта. 😉 Сметките ще се водят на маса. Подготвяйте си коледните минижупи, настроение и смях 🙂 Бъдете здрави! Пс. Спрямо валежната обстановка обличайте и минижупа 🙂 Да няма изненадани като в СО при първи сняг. 9 3 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Чакам да се стабилизира малко списъка, че да почна с етикетите. Или пък да направя по-бърз вариант и всеки да се надписва сам - все пак сме видни лоукостъри 🙂 1 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега