Otnesen Публикувано: 23 април, 2023 Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Без да омаловажавам желанието и усилията Знамето да има снимки на различни места , мисля че трябва да има приоритет в графика. Места и страни в които има малко или никакви снимки може да са с предимство и когато се прави списък това да е водещ критерии. Разгледах картата и се изненадах колко празни места дори в близки до нас страни няма снимки. 2 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 23 април, 2023 Сподели Публикувано: 23 април, 2023 Преди 1 час, master_of_germs каза: Има само една снимка от Армения. Ти ако знаеш, че 2 г съм го разнасяла къде ли не това знаме по екзотични места, а накрая не качих снимките във форума. Иначе отговорно го снимах навсякъде. 😄 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 24 април, 2023 Сподели Публикувано: 24 април, 2023 преди 2 часа, Tedy каза: Ти ако знаеш, че 2 г съм го разнасяла къде ли не това знаме по екзотични места, а накрая не качих снимките във форума. Иначе отговорно го снимах навсякъде. 😄 Знам и помня 🙂 Една Боливия особено, дето все се чудих. Помня и защо спря да го взимаш със себе си и мисля, че е крайно време да спреш да се обвиняваш, че си забравила да го предадеш навреме. И да почнеш отново да го снимаш 🙂 @Otnesen, страни, в които Знамето не е снимано, са абсолютен приоритет пред други заявки. Тук спор няма. С кеф си гледам новите му снимки на @ivan69 от Оман 🙂 Но случаят с Армения не е такъв, там Знамето е било. Да, колкото повече, толкова повече, ама все пак най-важната снимка е първата 🙂 В близките ни държави има много празни места, точно защото действа факторът екзотичност и все някой го иска(ше) за по-далечни места... И дано и занапред да е така. 🙂 5 1 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 13 май, 2023 Сподели Публикувано: 13 май, 2023 29.07.2023 - 30.07.2023 - boogy83 - Андора От промоцията-бъг специално си взех съботно-неделен билет за 3 евро до Барселона, за да посетя Андора 🙂 7 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 На 23.01.2014 г. в 23:42, Георги каза: 16.10.2023 - 20.10.2023 - boogy83 - Гамбия Може ли да поправим това 20-ти на 21-ви, защото реално тогава се връщам в България. В тези дати ще се смести и Сиера Леоне 🙂 5 1 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 На цялата магеланска инвазия в Армения се чудя как има само една заявка за там и то резервна. Пускам и аз една, нищо, че пак ще е резервна - 29.08-05.09. На 24.04.2023 г. в 3:38, master_of_germs каза: действа факторът екзотичност и все някой го иска(ше) за по-далечни места Не винаги 😉 Аз го исках за Доминикана и то за места, на които не е било, но въпреки това останах в резервите и знамето тогава замина за Италия. И не заради затруднения с дати и предаване. :) Но пък и това си има предимства - едно нещо по-малко, за което да мисля 😁 6 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 24 май, 2023 Сподели Публикувано: 24 май, 2023 Тези дни ще кача снимки от новите места, на които снимах Знамето. Ще се свържа със следващия в списъка за предаване. Да помоля следващата моя заявка 19.07.2023 - 25.07.2023 - Otnesen - Хърватия (Неапол и Иския) да бъде коригирана от модератор. Местата са Сараево / Шибеник / Загреб (места на които няма снимки) .....това Неапол и Иския нямам представа как са се появили. 4 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 18 юни, 2023 Сподели Публикувано: 18 юни, 2023 Не че е сигурно, но да пази ред: 2-13 август - Бурятия, ез. Байкал и о. Олхон, с. Баргузин, Иркутск, Новсоибирск. Ако се окаже, че не мога да пътувам, своевременно ще дам знак. 3 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Гледам,че знамето е свободно за 30.06-03.07!Мога да го развея отново на Мидалидаре...Верно,че остава един ден дотогава,но ако @MayaS е в София-може да се разберем! 3 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 При нас отпада Саудитска Арабия поради смяна на полетите. Така, че е свободно ако някой има желание. 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 16 минути , crazyhorse каза: Гледам,че знамето е свободно за 30.06-03.07!Мога да го развея отново на Мидалидаре...Верно,че остава един ден дотогава,но ако @MayaS е в София-може да се разберем! Знамето е в мен и се разбрах с @wiliko утре да го предам до 5.7....после ще го водя до Орхус ( Дания ) и след това по графика. 3 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 14 минути , Otnesen каза: Знамето е в мен и се разбрах с @wiliko утре да го предам до 5.7....после ще го водя до Орхус ( Дания ) и след това по графика. Благодаря ти че писа, тъкмо мислех да коментирам че ще го развявам аз ...в Армения но ако предимството е за първия посал в темата може да го предам на @crazyhorse 3 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 преди 16 минути , Otnesen каза: Знамето е в мен и се разбрах с @wiliko утре да го предам до 5.7....после ще го водя до Орхус ( Дания ) и след това по графика. преди 12 минути , wiliko каза: Благодаря ти че писа, тъкмо мислех да коментирам че ще го развявам аз ...и то не в България но ако предимството е за първия посал в темата може да го предам на @crazyhorse Явно не е актуализиран графика!Мислех да развея знамето ако е свободно,но в случая нека да върви,като сте се разбрали @Otnesen и @wiliko! 5 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 28 юни, 2023 Сподели Публикувано: 28 юни, 2023 Всички се усетихме изведнъж за тая ненормална едномесечна дупка в графика на Знамето. Ние днес писахме на @MayaS, че смятаме в събота да го развяваме на връх Ботев с магеланска компания, но това НЕ е заявка! 😉 При условие че оревах орталъка някой да вземе да наснима Знамето в Армения, има си хас да подлагам крак. 😉 @crazyhorse, а снимките от предното Мидалидаре качил ли си ги в галерията със Знамето? 1 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 29 юни, 2023 Сподели Публикувано: 29 юни, 2023 преди 8 часа, Otnesen каза: Знамето е в мен и се разбрах с @wiliko утре да го предам до 5.7....после ще го водя до Орхус ( Дания ) и след това по графика. Отразих 29.06. - 05.07. - wiliko - Армения, а Дания за кои дати да се допише? 3 1 Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 29 юни, 2023 Сподели Публикувано: 29 юни, 2023 преди 29 минути , chandni каза: Отразих 29.06. - 05.07. - wiliko - Армения, а Дания за кои дати да се допише? 9.7 - 11.7 Дания / Орхус 3 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 2 юли, 2023 Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 На 18.06.2023 г. в 22:38, Anna Kalinovska каза: Не че е сигурно, но да пази ред: 2-13 август - Бурятия, ез. Байкал и о. Олхон, с. Баргузин, Иркутск, Новсоибирск. Ако се окаже, че не мога да пътувам, своевременно ще дам знак. Пътешествието ми е сигурно, знам, че всичко е относително 😉 Тръгването ми от София е на 1 август и би следвало да получа флага към 30 юли. Моля за знак от кого и как, благодаря! 🙂 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 2 юли, 2023 Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 преди 3 минути , Anna Kalinovska каза: Тръгването ми от София е на 1 август и би следвало да получа флага към 30 юли. Моля за знак от кого и как, благодаря! 🙂 Знамето по график до 30.07.2023 е в Андора с @boogy83. С него трябва да направиш уговорка за предаване. Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 2 юли, 2023 Сподели Публикувано: 2 юли, 2023 В момента, chandni каза: Знамето по график до 30.07.2023 е в Андора с @boogy83. С него трябва да направиш уговорка за предаване. Благодаря! Ще е добре да се получи стиковката, времето никак не е много. 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 17 юли, 2023 Сподели Публикувано: 17 юли, 2023 24.10. - 7.11.2023 - Япония Може да има места в Страната на изгряващото слънце, които ще посетя, а то още да не е ходило там 🤔 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Гледам, че втората половина на Август има дупка в графика на Знамето. Да раздвижи темата със заявка, пък ако някой ме надцака с нещо екзотично, още по-добре 🙂 16-22.08.2023 - Германия (а, сефте! 😄 ) точните места, както обичайно напоследък, ще ги измисляме в движение, но основният акцент ще е върху Рейн и Мозел). 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 август, 2023 Сподели Публикувано: 12 август, 2023 Преди 1 час, master_of_germs каза: Гледам, че втората половина на Август има дупка в графика на Знамето. Да раздвижи темата със заявка, пък ако някой ме надцака с нещо екзотично, още по-добре 🙂 16-22.08.2023 - Германия (а, сефте! 😄 ) точните места, както обичайно напоследък, ще ги измисляме в движение, но основният акцент ще е върху Рейн и Мозел). Ок, вписах те 1 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 19 септември, 2023 Сподели Публикувано: 19 септември, 2023 Мога да развея знамето(ако няма нещо по-екзотично),за периода 27-29.10.2023 във Вроцлав (и евентуално нещо наоколо,ако остане време)! 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 септември, 2023 Сподели Публикувано: 20 септември, 2023 преди 16 часа, crazyhorse каза: Мога да развея знамето(ако няма нещо по-екзотично),за периода 27-29.10.2023 във Вроцлав (и евентуално нещо наоколо,ако остане време)! За знамето - не знам, но може да кажеш едно "здрасти", че сме на същия полет май бая магеланци 😉 1 4 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 20 септември, 2023 Сподели Публикувано: 20 септември, 2023 преди 23 минути , Яничка каза: За знамето - не знам, но може да кажеш едно "здрасти", че сме на същия полет май бая магеланци 😉 Здрасти! 😀 1 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега