Прескочи до съдържание

Полезни джаджи за пътуващи (и не само)

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 26.04.2026 г. в 22:42, Dora Popova каза:

По повод кафемашината - ние имаме Wacaco® Minipresso NS2 с капсули . Мъкнем я навсякъде с нас и сме много доволни. Използваме само капсули на Лаваца  - най-много ни харесва с тях. Много лесно се работи с нея и почиства. Обаче върви само с една чаша , а така отделно не продават. Сега ще си поръчам от Тему ,но стоманени от 70 мл.

И аз щях да кажа същото. Новите са много компактни и леки. Не тръгвам без нея никъде. Ни всичко е въпрос на приоритети или изисквания. Аз без 1 кафе след ставане не ставам за нищо. После съм капризна на кафе и си нося такова което харесвам.

• Харесвам 6
Публикувано:
На 27.04.2026 г. в 9:33, Argentique каза:

Миналата година на едно пътуване изнедоволствах, че нямаше отварачка за бутилка бира и приятелка искрено се възмути, цитирам: "е, ти като беше малка, не те ли научиха да отваряш с ... 

• Шок 1
  • Смея се 10
Публикувано:
На 27.04.2026 г. в 9:33, Argentique каза:

Миналата година на едно пътуване изнедоволствах, че нямаше отварачка за бутилка бира и приятелка искрено се възмути, цитирам: "е, ти като беше малка, не те ли научиха да отваряш с вилица (маса, врата, запалка...)".

Отивам да търся сметка от родителското тяло за недостатъчно доброто си възпитание... 🙃😜

Всъщност, на врата сама се научих на стари години заради неволята. 😀

Отваряне на кампарито на вратата на тоалетната демонстрирах на бордния състав навръщане от Бергамо преди седмица, след като не можаха да помогнат с отварянето на бутилчицата. Баща ми ме научи на младини.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.